Kukdebatten Fortsätter

09.07.19 - 21.20



Kukdebatten verkar vara i full gång. Jag har lagt märke till att även Sheila har hoppat ombord med ett inlägg som speglar hennes tankar kring kukar. Jag läste och blev varse om något jag verkligen håller med om men som jag inte fick med eller ens kom på vid det tillfället. Kukens storlek såklart. Vad som spelar roll. En kuk kan upphetsa i sin egen vackerhet men som Sheila sa: "Det beror helt på vad man ska ha den till". Om man befinner sig i ett förhållande eller om kärlek är inblandat spelar inte storleken större roll. Och oftast är en normallång kuk mycket bättre då den inte kommer in för långt. Men å andra sidan tycker iaf jag att det är maffigt med en stor ståtlig kuk. Detta blir ju extra upphetsande om det handlar om ett förstagångsligg då det hela sker lite otippat och kanske inte igen.

Texten ovan skrev jag på tåget (har rest bort en sväng över sommaren) innan en medelålders dam kom och satte sig bredvid mig. Så jag har lite tappat tråden och känner verkligen för att skriva om sex med vänner, sex med ex och sex med exets kompis. Det känns aktuellt. Vad är ok? Vad är egentligen den "oskrivna regeln"?

I min vänskapskrets handlar det om att aldrig gå bakom ryggen på varandra och i vissa fall kanske inte ens vara nära att involvera sig med ex och om känslan skulle uppstå är man rak, ärlig och ber sin vänn om "välsignelse". Sen beror det ju helt på vad det är för ex. Jag har nog bara ett endaste ex som det är "hands off" för mina vänner, men sen finns det korta kärlekar som är förbjudna.  Hur är män med detta? Jag har ju viss kontakt med Exets bäste vän som jag kallar "Kompisen". Det är ju fel det han gör mot mitt ex eftersom han går bakom hans rygg. För min del spelar ju inget av detta någon roll, men för Kompisens skull har jag lovat att hålla tyst. Det värsta och osexiga för mig i detta är att han inte vågar stå för hur han faktiskt känner för mig. Jag har en bekant som har sex med en kompis till honom, men som även är kompis med hans ex. Vad gör man i denna sits? Hur kära dessa två än blir kommer de ALDRIG kunna leva ut sin kärlek tillsammans. Det är så trist. De skulle passa bra tillsammans. Jag önskar att man kunde få frikort när kärlek uppstår, men så fungerar det oftast inte.. tyvärr.

Nu fick jag genast lite bråttom. Är kåt och har ingen möjlighet att ligga.
-:Over and Out:-

Kommentarer
Postat av: BA

Intressant och svårt område du tar upp, då jag personligen tycker det är väldigt individuellt! Jag har flera kompisar vars x jag aldrig skulle kunna vara med, men det har inte med dem eller att mina kompisar förbjudit mig utan för att jag respekterar och tycker om mina kompisar för mycket och vill själv inte sitta i den situationen av konstigheter.....

Har gått så långt att när jag träffat deras x efteråt så har jag inte ens tittat på dem ur det perspektivet utan mer som jasså hans x... nu gäller det endast mina närmaste vänner och inte alla jag känner, men i övrigt tror jag på ärlighet, men ibland måste man också stå upp för den kärlek man känner och våga "fightas" för den om man nu vill uppnå lycka i livet.



kul att du tar upp detta för det är onekligen högintressant i dagens sammhälle där inga tittar på såpor eller ligger runt men ändå så är typ alla uppdaterade på såporna och folk är fortfarande otrogna.........



Bugar och bockar.....



BA

2009-07-20 @ 10:03:49
URL: http://6inshtlm.blogspot.com
Postat av: Smojo

BA - Det beror också mkt på vart man kommer ifrån. Min vän som jag skrev om kommer från en mkt mindre stad i sverige och då det oftast är lätt att hitta ngn som ngn annan dejtat. Jag själv har bestämt att det inte är rätt att vara med någon kompis ex om man inte fått "välsignelsen".

2009-07-21 @ 01:39:31
URL: http://smojo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0