Oväntat Sexsällskap ;)

08.10.23 - 22.09

Har skrivit massa sms med Sundsvall, han är otroligt sval och jag tror inte det blir mer där... Synd, för jag gillade det lilla jag lärt "känna". Å andra sidan var det nog lika bra med tanke på att han faktiskt har en tjej.
Jag antar att jag får lära mig se nedgången av personer som passerar i livet som singel. Men det är inte alltid så kul när man känner den där extra, spännande känslan bara av att träffa en person två gånger.

Jag har haft det ganska dött på sexfronten på slutet och trodde jag förlorat alla "bollar" jag hade i luften, men nu börjar det klarna på A fronten iallafall.
Igår natt var det en full A som ringde 01.42 och ville träffas. Jag sa först nej innan jag insåg att jag faktiskt var ledig idag och gott kunde behöva lite sällskap.
Så han kom hit och vi hade sex. Säkert det sämsta ever. Han ville bara att jag skulle göra massa saker som att suga, rida osv. Sånt är inte min melodi. Ok han slickade mig, men det var bara på hans villkor och med det gav jag upp och gick in i duschen.
A blev sur i typ fem minuter innan han somnade. Jag berättade om det usla sexet på morgonen och vi gjorde det igen, flera gånger bättre!
Med A får jag ju aldrig orgam med vanligt sex, men med lite analt gick det väl. Det är konstigt, jag gillar inte analsex sådär jättemycket förrän jag faktiskt ligger där med den i mig. Eftersom storleken är i minsta laget blir det bättre med just honom.

Beställde en ny massagestav häromdagen och idag kom den :) Gjorde mig nyfiken och jag sprang iväg och hämtade den innan det stängde. Det var som jag hade tänkt mig fast mycket större (!) Kan ju vara skönt, men den här var absolut av lite för stor storlek. Men det hindrade mig inte från att få ett gäng orgasmer på eftermiddagen. Den funkar precis som den ska :)

14. (Liam)
Kos var underbart. Vi hängde på baren "Molly Malones" varje kväll och drack litervis av drinken orgasm. Det var en Irländsk pub och det sjungade irländska ölvisor ur lokalen. Vi danskade på bardisken och levde la vida loca.
Där i smeten fanns en irländsk kille, eller man kanske. Han kan nog ha varit allt mellan 30-35. Han hade kortklippt hår och en fotbolls t-shirt. Jag var otroligt full och tyckte han var attraktiv. Han hade ju världens finaste irländska dialekt.
Han hette Liam och vi rullade ner för bargatan påväg därifrån när han hånglade upp mig.
Längst hamnen i Kos stad står det många små båtar med landgång som fungerar som små cafeer och restauranger på dagtid. Vi gick i smyg ombord på en av båtarna och där under bar himmel hade vi sex jag och Liam.
Det var taffligt och konstigt på engelska och det var ingenting jag i efterhand var stolt över... inte heller något jag ångrar.
Liam blev betuttad av mig och ville träffas mer, men jag var inte ett dugg intresserad i efterhand.
Crazy Kos.

Nu ska jag nog ta och knyta mig. Från och med idag kommer det bli en låååång vecka (för min vecka börjar nu...)

-:Over and Out:-

Kos 2000

08.10.19 - 19.49

Lite förändring för att liva upp lördagen. Jag vaknade imorse och hade fått sms av en sjukt söt Smålänning :)
Han hade nog vart ute eftersom meddelandet skickades 02.42 , med texten: "Hejsan:). Vad hittar du på ikväll? Kram" det var gulligt att han tänkte på mig! Smålänningen är en kille som är ett år yngre än mig och som jag träffade genom min kompis pojkvän. vi hade en mysig helg i min kompis och hennes sambos stuga neråt i Sverige. Vi båda är såå blyga att vi knappt vågade prata med varandra trots att ett och annat näst intill var "planerat". Vi hadejätteroligt och skulle tillslut sova, då jag naturligtvis skulle dela soffa med Smålänningen (då det inte finns så många andra alternativ). Vi kollade på varandra i timmar och fnissade med samma avsikt. Tillslut snuddade vi varandra och båda låg kvar så, vilket är den hemliga koden för att det egentligen bara är att köra på. Men ingen vågade direkt. Efter ett tag bara hände det... vi kysstes. Det var som om man var nykär och 16 igen, pirrade i hela kroppen som var full av adrenalin.
Vi smektes, kysstes och pratade hela natten. Av viss "kvinnlig-en-gång-i-månaden" anledning blev det inget sex och det känns ändå bra för han är så skör. Känns som det är en kille man tar det lugnt med.

Sen hände nåt som fick min dag att förändras från fån leende till gapskratt! Jag träffade en kille för typ 5 år sen som var betydligt mycket yngre än mig som jag hade sex med (inte sjukligt ung såklart). Vi kan kalla honom Pojken. Vi träffades igen för ett tag sen av ens slump på t-centralen och jag hade jättebrottom. Han envisades med att byta nummer trots att jag hade typ 5 olika anledningar till varför vi INTE skulle göra det.
Han ringde 10 minuter senare... jag svarade inte. Sen skrev han sms... jag svarade inte då heller. Sen ringde han någon dag senare och ännu en gång svarade jag inte, men då gjorde han en fuling och ringde från ett annat nummer och jag fick lov att svara eftersom jag var mitt i ett lägenhetsbyte och det kunde vara vem som helst. Han pratade, pratade och pratade och jag sa typ mmmm, ahaa, ja, nej, mmm. Jag berättade att jag var sambo (för det var jag fortfarande trots att det var slut), men han envisades om att han minsann kunde få det han vill ha... Ok, låt inte mig ha något att säga om saken... diverse!
Förra torsdagen skrev han sms IGEN och jag svarade inte IGEN. Och idag till allas förvåning skriver han Ännu en gång och den här gången lät smset: "Hej vill du umgås ikväl? Puss puss"... WHAT?!?!?!? Fattar man inte att den andra personen inte är intresserad om den aldrig svarar på sms?? Eller för den delen aldrig addar på msn trots att de fått e-mail adressen?? Och VART kom "Puss puss" ifrån? Jag tror att jag har med en galning att göra... läskigt!

Dagen i övrigt har vart som den alltid är när man jobbar helg. Fast det har gått ovanligt snabbt idag och det glädjer mig! Jag bara önskar att jag hade någon att krama ikväll! Ibland får jag ett enormt behov av det (och sex såklart... jag är ju bara mänsklig).

13. (Skåningen)
Dancing queen, young and sweet, only seventeen", ja det var Kos det. Kos 2000 var en resa försig!!
Här hände det grejjer vill jag lova, men det bästa som hände var att jag träffade världens härligaste, snyggaste och bästaste Skåning!
Jag och 6 tjejkompisar åkte tillsammans varav 4 av oss hamnade på ett hotell och två på ett annat. Vi träffade så mycket folk och såg så mycket sjuka saker, blott 17 år.
Det var en väldigt tidig morgon och vi satt nästan alla utanför "Molly Malones" på stora bargatan i Kos stad och funderade på om vi skulle hem eller om vi skulle ta och äta nåt när Sandra dök upp med två riktigt fina pojkar från Lund.
De bodde på grannön Kalymnos och var på Kos för att festa. Deras sista färja hade gått för natten (eller det var så de sa iallafall) och Sandra undrade om de lunde sova hos oss. Jag är INTE den som är den. Klart de skulle!
Jag flörtade galet med en av grabbarna. Han hade vita byxor och nån t-shirt medan hans kompis hade rosa (!) byxor med t-shirt... ha ha ha vilket galet "mode".
De följde med oss hem och Skåningen (som jag kallar min hunk) sov med mig. Vi hånglade och taffsade på vuxennivå. Jag ville ju inte direkt ha sex bland alla mina vänner så vi bestämde oss för att gå ut runt knuten för att gå steget längre.
Utanför fanns det typ en "trottoar" mitt i "trädgården" (grekerna har ju mycket konstig arkitektur för sig) och där på hade vi sex jag och mannen i mitt liv! Vi använde kondom och jag hade SJUKT ont i ryggen dagen efter, men det var det värt!
Den här händelsen skickade han faktiskt in till Slitz sen och om jag inte minns fel, eller om han inte lurade mig blev den även tryckt som en av de konstigaste platserna folk haft sex på.
Skåningen har en otroligt skön kuk. Och han är en jäkel på att hångla... Det är MÅNGA plus bara det!
Vi hade sex på morgonen med, men det var bara en snabb lite in och ut situation.
Vi höll kontakten efter Kos pga mig som stalkade skiten ur honom och hittade hans nummer, det är jag glad för idag att jag gjorde för han är idag en av mina absolut bästaste vänner. Vi har haft många karusellturer jag och Skåningen, men han har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag älskar honom SÅ mycket.
Om vi är singlar när vi är 30 ska vi gifta oss få barn och ha vårt egna på sidan som våra barn inte vet om... ha ha ha, det skämtar vi om iallafall!


Nej om jag skulle ta och laga mig lite käk, har hört att man behöver det för att överleva...
Ha det fint alla!

-:Over and Out:-

08.10.18 - 22.32

Nu kom smällen! Anledningen till att R inte hört av sig... men så lamt! Han körde en "det är inte du, det är jag"... Tönt! OM han bara visste vad han gått miste om ;)
"Det är väldigt mycket strul har inget med dig att göra tyvärr kan vi inte ses mer ta hand om dig"
Skrattretande! Antar att det har med hans tjej, hans ex, hans barn (!) eller med en annan tjej att göra! Jag HATAR att få nobben, fast vem gör väl inte det? Åååååh, fast jag har ju iof dumpat honom en gång innan när jag och A skulle göra ett förhållande-försök! Men detta är ytterst irriterande! Jag är för bra för honom!

Hur kunde jag glömma "Prinsen"?

08.10.17 - 22.04


Nu tror jag att tiden stannade. Börjar inbilla mig att alla mina "ess" känner varandra och går ihop mot mig som någon grupp demonstration mot mig. Helt dött på karlfronten och till råga på allt är A kall som is... detta kommer absolut som en chock då han betett sig som kärlekskrank på slutet! Han svarar sporadiskt på min sms och har ursäkter för att inte träffas. Har jag inbillat mig allt? Är han inte så kär i mig som jag trodde? Kanske det steg mig åt huvudet ett tag. Men hursomhelst så vet jag att han i sinom tid hör av sig om jag bara slutar vara så jäkla kåt och vill ligga hela tiden.


Igår smsade jag med Sundsvall... han är bara så otroligt söt och jag ber till gudarna att han tar tag i saken och inser att hans sambo och han inte är bra för varandra. För det tycker jag faktiskt inte att de är eftersom han är otrogen. Han skrev att han vill träffas igen och att det var ett grymt ligg i lördags. Det känns ju bra i alla fall och det får man väl leva på ett tag :)


R är heeelt borta. Jag har ingen aning om vad om hände där, jag har liksom inte heller fått någon förklaring. Tycker det är synd på grund av det perfekt sexet som vi delar. En teori är att han tröttnade lite på våra inställda sexdejter. Med detta menar jag att vi skulle träffats någon morgon och jag är sjuukt morgontrött så jag ställde in. Sen en annan gång var det så att jag blev sjuk och inte orkade träffa någon. Han ville dock komma hit och runka för mig, men jag kände inte att det var aktuellt heller. Att hans sambo kommit på vår "relation" vekar också lite sådär, för då skulle han ju ha hört av sig och sagt att vi aldrig mer kan höras/träffas.


Man får väl bita i det sura äpple och se singellivets baksida ibland också. Man kan ju inte räkna med sex dagligen i min sits. Speciellt inte när män har så svårt för att kommunicera med oss kvinnor. Anledningen att jag sätter män före kvinnor är att det oftast är dem som inte kan hålla isär kärlek och sex. Med det menar jag att karlar ofta är rädda för att vi kvinnor ska bli förälskade och inte förstår att de bara vill ligga lite. Jag vill också bara ligga lite, med allt vad det innebär såsom kramar och mys.


Och Olle... lilla rara Olle, vart är du? Dig trodde jag att jag kunde lita på när det endast gäller sex!! Du är så otroligt hal, man vet aldrig vart man har dig. Och jag kommer nog aldrig få veta det heller antar jag.


Mycket rör sig i skallen på mig nu. Har precis fyllt 26 och det känns som jag kommer sitta här ensam när jag är 30 med. Inte för att jag inte kommer träffa någon utan för att jag trivs till 90% med att vara singel. Problemet med singellivet är bara ensamheten, jag klarar inte av att vara ensam för mycket. När ska jag ha barn? Jag vill ju ha det och jag vill det innan 30 men det känns inte som jag kommer hinna med riktigt. Jag har inga som helst planer för att vara en singelmamma.


12. (Prinsen... Hade jag nästan glömt bort..)

Det här var tider det. Jag gick på gymnasiet och levde ljuva livet. En tjej jag hade i min klass kommer från Idre. Idre har en stor plats i mitt hjärta så att åka med henne och hälsa på hennes familj på helgerna gjorde livet underbart! Bara lukten av fjäll och snö gör att det pirrar i hela kroppen.

Hennes syster skulle gifta sig och jag och några andra tjejer blev frågade om vi ville servera på tillställningen och jag sa givetvis JA.

De hade hyrt en lokal i byn och stämningen var underbar. Alla hjälptes åt på kvällen innan och de har en sådan där underbar grannsämja att alla i byn verkligen hjälpte till med något.

Bröllopet var vackert och alla var glada. Det var ett typiskt lantbröllop med hemmagjord dryck och alla var där. Inklusive Idres absolut hetaste karl och jag kallar honom Prinsen med allt vad det innefattar. Vi serverade och tjuvdrack av bjudspriten. Vi var fulla och glada och så fort middagen var över blev det fest så det hette duga. Brudgummen var fullast av alla och jag tror alla som var där hade grymt kul.

Det vankades efterfest hos brudparet (trots att de ej var hemma) och dit skulle även Prinsen. Jag och min kompis vinglade dit med en flaska i högsta hugg. Vi var än en gång unga, glada och snygga!

Jag kommer inte riktigt ihåg hur just jag och Prinsen hamnade tillsammans, men jag vet att vi skulle ta sällskap hem och på den vägen var det. Jag antar att jag blev inbjuden för där var jag i hans rum med honom ensamma. Han var så het, jag trodde inte det var sant och han ville ha mig. Vi hade helt underbar sex. Det var så hett att vi svettades båda två och jag minns väl hur han låg över mig i missionären och svettdropparna bokstavligen droppade ner över mig.

Det var ett av de sexigaste sex jag haft! Efteråt skulle jag hem och han följde mig ner till vägen. Vi kysstes och kysstes innan jag skuttade hem till min kompis med strumpbyxorna i handen.

Det var en kväll att minnas. Vi skulle sova i husvagn hemma hos henne och hennes kille var även där. Den här kvällen blev hon av med sin oskuld :)

Jaa, those were the days!


Nu är jag vuxen och vet att sex blir så hett som man gör det ;)


-:Over and Out:-


"Sundsvall" i mitt hjärta!

08.10.14 /15 - 00.49


Oj nu har det vart mycket... jag märker att jag är sämre på att skriva när jag är bakis. Inte nog med att jag är sämre på att skriva, jag MÅR sämre också. Förr räckte det med några timmars baksmälla, sen en dag och nu är jag plötsligt inne på 2 dagars skallebank! Gaaah, om man bara hade ett piller som "poff" trollade bort allt ont och all ångest. Jag gjorde av med en mindre förmögenhet i lördags.


Rockkillen var där... Japp, vi pratade en del och han utrycker sig så otroligt pinsamt inför mina vänner. Det var en speciell dag det där och han säger högt och tydligt: "Du förtjänar ett skjut i alla hål". Men ok, nu var det plötsligt HELT ok att snacka snusk inför mina vänner och bekanta. Ja för det var just så det kändes... som jag bara hade bekanta runt mig och en och annan vän.

Under kvällen hade jag smsat med Sundsvall, det var bara en ren chansning som jag i fredags fick för mig att höra vad han gjorde. Då var han på söder med sin tjej och festade till lite, han kändes nervös och frågade vart jag befann mig. Jag antog att han inte ville springa på mig där mitt på söder... men eftersom jag befann mig neråt i landet skrev jag att han inte behövde oroa sig. Men det gjorde han nog inte eftersom nästa svar blev "Attans".

Detta ledde mig till att även fråga herrn vad han hade för sig på lördagskvällen. Han satt och spelade poker. Ungefär efter att Rockkillen uttryckt det där om sex i alla hål och fetdissat mig via sms, där jag frågade om vi skulle ligga lite och svaret blev "Nope!" fick jag nog och frågade herr Sundsvall om han inte skulle komma och mysa lite.

Han skrev att hans donna snart skulle sova och att han nog skulle komma. Yes!

Jag är så sjukt upprörd på Rockkillen, jag visste att han var en apa, men en sån här jäkla idiot hade jag ingen aning om att han var... det är ska han få faan för! Men å andra sidan ska jag se detta positivt, jag fick träffa Sundsvall igen... :)

Jo just det, han dök upp på stället vi träffades utanför på sist. Han var faktiskt mycket hetare än jag mindes honom. Jag såg honom direkt i baren, lång, mörk och bara såå het som han faktiskt är (och han var mitt sista sekunden - ragg en våt lördag för några helger sen). Vi drack, pratade och skrattade. Tillslut böjde han sig ner och kysste mig, sådär som man vill bli kysst när man är singel, full och kåt.

Kvällen gick och vi åkte tillslut hem till mig. Jag gick på toaletten och när jag kom ut var han i min säng... naken! Han klädde av mig mina trosor och klänning medan han kysste mig. Han kysste sen min hals och fortsatte över magen, innanför låren och sen kysste han mig där nere. Så jäkla skönt var det, han slickade mig överallt bokstavligt talat och jag var i sjunde himlen. Detta är en het, snygg och erfaren MAN. Vi hade galet skön sex och jag bannar mig själv över att jag var full. Jag kan omöjligt få en orgasm i det tillståndet (vilket jag nämnt tidigare med är värt att upprepas pga. min djupa besvikelse). Jag vill så mycket göra om detta. Han har förklarat tydligt för mig att oavsett vad som händer OM det händer igen så kommer han inte lämna sin tjej. Det är därför jag säkert kommer falla pladask...


I förrgår sov jag hos mitt "säkra kort" A så någon kunde hålla om mig lite på min bakisdag! Det var skönt att se honom igen, det var ett tag sen nu... han var lika mysig som vanligt och lika kär. Han kommer inte få det lätt när han flyttar... han kommer sakna mig galet. Jag är beredd att erkänna att jag faktiskt kommer sakna honom med! Mysigt att vara singel men ändå ha en fast punkt liksom.


Skrev till Olle idag igen, första gången efter den där galna fredagen förre helgen. Han svarade för en gångs skull. Jag bad om ursäkt för hur full jag faktiskt var, men att jag tyckte det var jätte skönt! Han skrev att det var sjukt skönt, men att han var trött då. Han hade somnat som en stock efter :)

Bestämde att vi skulle höras snart igen för lite lek.


Jag känner mig lössläppt, men min egen teori är att jag väl lika mycket som en man har rätt att ligga med vem jag vill, hur mycket jag vill så länge jag är singel och skyddar mig. Antar att jag i andras ögon skulle uppskattas slampig... Men det finns väl egentligen ingen anledning att älta det...


Jag är stöört förbannad appropå det! En viss R skulle kommit till mig ikväll, men jag har inte hört flaska under hela jäkla dagen / kvällen. Ett litet sms i morse men sen... helt dött. Sköt det bara snyggt AS. Jag hade kunnat myst massa med A om du bara hade sagt nåt.


11. (Alex)

Jag hade ju fortfarande kontakt med Sälenkillen och vi hade till och med bestämt att vi skulle träffas igen. Han hade en återträff av något slag i sälen med personal och alla han träffat där. Han skulle bo i stugan som han delade med en tjejkompis och med sin killkompis Alex. Vi hade pratat länge om att träffas igen och han bjöd dit mig och min kompis just vid detta tillfälle. Det var konstigt att komma dit, men vi förfestade och hade skoj. Vi gick senare vidare ner på krogen de jobbat på och festade vidare. Sälen är ju mini och det var inte direkt ett stort ställe vi hängde på. Efter bara typ 30 minuter satt Sälenkillen med en annan tjej och myste. Han låtsades inte ens att han såg oss. Hans kompis Alex var en väldigt trevlig kille och pratade med oss, antagligen för att han tyckte synd om oss.

Men det var en söt kille den där Alex och jag hade inget emot att lära känna honom. Kvällen slutade med att jag blev full istället och vi alla åkte tillbaka till Sälenkillen och Alex stuga. Med hem var jag, min kompis, Sälenkillen, hans ragg och Alex. Min kompis gick och lade sig. Jag kände sådan avsmak mot Sälenkillen, han hade väl åtminstone kunnat sagt något!

Det störde mig otroligt och jag bestämde mig för att ta ett enormt modigt steg och hånglade upp Alex framför ögonen på Sälenkillen. Alex gillade det, till min glädje och lättnad såklart! Jag gränslade honom och här någonstans mitt i allt hånglande vart vi helt ensamma. Vi gick in till hans säng och hade sex. Jag minns att det inte var vidare bra, men att det kändes så jäkla mycket bättre. Han hade en mindre penis än normalt och var inte vidare erfaren. Men här var hämnden ljuv. Kan säga att jag och Sälenkillen aldrig mer pratade med varandra.


-:Over and Out:-


Inställd Sexdejt..

08.10.09 - 20.42

Häktiska dagar... R skulle komma hit igår morse på vår "sexdejt". Det blev mycket sms fram och tillbaka. Fick ett sms där han förklarade att han skulle bli lite sen, jag undrade varför och svaret blev: "Lite strul hemma, lilltjejen har ramlat i skolan och gjort illa sig.,". Min reaktion blev ett enormt frågetecken... Har du barn?? Det visade sig att han minsann har en tio årig dotter. Fråga två blev ju såklart om det var ett barn i det nuvarande förhållandet, men det var det tydligen inte. Tur för honom då jag har en policy att INTE involvera mig i familjer. Jag vill inte vara den orsaken som kanske splittrar en familj där barnet blir lidande. Hur det än är så är barn det oskyldigaste som vandrar på denna planet.
Jag tröttnade på att vänta och ställde in allt för att sen bestämma om tills i morse. Men på morgonen idag vaknade jag otroligt trött och sjuklig. Så jag ställde in det.

Hade fler alternativ som jag även dem ställde in... mådde pyton! Men nu börjar det ordna upp sig och Lammköttet smsar som aldrig förr :) det är nice! Men det blir inget där heller.. orkar inte just idag.

Igår knopade jag ihop ett fiffigt mail till Rockkillen:

"Kul i fredags?? Jag var full som en kastrull för att inte variera mig! Sorry för taggningen i foton.. jag fick bara lov att görat!
Åh du, jag har fattat att du inte är nån bra kille (som du sa till min kompis), och jag är inte en bra tjej heller ;)"

Detta satte tydligen sprätt på herrns fantasi, med tanke på att han ringde lite senare (!). Blev lika nervös igen... men jag kirrade biffen rätt fint tror jag. Han sa att det var härligt att höra min röst och att han inte är så bra på att skriva och tycker det är bättre att prata istället.. Oh my God! Frågade vad jag skulle göra i helgen och vart jag skulle om jag skulle ut. Jag spelade lite svår och sa att jag inte visste ännu (trots att jag faktiskt gör det). Han tyckte jag skulle höra av mig senare framåt helgen. Härligt! Kanske det bli en sängfösare med Stockholms hetaste hunk! Nu är vi båda på samma nivå och sålänge det bara gäller sex gör det inte så mycket om jag stör mig på nåt i hans personlighet.

10. (Sälenkillen)
Första riktiga internet dejten. Jag och Sälenkillen hade chattat ett tag på internet (kommer inte ihåg om msn fanns vid den här tiden) och det var trevligt. Vi klickade på det verbala planet och trots att vi inte sett bilder på varandra bestämde vi att vi skulle träffas.
Han kom från Falkenberg men säsongsjobbade i Sälen som kock och på vägen hem skulle han svänga förbi och sova med mig en natt. Det här känns helt galet för jag var så jätte ung och mina föräldrar tyckte det var helt ok att denna främling kom hem till dem, sov där för att sedan åka morgonen därpå. Men jag antar att det var säkrare att göra en sådan sak hemma än om jag bodde ensam.
kvällen som blev bestämd för mötet var regnig och höstig (då säsongen i sälen var över). Jag och mina kompisar skulle på fest hos en tjej i min klass så han hade fått vägbeskrivning dit. Helt galet att som ensam kille våga åka till en främmande fest för att träffa en helt främmande tjej. Jag tyckte det var ballt att han hade bil och han hämtade mig i 24 tiden då vi ganska omgående åkte hem till mig.
Hos mig kollade vi på filmen "Cruel Intentions / En djävulsk Romans" och ser man den är det nästan omöjligt att hålla fingrarna från varandra... så ja, det slutade i helt otroligt bra sex. Ett av det bästa "one night stand" jag hade haft då (Sötnosen var ju en härlig klass för sig).
Dagen efter åkte han vidare mot Falkenberg och våra samtal höll i sig trots att de faktisk blev färre... fortsättning på detta följer i nästa inlägg ;)

Nu tror jag att jag ska kurera mig lite inför helgen... behövs!
Puss o Kram alla!

-:Over and Out:-

Sexdejt imorgon bitti ;)

08.10.07 - 23.39

Fick en så rolig kommentar på sista inlägget att jag bara måste svara ChrilleJ här och nu.. Jo Chrille jag har det, men jag tycker inte alltid att jag är sexigast i världen och viskar så... osexigt sluddrande en sån sak. Händer oftast att det bara blir så eller att jag kanske ber om det med en helt annan uppsyn! Gött att du läser min blogg, hoppas den ger dig nåt ;)

Dagen började med att jag vaknade runt 8 med såååån jäkla mensvärk. Det är min värsta tid varje månad och jag blir påmind om att jag inte äter p-piller plus att jag denna gång trots smärta fick bekräftat att slarvet inte resulterade i graviditet... Pheeeeeew. Egentligen så jäkla dumt av mig att inte äta, men sålänge jag är singel använder jag kondom som aldrig förr, förutom just de där 2 gångerna... men jag har blivit duktig på det om man jämnför med i tidigare ålder.
Men jag ska allvarligt fundera över saken. Jag har gjort en abort och det känns hjärtskärande och väldigt onödigt att behöva göra det igen pga slarv!

Har messat med R heeela dagen, snuskigt som vanligt. Det är bestämt, han kommer hit imorgon vid 12.00. Jag trodde det hela skulle ställas in då jag som jag nämnde fick mens i morse, men han har tydligen INGA problem med det. Inte så att han tänder på det, men ger gärna oralsex ändå (?!) det vet jag ärligt talat inte ens om jag skulle tillåta... Han är härligt öppen med allt och har inga problem med nåt, han är nasty på en grym nivå! Man behöver aldrig känna sig äcklig eller så. Han kysser mig gärna trots att jag har munnen full med sperma, han slickar mig gärna när jag har mens och diggar brudar som gillar att ta och ge ett finger eller två där bak. Allting är alltid på mina villkor! Thats a man!

Har messat med en gammal flamma Gurra, vi ska träffas på torsdag över en öl eller två. Ska bli kul att träffa honom. Han är yngre och lite skum, men så sjukt kul! Vi hade en fling för kanske 5-6 år sen när han sov hos mig några gånger och sen "bodde" han hos mig en kortare tid. Vi har sjukt kul och Kent gemensamt :)
Gamla småstadsvänner sätter alltid guldkant på tillvaron.

Svar från Olle uteblir... FAN! Jag vill bara kunna prata, sexa och ha skoj! Hans kuk är ju så fantastisk! Jag är så berörd av den, ser den framför mig och vill känna den mot och i mig! LOVE IT!

9. (Krulltotten)
Samma festival som Sötnosen. Sista kvällen hittade jag honom inte... åååhhh det gjorde mig så ledsen, han var så perfekt för mig. Jag träffade en annan kille, Krulltotten. Vi hånglade lite och jag var aldrig direkt attraherad av honom, men jag var ung, snygg och kåt!
Skulle sova hos min systers kompis och det visade sig att det skulle han med. Jaha, då var det väl bara så... att vi skulle ligga! Jag kommer ihåg att han luktade lite svett och hans kuk var lång och smal. Detta är inte ett av mina bästa sexminnen, men inte heller det sämsta... det nämde jag på nr 7!
Han ville ha kontakt med mig efter, jag gav "kalla handen", detta var inte en kille för mig!

Nu är det nog dags att sussa lite om jag ska upp o sexa imorgonbitti ;)

-:Over and Out:-

Härliga helg :)

08.10.06 - 22.47


En galen helg i all bemärkelse. Det vart fest på fredagen på favvostället. Rockkillen var där och min kompis pratade med honom IGEN... hon sa att hon tyckte att han och jag skulle ligga lite, han sa att han inte var en bra kille och hon kontrade med att vi i alla fall kunde ligga lite. Jag passerade honom kort efter och han stoppade mig för att säga hej, han gav mig en puss på kinden och ärligt talat så blev jag så nervös att jag inte kommer ihåg allt han sa. Det jag kommer ihåg var att jag sa att jag skulle upp en våning till baren och att vi ses senare, svaret jag fick var att han snart skulle hem och att jag skulle ge honom en timme eller två. Men jag kände att skulle jag ha honom den kvällen skulle jag ta det NU eller inte alls. Jag föredrog att vara med mina vänner! Vilket resulterade i att han gick hem med en annan donna... ja, han är nog ett svin den där Rockkillen. Jag kände också att jag förstorat hela den här grejen. Han är het det sticker jag inte under stolen med, riktigt jäkla het till och med. Men det är något med honom som avtänder mig, nåt som stör mig trots att jag inte kan sätta fingret på vad.


Efter ett tag avvek hälften av tjejgänget och vi blev plötsligt bara två, vilket jag är van vid så det gjorde inget förutom att det hade vart roligare med alla. Träffade ett par killar, kan kalla dem "packed on a jam" eftersom jag inte kommer ihåg deras namn, varav en stötte frisk på mig, höll mig i handen och följde efter typ överallt. Jag förstod inte riktigt förrän efteråt att han var efter mig. Efter ett tag kysste han mig i alla fall och då förstod jag. Men mängden alkoholhaltiga drycker hade stigit åt huvudet och jag mådde så illa när jag kysste honom att jag och min kompis bestämde oss för att gå.


Väl utanför fick jag den brillianta iden att jag skulle smsa Olle och sagt och gjort. Han svarade (kors i taket) och vi bestämde att jag skulle komma dit efter många om och men. Han spelar så otroligt svår trots att jag känner att han vill lika mycket som jag. Han tror kanske att han ska ha svårt att bli av med mig med tanke på att han i ett sms skrev att jag inte kunde stanna så länge dagen efter då hans föräldrar skulle komma dit. Jag hade inte tänkt sova borta med tanke på att jag hade besök från hemstaden hemma i min säng.

Jag tog en taxi till honom, han mötte mig nere i trappen och vi gick upp till hans lilla lya. Det minnet jag har är att den var rätt trendig, men sådär grabbstökig.

Han kysste mig direkt, vi hann inte ens ut ur hallen innan kläderna var på golvet och vi kysste varandra vilt och smekte överallt. Han kysste mina bröst och min hals så det rös i hela kroppen... Jag fumlade upp några kondomer ur väskan och gav dem till honom, medan vi hånglade in oss i rummet och jag puttade honom på sängen och kysste därefter hans läppar, hals, bröstvårtor, mage och sedan hans stora, härliga kuk. Den smakar bra, den är fin, den är stor och ja helt toppen. Jag sög honom, men inte speciellt länge eftersom alkoholen inte direkt gör en fuktig i munnen, vill ju inte göra det obehagligt för honom direkt. Jag var så otroligt kåt. Satte mig på honom och red honom sakta och skönt. Efter ett tag lutade jag mig fram och viskade i hans öra att jag ville att han skulle ta mig bakifrån (man säger så mycket konstigt på fyllan), han gjorde det. Han stötte in sig i mig hårt, det gjorde lite ont då han är så stor, men det var samtidigt bitterljuvt skönt. Han kom över min rygg. Han bad om ursäkt för att han alltid kommer så fort när han är med mig, men jag tog det lite som en komplimang eftersom jag ändå ville ha ett snabbt, hårt och härligt knull. Inte mycket att förvänta sig när man själv är full och har otroligt svårt att få orgasm då. Det var härligt och jag kan leva på detta ett tag, du HÄRLIGA Olle!


Fick sms av A i lördags med. Det var typ ett erkännande av hans kärlek till mig. Han skrev oförståeliga saker som jag ifrågasatte och svaret blev "Äh, jag får skylla mig själv som ska flytta". Först var han på som fan, jag saktade ner oss, han sa att inte kunde träffa mig om jag träffade andra, jag ger det ett försök med honom, då blir han ointresserad och bestämmer sig för att flytta till ett annat land och med det gör vi slut på allt. Vi fortsätter träffas för sex och mys. Sen kommer detta! Jag frågade dagen efter om han var kär i mig och han pratar bort frågan utan att ens svara ja eller nej... KARLAR!


Har messat massa med R, han är kåt som bara den. Skickade en bild på sin kuk igår och även en när han onanerar... förstår inte hur man kan göra det när man inte får nåt tillbaka, men det är väl hans problem. Jag blev kåt i alla fall :)

Han skriver sms som man blir alldeles galen av. Formulerar sig bra och är precis som jag vad det gäller det sexuella planet. Så sjukt unfair att han är upptagen. Kan inte jag för en gångs skull få den uppmärksamheten av en kille som inte har någon? Jag lyckas alltid typ dra till mig dessa otrogna karlar.


8.  (Sötnosen)

Härliga sommar, härliga småstads festival och härliga folköl. Vi var unga, heta och singlar. Vi var fulla, glada och kåta. Jag och mina vänner festade 4 dagar i streck.

En kväll träffade vi några killar från stan, vi pratade massa och en av killarna var blond, blåögd och söt som socker!

Det slutade med att jag och sötnosen gick till en närliggande park och hånglade loss på gräset. Efter inte alls lång tid tog vi på varandra och han kysste mina bröst innan han gick ner över magen och kysste mig där nere. Det var varmt, skönt och härligt. Han var noga med kondom (vilket alltid får en glad) och gled sakta in i mig. Han var enormt stor och fyllde mig perfekt och lite till. Han kysste mig efteråt och vi gick åt skilda håll.

Dagen efter mötte jag honom igen och den här natten bestämde vi oss för att gå hem till honom. Som jag sa så var vi unga och han bodde hos sina föräldrar. Vi hade het sex i hans pojkrum och duschade sen tillsammans. Allt var ömt, sexigt och mysigt. Vi passade bra i sängen.

Efter flera år träffades vi av en slump på ett uteställe och han följde med mig hem och vi hade ett kk-förhållande ett kort tag på ca 3 månader då vi hade mysig o het sex. Han är en sån där kille som vill ha sex, prata i timmar och myser. Många kvällar låg han på min mage och berättade om allt från sina resor till sex, en perfekt tid som jag minns det.

Våran överenskommelse var att avsluta allt om någon fick känslor för den andra och en dag fick jag ett sms av honom där han förklarade att vi inte skulle träffas mer... det var ledsamt, men inte smärtsamt.

I miss those days!

-:Over and Out:-


Ung, Naiv och Förrvirrad ung kvinna..

08.10.02 - Kvällstid (Internet har bråkat därav detta förskrivna inlägg)


Har messat med Lammköttet, alltid lika kul att bara skicka tokiga sms som egentligen inte betyder något för någon av oss. Det är alltid massa snusk som aldrig sätts i verket.


Mest jobb nu... inte alls mycket sex. Jag hade ju mitt "säkra kort" häromdagen. Var ju hos A, det var gemytligt som vanligt men jag kom inte som vanligt... det är alltid samma visa.

Imorgon är det fest med stort F, vilket för med sig (förhoppningsvis) ett och annat hångel :)

Är inte på något riktigt ligghumör för tillfället, men ett hångel slår ju aldrig fel.

Önskar som bara den att Rockkillen ska ut, att han ser mig och att jag får hångla lite med honom. Han har en sådan där perfekt mun som man bara vill kyssa! Det är ett av de mål jag har just nu.


Inte mycket att hänga i julgranen ikväll heller då mitt Internet har fuckat totalt! Kul när man sitter i sin ensamhet utan tv!? Nej!


Känner inte att jag har sådär jättemycket att skriva om, så jag fortsätter som jag brukar...


7. (?)

Vill inte ens tänka på det... det här är en sån där hemsk händelse som jag bara önskar att jag kunde radera ur mitt liv. En ung, naiv och förvirrad liten flicka var jag när jag och mitt kompisgäng åkte på en GALEN resa 1998.

Vi åkte till Sälen på Kick Off och vi skulle ha så jäkla kul, dricka så mycket sprit och röka massa cigg... vi hade verkligen bunkrat upp.

Jag var fortfarande tillsammans med Per och hade inga planer på att vara otrogen, faktiskt inte en enda sekund av denna horribla resa!

Dagarna gick och en skandal avlöste den andra med allt från hasch till knivslagsmål. Folk stal saker, var höga, bråkade, knivskar varandra och det gick till-och-med rykten om att någon var galen med ett hagelgevär.

Jag och min kompis hamnade hos några Stockholmskillar en kväll, de bodde i vår stugby och hade en lika stuga som oss. På bordet hade de ett stort glas fyllt med kondomer. De satt och drack whisky och vi blev bjudna. Här sviker mitt minne mig och jag vaknar senare i en säng (inte min egen), med en av killarna på mig och i mig! Jag mådde illa så jag puttade av mig honom och klädde på mig. Mumlade något för mig själv och bufflade mig full och förvirrad ut från stugan med killen hängandes efter. Jag ville inte titta på honom, jag ville bara hem, hem till min Per.

Jag vet inte vad han tänkte... vem vet? Jag kanske sa ja, jag kanske ville då, men jag kommer inte ihåg det! Han tog min hand och ville följa mig hem, men han äcklade mig och jag spatserade så fort att han inte hann med.

Jag ringde Per... pratade lääänge, sa att jag längtade efter honom och jag ville att han skulle komma! Jag berättade aldrig vad som hade hänt, han vet inget än idag. Efter samtalet gick jag in i duschen och duschade med trosorna på och grät. Det här är sånt där som man inser i efterhand var ganska allvarligt.

Dagen efter kom Per till Sälen och jag var som vanligt igen, fast mycket gladare att se honom igen! Då förträngde jag allt och jag tror jag någonstans långt inne fortfarande gör det, men det känns bra och nödvändigt att skriva om det. Det tog många, många år innan jag ens tänkte på det igen, jag var så avstängd, drog en sjuk historia om hans glasögon för mina kompisar så vi kunde skratta åt det och inte tänka så mycket på det som verkligen hände...

-:Over and Out:-


RSS 2.0