Efterlyser Trogen Läsare!

09.02.27 - 11.21

Jag har funderat några dagar på en gammal trogen läsare. Sara, är du kvar?
Hon var först att kommentera min blogg regelbundet och jag vill bara veta om hon fortfarande hänger med =)Nu vankas det helg igen och nya busiga upptåg finns ute i Stockholms vimlet. Det är löning och möjligheterna enorma!
Uppdaterar om något nice händer!

-:Over and Out:-

Provsvar = :)

09.02.26 / 27 - 01.04

Jippie!! Jag fick provsvaren från gyn idag! Jag är frisk som en nötkärna :D
Inte för att jag trodde något annat, men det känns ändå skönt att ha det svart på vitt.

Stilla, torka, tråkigt och bara en massa, massa jobb. Mitt liv suger just nu! Det enda som inte innehåller torka är intresset från en viss R som hörde av sig idag. Han ville ses. Jag sa att jag jobbade hela dagen och han frågade om vi kunde ses i helgen istället. Jag övervägde saken. Jag sa ja. Men jag vet inte ännu om jag står fast vid det. Inte efter hur han tidigare behandlat mig. 

Det finns kk-förhållanden med respekt. Jag och Olle har ett  sådant. Vi är nästan alltid ärliga. Nästan pga att allt behöver man inte veta. Tex om vi bestämt träff och den andra inte kan komma. Då hör vi av oss. Om han träffat någon. Så säger han det. Han är aldrig dum eller nedvärderande. Han respekterar att jag ger honom det han vill ha och han ger mig det jag vill ha.
Med R är det annorlunda. Han bestämmer. Han ställer in, men hör inte av sig. Han spelar ett spel endast för sin egen vinning och verkar inte förändra det. Det är här som söndag kommer in. OM jag är så kåt att jag inte vet vart jag ska ta vägen är han hjärtligt välkommen OM jag har tid och ork. Är jag inte det kommer jag spela samma spel och inte höra av mig! Thats the rules of this game.Jag är så sjukt kåt nu! 
Jag sexade lite på cam igår. A var inne på msn och vi pratade massor. Han var kåt som vanligt och jag var väl lite sådär efter att vart ledig och onanerat massvis. Men han fick ändå igång mig. Inte så att jag visade fittan, men vi onanerade i cam. Jag låg med huvudet vid datan och sen fötterna åt andra hållet fast på rygg. Svårt att förklara, men tom jag tyckte att det var sexigt att se mig själv ligga så. Mina bröst blev underbart fina och sexet var härligt. 
Jag kom aldrig utan avbröt allt innan och lekte med dildon efteråt istället. Vilket resulterade i att jag kom i säng alldeles för sent som vanligt.

Nu ska jag faktiskt ta och sova lite! Mycket att göra :)

-:Over and Out:- 

Bilden från en profil på www.ratemycock.com

Blä.

09.02.25 / 26 - 00.43

Torkan fortsätter och onanin är ett givet faktum för tillfället.
Har kommit på att det ärligt talat inte finns något bättre än att få en riktigt skön orgasm med en fingertjock dildo i baken. Varför blir orgasmerna så mycket kraftigare med något där? Är det spänningen eller är det bara ett konstaterat faktum? Det är iallafall helt klart den bästa orgsamen man kan tänka sig!

Skrev lite med Olle på msn ikväll. Det var lite sådär måste jag säga. Känns ingenting i kroppen och han är sjukt upptagen med massa träning och jobb för tillfället så något bus finns det inte plats för. Äh, kanske lika bra att helt lägga ner honom?Messade lite ikväll med någon jag tycker otroligt mycket om. Helt otroligt mycket faktiskt! Han skrev att han hade det bra och det värmer mitt hjärta! Vi hade ju inte hörts på ett tag och det var verkligen på tiden..
Kanske.. om jag har tur, ringer han någon kväll. Delat med sig av sitt liv och påminner mig om hur mycket mitt hjärta saknar och älskar honom! Han är nog världens bästa man.

Är ständigt kåt. Kåt med torka. Kåt men absolut inte desperat!! Läget ser ljust ut några veckor frammåt vad det gäller V. Om vi nu hörs igen. Kändes ju som ett avslut sist på något vis. Vet ju iof att han festade loss förra helgen, så chansen att han är ute i helgen är ju mindre dessvärre.
Olle lät jag inte höra något av och jag tror faktiskt inte jag orkar med honom just nu!
Kanske någon ny stjärna? Jag kan ju alltid hoppas. Något måste ske för att bli kvitt denna envisa kåthet! Jag onanerar mer nu än någonsin.

Fan! Jag är nere och mitt inlägg blir skit. Hittar inget intressant att skriva. Hade sex sist för snart 2 veckor sen!!!! Hysteriskt lång tid måste jag säga. Jag behöver sex för att fungera. Ska det vara så svårt att hitta en mysig kk som man kan vara med utan att känslor uppstår? Jag vill haaa.

Dags för sängen nu.. hoppas jag hittar något roligare att blogga om imorgon. Man kan ju hoppas att jag hittar någon att ligga med imorgon.. hahaha STOR CHANS?!

Du är en fantastiskt spännande person ;)

-:Over and Out:-

Tävling!!

Egentligen är jag emot reklam.. Men jag hittade en tävling på bloggen: En Ung Kvinnas Sex Prat. Där kunde man vinna något som jag verkligen vill ha! En G-punkts vibrator och Glidmedlet Durex Play från Lustar.se sen tokgillade jag hennes blogg också för den delen. Men iallafall, en del av denna prestigefulla tävling var att länka i sin blogg och det gör jag så gärna så ;)

Fortsättning och Bilder ;)

09.02.24 / 25 - 01.22

Svinet
-
Är den killen som gör allt bara för att luras. Detta lurande gör att han mår bättre själv. Ibland kan det förekomma lögner utan att personen ens behöver ljuga. Bortförklaringar, ursäkter och "high fives" med polarna får man vänja sig med om man dejtar Svinet.
Jag har träffat många, men nu efter några extra knull i bagaget vill jag påstå att R är mitt svin. Vi träffades på nätet. Han ville ha ett förhållande på sidan av sin flickvän och dotter (redan här börjar han ju grymta). Väldigt angelägen till en början och flirtade villt.
'Vi träffades tillslut hos honom medan hans tjej jobbade och dotter var i skolan (här bör tilläggas att kvinnan ej är barnets mor). Efter det hördes vi mindre. Det gick veckor och plötsligt ett gulligt sms. Någonting hos mig (som många kvinnor) har en radar till svinen och dras till dem. Det är som de säger.. det förbjudna och farliga lockar alltför väl. I vilket fall kunde jag ju aldrig släppa R i mina tankar och efter att bestämt träff typ 3 gånger utan att han dykt upp var jag rätt trött.
Han kontaktade mig igen för någon månad sen. Sa att han ville träffas. Jag sa: "Ok, kom hit om du vill. Men om du inte dyker upp utan att höra av dig är det kört!". Han dök upp.. men efter det har det vart tyst, förutom ett sms om att han inte kunde träffas mer, tätt följt av ett där han skrev hur fantastisk jag var och sexig. SVIN helt enkelt!

Bi-Killen -
Killen som tenderar en aning feminin. Kanske tillochmer medger att han är bisexuell.
Jag har en Bi-Kille i mitt förflkutna, en alldeles underbar sådan. Det är Sötnosen min alldeles egna kk en period i livet. Det som stör mig mest med detta är att jag har ett svagt minne av att han sagt att han är bisexuell. Men kan inte bestämma om det nu är så. I vilket fall som helst skulle det vara hur sexigt som helst om han nu är det. Han är väldigt noggrann med kondom och han är otroligt feminin.

Svikaren -
Han som lovar, lovar och lovar. Han kan i princip inte hålla någonting han lovar. Han sviker genom att kränka, snacka skit, ljuga och förstora saker. Berättar allt i synvinkeln att han är kungen över världen. För att någon annan kan tryckas ner. Han är även den som lovar guld och gröna ängar och sviker i nästa blinkning.
Jag har träffat Er. Ni har drabbat mig. Men det var med när jag var yngre eller så är det så att jag vänder ryggen till. Har aldrig varit mycket för att ta åt mig på sådant...

Kärleken -
Den underbara kärleken. Den som man gör allt och lite till för. Den man ger sitt hjärta och den som alltid finns en nära.
Är inte säker på att jag mött den kärleken, men jag ska berätta om en av mina hittills älskade pojkvänner. Per min första och största kärlek hittills. Vi gav varandra hela våra hjärtan. Vi var väldigt unga, men kärleken var så stark. Ingen i min omgivning förstog att en så ung kärlek kunde vara så stark. Idag är det 11 år sen vi var sådär brinnande förälskade. Vi älskade, vi bråkade, vi skrattade, vi grät och hjälpte varandra. Vi kunde dela allt! Han hade det lite körigt på hemmaplan och jag hjälpte honom med det. Jag var hans bäste vän i hela världen samtidigt som jag älskade honom av hela mitt hjärta! Än idag går mina tankar till honom. Varje år på hans födelsedag hör jag av mig till honom. Jag kommer aldrig glömma honom.

Mysteriet -
Han som man aldrig får någon fason på. Han som bara är någon som du inte vet vem. Någon som är så svår att komma nära att du blir alldeles galen.
Mitt mysterium är fortfarande Olle. Kommer det nog även förbli. Jag vet aldrig vad han vill. Jag vet aldrig när han vill. Jag känner honom inte men ändå är jag alldeles för intresserad av honom. Intresserad av en person som jag inte vet vem det är. En kille jag borde glömma men aldrig får ur huvudet. Den jag önskar ska se mig. Se personen som jag är.

Helgligget -
Han som du har sex med, men aldrig hörs med i veckorna. Han som ständigt förblir endast ett helgligg. Även om du vill mer så är han hela tiden bara det. Ett härligt helgligg.
Jag funderar fortfarande vad det blev av Micke. Mitt underbara helgligg. Gudarna ska veta att jag försökte lära känna denhär killen. Jag försökte verkligen, men han svarade inte på telefonsamtal. Han var alldeles fantastisk när vi träffades på helgerna. Vi skrattade, hade ypperlig sex, njöt av varandra och han lämnade mig alltid kvar i sin lägenhet om han skulle iväg dagen efter. Vi betedde oss som kära. Vi kysstes med morgonandedräkt dagen efter. Jag njöt som jag njutigt med få. Det var aldrig dåligt.n Vi duschade tillsammans och var aldrig bkyga för varandra. Jag kan nog säga att en liten del av mig älskade den mannen. Våra helger tillsammans var fantastiska och pågick i ca ett års tid. Jag saknar dig!

Egoisten -
Han som inte bryr sig om din njutning. Han som endast ligger för sin egen vinning. Han somm tror att du njuter i fulla drag utan att ens ta reda på om du njuter. Han som aldrig kan få nog..
Grattis A, du tog 1a plats som egoisten i mitt liv. Hur kan du tro att vårt sex var trevligt? Vad tänkte du när du sa att jag inte kan stå emot. Jag längtade hela tiden efter den perfekta orgasm. Tänk på någon annan för att variera!

Detta var männen i mitt liv. Hittills måste jag säga och hoppas på bättre tider ;)


Har funderat ett tag nu. På att lägga ut någon enstaka bild på mig själv. Så ni kan få se lite vem jag är! Jag fick ett alldeles utomordentligt tillfälle då min kompis nyss kommit hem från utlandet med 2 presenter till min vackra samling av underkläder.
Samlingen är inte stor, men jag har en enorm förkärlek till vackra underkläder! Dessa var köpta med "glimten i ögat" och jag gillar dem stenhårt. Kanske man kan ta fram dem vid ett sexigt tillfälle med någon som förstår innebörden av vackra, snygga och udda underkläder. Var nu snälla allihopa! Jag tror inte ni förväntar er att jag skulle se ut som jag gör ;) Men håll till godo!             

God natt alla Bloggisar.
Puss o Kram

-:Over and Out:-

Länkade mig vidare på olika bloggar och kom till en sida med någon sida där man kunde registrera sin blogg och få fler läsare. Där fick jag en länk som jag skulle lägga på min sida så andra kan få chans att länka vidare... Klicka här så kommer du dit!

Män av alla sorter!

09.02.23 / 24 - 02.34

Här följer en lista på lite olika typer av män som jag klurat på. Jag kommer föklara min innebörd och berätta om ett härligt tillfälle jag antingen HAR vart med om eller VILL vara med om.. Bara på kul liksom.


Sadomasochisten -
Dominans, en lek som kräver att båda parter är helt med på vad som händer. Enligt mig finns det många typer av detta. Mildare och tuffare. Jag är nog mer för den mildare typen. Kanske någon ögonbindel, lite bindning och någon mjuk med "klatchig" piska går hem :)
Det närmaste jag vart detta är med V. Han kommer nog nämnas mycket här. Han tar oftast mina armar över mitt huvud och håller ner dem med sin kroppsvikt samtidigt som han knullar mig hårt och nafsar på min hals, mina bröst, mina kinder och läppar. Ibland bits han så det svider till, men detta är jag helt med på. Bakifrån tar han mitt hår och drar mig till sig medan han knullar mig hårt och smiskar mig på baken. Med honom fungerar det perfekt.

Rollspelsfreaket -
Han som vill se om du vart en stygg flicka. Eller vill bli ompysslad av sjuksköterskan eller kanske få en härlig kvarsittning av sin lärarinna. Detta är INGENTING för mig och jag har inte ens vart nära. Däremot har jag känt mig som en skolflicka en gång när jag hade sex med en alldeles för gammal man. Jag var över 20 och det var ingen sjuk åldersskillnad (för att lätta er vilda fantasi).

Goldenshowersmannen -
Är allt som kommer från "framstjärten" sexigt? Vissa tycker det och jag ska inte förneka att jag tänkt tanken om att känna någons urin rinna över min kropp.
Jag hade en gång en kille; Exet som chockade mig en kväll. Vi hade sexig, het, passionerad men "vanlig" sex med varandra. Vi var påväg hem från krogen och jag höll på att kissa på mig. Jag satte mig i en dunge och kissade medan han stod bredvid för att hålla vakt. Efter att jag kissat kysste han mig och la min hand på hans hårda kuk. Jag tittade på honom förtjust då jag var kåt som bara den. Han viskade i mitt öra att det gjorde honom kåt att se mig kissa. Vi hade sex där på kullen. Utomhus, härligt och fritt. Efter några dagar började vi prata om hans tändning. Han fick följa med på toaletten och se när jag kissade och det triggade honom extremt.  Vi pratade om att ha kiss-sex. Han ville att jag skulle rida honom  och kissa så det rann nerför hans mage. Vi testade.. inte bara en gång utan massor med gånger. Men jag kan tala om att det inte går att kissa med en kuk djupt inne i sig själv. En idé var ju att jag stod gränsle över honom och kissade, men det var inget jag ville leka. Det skulle bli för dominant för min smak.
Sen en gång i duschen bad jag honom att kissa på mig. Han skrattade och blev generad när jag frågade. Jag visade honom att jag var allvarlig och då kissade han på min mage och nerför benet rann det tillsammans med vattnet från duschen. Det var det närmaste en "Golden Shower" jag kommit.

Fotfetischisten -
Har jag inte träffat ännu.. Men det vore coolt att testa. Är nyfiken på detta med fötter. Har i alla fall fått höra att mina små små fötter är väldigt söta :D

Oskulden -
Han som inte måste vara oskuld egentligen, men som beter sig som om det alltid är första gången. Försiktig, blyg och kommer oftast alldeles för fort. Det är ok att komma fort, men då ska man veta hur man fortsätter tillfredsställa kvinnan med mun eller fingrar tex. Det kan oftast inte oskulden..
Vi har fler som passar in här. Men måste jag välja en som det faktiskt också blev sex med tar jag G. Det var inget dåligt ligg men kanske inget vidare bra heller. Det som gjorde detta så "rookie" var att vi båda var för blyga för att be om något. Vi fumlade och om något blev fel (som att tex fastna i varandras kroppdelar eller krocka med huvuden/tänder) skämdes vi båda och fnissade osäkert. Jag kände mig inte alls sexig med honom eftersom det kändes som om han trodde att jag var en porslinsdocka som kunde gå sönder. Ta för Er karlar!!

Womanizern -
Killen som ligger med alla, alltid och överallt. Killen som inte skäms för att ha tre potensiella ligg-brudar på samma jobb. Han som gärna drar hem en drös tjejer på efterfest. Han som ligger med en tjej en kväll och nästa står och hånglar med en annan mitt framför ögonen på henne. Den här karln har förmodligen en alldeles fängslande charm. Han kan troligen få de flest bara med sitt extrema självförtroende. Och går sällan hem tomhänt.
Jag har mött honom - ROCKKILLEN! Detta är en klockren Womanizer. Han hade uppladdat med Dildos, Butplugs och snuskerier. Jag följde med honom hem, vi hade heeet sex, vi hade en dildo, han ville ha en butplug i rumpan och allt var galet. Han slickade hela tiden! Mitt emellan några omgångar frågar han om jag är sugen på trekant. Han säger att hans kompis kan komma. När jag säger nej säger han att vi kanske kan bjuda in en tjej. Efter all sex berättar han över en cigg om alla sina erövringar på färjor och i stan. Hur många på samma krog som han knullat. Om unga tjejer, gamla morsor, snygga brudar, äckliga drägg.. ja alla. Han är en knullmaskin. Men han är inte nymfoman. Han är ensam. Han behöver kärlek. Han leker med tjejer för att tjejer lekt med honom. Detta är hans revansch mot det kvinnliga släktet! Hoppas han blir lycklig snart!

Nymfomanen -
Killen som vill ha sex, sex och lite sex på det. Han kan ligga precis överallt och hursomhelst. Alla ställningar är tillåtna och han vill sova med kuken i en tjej. Han kan i princip tänka sig att bli avsugen medans han skiter.
Min nymfoman är Svinet. Han ville ligga precis hela tiden. Ett problem med detta var att han bodde 7 mil ifrån mig och gjorde lumpen ca 20 mil därifrån. Med vetskapen om detta begär i bakhuvudet var det inte lätt att vara 27 mil ifrån honom 5 dagar i veckan.. Vi knullade i hans bastu, utomhus när vi gick på promenad, i sängen, vi knullade i bilen om vi skulle någonstans, i hans föräldrars säng, i deras trapp, på deras köksbord, i deras trädgård, hos hans kompisar och på krogen. Det var knull hela tiden. Eller massvis med oralsex. Det slutade med att han var otrogen med motiveringen: "Jag hade inte träffat dig på över en vecka och jag måste ju ha sex, det vet du ju".

Oneminute-Killen -
Killen som inte kan hålla på sig. Han som knappt kan se på en tjej utan att komma i brallan. Han som bör prova potensmedel i vissa fall. Han som bör lära sig att tillfredsställa en kvinna utan kuk.
Ett typiskt exempel på detta är Smålänningen. Vi hann inte ens till penetrering. Det blev otroligt pinsamt och efter det var det inte ens tanke på att tillfredsställa mig. Han skämdes alldeles för mycket för att det skulle vara möjligt.

Evighetsmaskinen -
Detta är han som kan hålla på i en hel evighet och gnessa. Tillochmed så länge så man själv tycker att det är jobbigt och bara vill få det överstökat. Evighetsmaskinen är även av den sorten som kan komma och ändå fortsätta utan avbrott. Vilket som också kan uppfattas extremt påfrestande i vissa fall.
Detta har jag erfarit i form av ett ex som jag kallar Förortskillen. Han kunde knulla i all evighet. Han kunde komma tre gånger i samma samlag utan paus. Heeelt otroligt när jag tänker på det såhär i efterhand. Mindre otroligt när jag hade skavsår mellan benen hela tiden. Men det var härliga tiden ;)

Knullmästaren -
Han som knullar och BARA knullar. Här är det inget sex, inget ligg och inget älskande, här ska det bara knullas. Svårt att referera honom till någon av mina erövringar. Jag har ju haft mycket one niights och dem är det svårt att veta med. Men A är en av dessa. Han knullar och har sällan mysig sex. Vi har inte älskat en enda gång. Det är rörigt, fumligt och jobbigt. Iallafall efter ett tag. Till en början fungerar det. Men omväxling förnöjer :)

Älskaren (i två bemärkelser) -
1. Han som ömt smeker dig, ser dig djupt i ögonen och låter dig få veta att du är speciell. Han kysser mjukt, djupt och intensivt. Han frågar ömt vad du tycker om och lägger ner energi på att ni ska ha skönt tillsammans. Sexet kan vara svettigt och villt. Men bakom ligger alltid en vacker känsla.
Min älskare i bemärkelse 1 är Prinsen. Vi hade fantastisk sex. Det var laddat och vi hade grym sex dränkta i vårt eget svett. I missionären medan vi såg varandra djupt i ögonen. Vi kysstes passionerat och lät händerna utforska varandras kroppar hela natten. Ett av mina mest uppskattade sexminnen. Jag kommer aldrig glömma den här natten!
2. Han som spelar dubbelspel. Han som har sitt på det torra men saknar spänningen med att vara med olika kvinnor. Han som planerar otrohet grundligt och vet de fulaste knepen med att komma undan.
Jag har några älskare på min lista. Men Sundsvall är väl ett gott exempel. Han har aldrig vart ute så mycket som han vart sen han träffade mig. Mest bara för att få sin beskärda del av otrohetens spänning. Han kommer, han sover aldrig över, han ger en komplimanger och han hör alltid av sig på helger. Jag har förbud att höra av mig på kvällar, helger och via msn. Men det gör mig inget, för han ger mig inget längre. Bara lite tillfredsställelse när jag inte "hookar" nån annan.

Lekpojken -
Han som busar, skrattar och leker. Han som kan vara en rolig vän samtidigt som någon du sexar med. Han som man vill träffa om man är på dåligt humör.
Min Lekpojke är Emil, Vi hade hysteriskt kul. Roligare än de flesta med tanke på att vi känt varandra i princip hela livet och hade ett förflutet som 10-åringar som vi kunde skratta mycket åt. Hos honom kunde jag stanna dagen efter och bara prata och skratta. Vi kunde äta tillsammans, ligga med varandra och sova ihopslingrade. Jag kunde låna hans kläder. Jag kunde göra nr 2 utan att tycka det var jobbigt. Jag kunde kissa med öppen dörr. Måste säga att jag saknar Emil.

KK:t -
Kompisen man ringer när man är sugen. "Förhållandet" där respekt är a och o. Även ärlighet spelar stor roll. Man ska kunna vara med varandra på bådas villkor och ha en öppen diskussion om det finns andra inblandade. Eller om det skulle uppstå känslor.
Här säger jag emot mig själv lite. Men ovanstående är så som jag hoppades att det var. Jag önskar att jag inte förlorade Olle om jag berättade hur det faktiskt ligger till. Men det finns inget läge för det. Men Olle är iallafall en av mina kk's.
Vi har ett förhållande som är aningen ärligt (mer än  de flesta jag haft). Vi njuter av varandra och har skön sex. Jag gillar att vara nära hans nakna kropp, vilket jag anser vara ett stort måste. Här kan man inte störa sig på småsaker. Värst av allt är att det är han jag tänker på när ögonen slås ihop på natten..

Slentrian-Sambon -
Han som bara gör samma sak varje gång. Han som får dig att göra samma sak varje gång. Han som får tankarna att fladdra till någon annans skrev. Han som får dig att fantisera och drömma. Han som tillslut kanske driver dig till att begå ett stort misstag. Eller som helt enkelt gör det själv tillslut.
Här har vi Exet igen.. vilket fiasko det blev. Jag som trodde att vi hade det där speciella. Men vem vill varje gång (som då blir sällan) ha samma sorts sex? Tillslut fick vi lov att ha porrfilm för att krydda upp. Nej, lort-bort med detta tråkiga sex!

Tillfredsställaren -
Han som inte bryr sig speciellt mycket om sig själv. Han mål och ENDA mål är att se, höra och känna DIG komma. Han gör vad han kan för att tillfredsställa dig. Han frågar hur du vill ha det och är angelägen.
NI växer inte på träd mina herrar! Jag har dock träffat min.. Fittslicksmannen! Det absolut underbaraste jag någonsin upplevt! och som kvinna får det bara mig att vilja tillfredsställa. jag tror att Ni män tjänar på att tillfredsställa! INGEN i denna värld har slickat mig så skönt som denna pärla. Börjar fundera på om detta bara var en dröm..

Nu går mina ögon i kors för jag är så trött och måste verkligen gå och lägga mig.. för tre timmar sen.. Typiskt!
Imorgon kommer jag fortsätta berätta om mina män.. Då får ni möta följande:

Svinet
Bi-Killen
Svikaren
Kärleken
Mysteriet
Helgligget
Egoisten


Godnatt kära bloggvänner ;) En speciell hälsning till en viss bloggare av manligt kön: Vem är du sexigt, mystiska man?

-:Over and Out:-

Män.

09.02.22 - 19.46

Vad är det med män och alla dessa tomma löften? Är det inte bådas "lek" i ett "kk-förhållande"? En av de viktiga "reglerna" för att ha en "kk" är i mitt tycke respekt, ärlighet och öppenhet. Allt som ett förhållande bör ha.
Om man lovar att man ska komma och planen ändras, är det inte då den personens "ansvar" att kontakta den andra (kanske väntandes) personen om detta? Vad gör det mig om du berättar att du ska vara hemma med din tjej? Ingenting ärligt talat! Jag är ju fullt medveten om det existerande förhållandet och begränsningarna vad det gäller att kunna träffas! Ett livslevande ex på detta är käre R. Jag vet att han har barn och tjej. Men det är ju alltid han som hör av dig och det är alltid han som vill träffas. Men hur svårt kan det vara att ringa någon och säga att planer förändras?


Nog talat om detta. Jag har tänkt mycket på Olle i helgen. Funderat över hur han tänker. Funderat på vad han känner. Sett honom logga in och ut på msn. Vet att bollen ligger hos mig nu, då han hört av sig först två gånger. Men jag måste skriva något som får honom intresserad och det är inte det lättaste med en latis som honom.
Han har vart borta över helgen och jag bara väntar på att han ska logga in på msn. Vet inte om det är värt att skicka ett sms.
Jag tänker också på om jag skulle träffa någon. Någon att bli kär i. Hur skulle jag ställa mig till Olle. Hur skulle jag känna om han hörde av sig. Skulle jag helt enkelt komma över honom? Låter ju knasigt men även om jag inte är kär i karln finns det ju känslor som lust. Och de känslorna kommer nog finnas kvar. Min tankebana gick såhär: OM jag träffar någon ska jag (innan jag lovar den andra något seriöst) höra av mig till Olle. Säga vad jag känner och ge honom valet rakt i handen. Vill han inte ha det så är det lättare att släppa då man får veta det direkt och då vet man ju även att det inte är någon idé att förälska sig mer. Men detta kan jag inte göra närsomhelst eftersom risken att förlora honom helt är stor. Och det kommer jag vara beredd på OM jag träffar någon, men sålänge jag är singel håller jag mig passiv!

Träffade en grymt rolig tjej för några helger sen som jag hängde med och hade skiitkul med. Hon har en bror som nu sett foton/foto på mig från denna härjiga natt. Han tycker (enligt henne) att jag är söt! Det gör mig så varm. Jag ler när jag tänker på det. Fick ett mms med en bild på honom. Han är jättefin och ser trevlig ut. Jag skulle absolut vilja träffa honom! Jag har sagt det tidigare och säger det igen: Jag MÅSTE börja dejta lite! Och är det med en fin kille så är väl det ett stort plus! Hoppas detta sätts i verket. Jag är otroligt nyfiken :)

Det är fortfarande torrt på sexfronten och jag får gott nöja mig med mig själv! Men det fungerar det med. Då får jag ju det jag vill ha! Ska kolla med Olle om han loggar in, men jag har svårt att tro att det kommer ske..

Ska kolla på lite tv nu! Puss o kram alla Bloggers ;)

-:Over and Out:-

Otrohet

09.02.20 - 23.30

En sjuuuuukt tråkig dag. Det enda roliga är att jag messat lite med en jättesöt kille som jag fått kontakt med på en dejtingsajt. Vi har ännu inte träffats och messar inga "gulliga" sms utan mera banliga. Men det är alltid roligt att få störas i sin tråkiga vardag av någon som bara vill säga "hej".

Jag har jobbat heela dagen, installerat en webcam och lagat gudomlig mat! Inte visste jag att jag var en sån fantastiskt kock :D
Ingen blogg är intressant att läsa, jag är ensam hemma, jag jobbar imorgon, Olle är bortrest och jag är kåt. Kan ju knappt bli värre!

Otrohet mina vänner. Finns det något positivt med det? Är det svart eller vitt eller tycker ni att det finns någon gråzon?
Ni ska få höra MIN syn på det.

Negativa aspekter -
Den som är otrogen i ett förhållande sviker ett av de största förtroenden. När man älskar någon är det den man känner mest i hela världen. Den man litar på mer än ALLA andra. Det är ett tungt nederlag att bli sviken av denna person.
Man kanske dödar något inom den andra. Har någon mer än jag gått in i ett förhållande helt tokigt kär och lovat varandra att "vi ska minsann inte vara otrogna mot varandra". "Vi har stake att berätta det för varandraeller göra slut innan det händer".
Har du någongång lovat din älskade att aldrig begå en så hemsk handling? Eller rent av sagt det till dig själv i ditt kära och galna tillstånd? Och sen inte kunnat hålla detta "löfte"? Ja, då är vi fler. En sak har jag lärt mig. Lova ALDRIG något du inte är säker på att du kan hålla. För det värsta sveket vad det gäller otroheten är oftast inte själva "gärningen" utan det att man går bakom ryggen på den andra och sviker förtroendet.

Gråzonen -
Kan jag faktiskt inte så mycket om. Det kanske är den då kärleken svalnat åt båda hållen. Man håller fast vid varandra fast man inte borde. Man är otrogen och har ganska starka aningar om att ens partner gör detsamma. Man känner att man inte kan eller vill straffa den andra eftersom man inte är något vidare själv. Det är den enda gråzonen jag kan relatera till..

Positivt -
Om den ena parten tex tvekar på förhållandet kan (hur dumt den än låter) otrohet vara till hjälp. Den personen kanske måste prova sina vingar för att se vad kärleken är värd. I det här fallet kanske det är bäst att låta "det man inte vet.." vara en bra påminnelse.
Jag har gjort det, jag insåg och jag sa ingenting. Men en sak är säker.. förhållandet blev bättre! Men man ska ju komma ihåg att detta också är ett hemskt svek! Gör man inte otroheten till en frestelse eller något man vill göra om är det inte alltid det skadar.

Planerad otrohet är den värsta sorten. Den när man har en "älskare"/"älskarinna". När man trånar efter någon man inte borde tråna efter. När man stannar i ett trasigt förhållande men har sitt "gottiga" på sidan. Då är frågan om inte ett uppbrott är på sin plats. Tänker på den där "kakan" när jag skriver detta - kakan som man inte kan både ha och äta såklart!
Är man sugen på annat kött kanske man kan fråga sin partner hur denne står inför ex en trekant. Men här tycker jag man ska vara på sin vakt. En trekant i all ära, men man måste vara beredd på att partnen kanske vill ha det annorlunda än du och regler är jätteknepigt att ha med i en sån grej (tror jag) eftersom det blir en begränsning för den tredje personen som nog kan orsaka osäkerhet och otillräcklighet hos denne. Man ska nog vara 110% säker på varandra och vara öppen för alla olika trekanter. Om Du vill vara 1 kille med 2 tjejer, kanske din partner vill vara 1 tjej och 2 killar, 3 killar eller 3 tjejer. För att ta måste man ge!

Nu fick jag lite brottom här.. ska lägga mig och sova! Skriver mer sen :) Imorgon kanske!
Puss o Kram

-:Over and Out:-

Gynekologen och en Fin Kille

09.02.19 - 23.28

En väldigt konstig dag i Smojos liv. Konstig men bra! Jag känner att det mesta jag gjort idag har varit för det bättre.
Dagen började med att jag sov alldeles för länge. Och sen snoozade jag på det. Typiskt mig att alltid göra så. Jag gick upp åt en liten frukost. Loggade in på msn och vem loggar in direkt efter mig om inte Olle. Jag hade skrivit som kommentar på msn att jag vänt på dygnet. Han frågade mig om det. Jag förklarade. Vi pratade på en lång konversation om träning och motivation (!). Tillsist sa jag att jag var tvungen att gå. Då kontrar han med "Ok, jag som tänkte höra om du var sugen, men vi får ta det en annan dag då". Typiskt honom att dyka upp igen intresserad när jag minst anar det..
I vilket fall hade jag ett uppdrag idag. Jag skulle göra ett sånt där roligt besök hos gynekologen.. Så jag tog mitt pick och pack och rörde mig mot den där mottagningen jag gick till.
Det är alltid vemodigt att gå dit. Man fick fylla i ett sånt där dokument som man alltid får göra. Där man svarar ja eller nej på olika frågor ang ens könsorgan. Jag var lättad när jag upptäckte att jag svarade nej på alla frågor om olika besvär. Det enda jag egentligen skulle göra var en rutinmässig "Check up".
Efter 1,5 timme blev jag inropad. Allt gick ju såklart superbra och hon gjorde även ett HIV-test.. Vilket jag avskyr, men ibland måste det kollas också. Jag hatar nämligen sprutor!! Måste berätta om hur fascinerad jag är över sjukvårdens framsteg. Förr, när jag var yngre var det gynstolen direkt vid testning av klamydia och alla dessa roliga sjukdomar. Sen hittade de på att man kunde ha en sjukdom som hette Mykoplasma som skulle vara någon variant av klamydia i urinröret.. Detta test utfördes genom att trycka upp en tops i urinröret (vilket gjorde helveeetiskt ont) och nu är det bara att göra klamydiatestet själv på toaletten! Idag kan väl ingen yngre kvinna ha samma Gynekologskräck som vi hade när vi var yngre. Undrar hur det gick till på mammas tid.. huuuuuu, jag vill inte ens veta. OCH ännu en sak som gör mig glad är att man kommit på ett preventilmedel i form av en "ring" som man för upp i härligheten och låter vara där i 3 veckor. Minimalt med hormoner som man inte ens stoppar i sig. Det kan inte göra mycket med humör och vikt i de små mängderna! Ett stort HURRA för sjuukvården!!!!När jag satt i väntrummet fick jag ett sms av Herr. Det gjorde att jag log lite. Trodde det var en tjejkompis som jag satt och messade med. Blev helt chockad! Han frågade om jag var ledig ikväll. OM jag var. Vi messade fram och tillbaka om att ses hos mig. Jag gav mig av hemmåt, handlade frukt, cola och chips (man vet aldrig om det är något man vill bjuda på). Men chipsen glömde jag i affären.. antar att de blev glada eftersom jag råååkade ha sönder en annan chipspåse innan :) Jag är inte så bra på det där med chips. Många konstiga chipsolyckor i mitt liv.
Nåväl. Jag duschade, plockade undan lite och var allmänt nervös.. Tillslut kom han hit. Måste säga att Herr är en himla fin kille ;) men jag tror att han kanske var minst lika blyg som jag. Eller det ska jag kanske inte säga. Antingen blyg eller ointresserad. Jag kan säga att jag var motsatsen till ointresserad! Jag hade kunnat kasta mig över honom, men det hade kunnat bli jättekonstigt om han nu kände tvärtom dvs.
Det var väldigt trevligt, ganska tyst och lite pinsamt. Men bara på ett sånt där pirrigt sätt, lite som när man var yngre :) Första gången man ses kanske ska vara över en öl eller liknande. Men dethär var ju en mysig liten variant.
Om du är sugen på att ses igen får du gärna höra av dig så lovar jag att inte vara så blyg nästa gång ;)

Jag är ensam, kåt och förvirrad nu. Eller förvirrad är fel att säga.. lite som när man var 15. Lite förväntansfull och nyfiken.
Men jobbet kallar redan kl 8 imorgon så det är baskemig dags att hoppa in i bingen. God natt alla läsare ;)

-:Over and Out:-


Männen i mitt liv

09.02.18 - 21.47

Har slarvat med inläggen jag veeet. Vad skrev jag egentligen sist? Just det! Berättade om helgen och lite om Olle såklart.

Olle... ja han har ju som sagt inte hört av sig. Och nu går det undan. Kärlekstankarna har lämnat mig snabbare än innan. Kan bara betyda två saker. Antingen är "Smojo och Olle sagan" över ELLER så står det inte på förrän vi ses igen och alla känslor rörs upp till ytan igen. Han är en baddare på att återkomma. Har kommit på att det han sa: "Jag har lite saker att reda ut med en tjej först" kan betyda både positivt och negativt.. Det kan ju vara så att hon är velig och han intresserad av henne och vill veta om de är tillsammans eller om det bara är dejting på kk nivå, eller så kan det betyda att det är ett avslut som ska lösas.. Jag blir galen av att tänka så därför har jag bestämt att det är det förstnämnda och med det har intresset svalnat..

Det är mycket nu. Satt uppe alldeles för sent och hade ett alldeles för trevligt samtal med en av mina kära bloggläsare. Detta fixade du galant! Inget att pika dig för den här gången och jag är mer nyfiken nu än innan Herr ;)
Vi pratade om allt möjligt som trekanter åt alla konstiga håll, swingertillfällen, dildosar i baken och oralsex i massor.
Men härligast av allt var att vi bytte nummer.. Är en aktivt beroende smsperson så det är svårt att hålla sig från att skriva något snuskigt man fantiserar om, men det får man hålla lite på sålänge man inte riktigt känner varandra kanske. Inte för att det gör något alls om du skriver ;) Snarare tvärtom..Bilderna har ingenting med någon i inlägget att göra, gillade dem bara.

 


Pratade med min trogna bloggvän Tisdag också. Alltid trevligt att möta nya människor för att utbyta trevliga samtalsämnen. Du trollbinder mig till din blogg!

Verkar som att det helt enkelt kokar över på bloggkillar för mig. Har fått upp ögonen ännu mer för en härlig blogg som jag läst ett tag. Handsome.. Du är intressant! Mina fötter trånar ;)

Annars är det sjukt lugnt nu.. mycket onani, mycket sexsnack (som iof är GRYMT bara det), lite ta-hand-om-sig-själv läge och en jäkla massa trånande efter Mr Right.. eller iallafall efter ett hyggligt ligg som ger mig lika mycket som jag ger!
Varför nöjer man sig ibland med bara sex? Jag kan ibland känna att jag förtjänar bättre. Jag gör alltid mitt yttersta för att den jag ligger med ska få det skönt och komma. Vart tog mitt behov vägen?? Det har inte blivit någon extrem utdelning på orgasmer vill jag lova!
Jag skulle vilja ha sex just precis NU med en karl som slickar som fittslicksmannen, någon som kan knulla mig skönt som V och någon som kan kyssas som Olle. Du skulle jag vara i himmelriket tror jag. Men det krävs ändå känslan som Fittslicksmannen har. Den oegoistiska känslan av att låta kvinnan få full njutning innan han ens funderar på sin egen (för det gör jag ändå så gärna så).
Jag skulle kunna träffa någon och enbart suga av en hård härlig kuk och ta den varma satsen i munnen och svälja den medan jag "eftersuger" försiktigt! ÄRLIGT talat killar, vem av Er skulle åka till en tjej, enbart för att slicka hennes våta fitta tills hon stönar i orgasm (eller till-och-med orgasmer)??
Tar jättegärna emot kommentarer på den frågan. För visst är det så? Att v borde få njuta lika mycket? Jag vet att många av oss kvinnor kanske är dåliga på att meddela vad det är vi vill ha, men jag lovar att om ni visar mer intresse för vår orgasm så kommer resultat komma ;) Och vill även påpeka här att jag INTE drar alla karlar över en kant.. jag vet att ni gentlemän finns därute, bara så svårt att hitta er.

Kanske skriver lite mer sen.. känner att klockan är på tok för tidigt för att drömma sig bort i bloggvärlden..
So long my friends and lovers!

KalsongLinus - De senaste inläggen.. Magnifiiiiiiiiiiiikt ;)

-:Over and Out:-

Fröken Röd..

09.02.16 - 17.15

Ännu en helg har passerat. Det var en av de roligaste på läänge. En vän från småstaden var här och vi festade loss som om ingen morgondag fanns.

Fredagen:
..bjöd på öl, vin och lite nytt flukt. Vi testade ett nytt ställe. Vilket jag tyckte var helt ok, men vi hamnade tillslut på mitt stammisställe. Rockkillen var inte där, jag hade glömt att han var på kryssning. STUPID!
När vi var på det första stället kom chock nr 1. Sundsvall hörde av sig. Undrade vart jag var och undrade om vi skulle ligga. Eftersom jag hade finbesök och roliga veckan sa jag vänligt men bestämt nej. Vi smsade lite fram och tillbaka och han ville att vi skulle ha sex i duschen. Hade vi kunnat ha, men hur roligt är det med sin kompis i rummet bredvid? Så nej, det blev inget Sundsvallsex. Han ville dessutom alldeles för tididgt på kvällen.. inte bra.
Det var inte mycket kött ute så vi bestämde oss för att dra. Då ringer.. ingen mindre än V. Han frågade om han fick sova hos mig. Jag sa att jag hade vänner på besök så visst. Men så han var beredd på att sex inte rikgtigt passade..
Vi åkte hem. V kom hit. Min kompis somnade. Jag och V pratade och skrattade. Vi drev med någon tjej som han ringde upp att jag var hans tjej som han älskade väääldigt mycket och som han nu skulle mysa med. Det kändes varmt att höra det även om jag verkligen vet att det är så låååångt ifrån sanningen. Så långt ifrån vad jag vill med honom också för den delen! Tillslut kysste han mig. Han kollade på mig och smekte mina bröst. Han smekte min mage, kysste mig och andades tungt. Jag kände att han var hård och jag fick lov att förklara att även "fröken röd" var på besök denna helg. Jag tog ett initiativ till att ge honom GRYM oralsex. Jag stoppade in hans hårda kuk långt in i min mun så den dränktes i tjockt, glidigt saliv. Jag lät min läppar glida upp och ner medan tungan i min mun masserade runt ollonet. Efter ett tag la jag mig över honom och kysste honom. Han rullade sig över mig och kysste min hals samtidigt som han naffsade lite. Jag naffsade tillbaka och allt var precis lika hett som det brukar. Vi bestämde oss för att strunta i "fröken röd" och han trängde in i mig. Det var skönt att känna hans fantastiska kuk fylla mig igen. Jag älskar kuk!!
Efter ett tag satte han sig gränsle över mitt ansikte och jag slickade hans mellangård medan jag runkade hans kuk. Han kom ner till brösten och lät sin kuk glida mellan dem.. Tillsist kom han, i min mun och i mitt ansikte. Det var som vanligt. En skum smak. Men det blir så mycket smidigare att ta den där.
Jag kände en känska.. en känsla av att detta kanske var sista gången med V. Kanske ska ligga lågt ett tag, han är ju inte direkt ledig...Lördag:
Seg som bara den. Sömn på ca 4 timmar och baksmälla är aldrig ett kul läge att starta om i!
Men vad gör man inte? En vän skulle bjuda oss på middag och det var bara att duscha, sminka och grunda igen. Jippie!
Det vart minst lika mycket sprit. Ett nytt ställe, massa dans och inget ragg. Eller jo, jag träffade ju en kille jag gillade. Men det vart liksom inget mer än.. en puss på halva munnen/halva kinden. Jag sumpade det..
Rockkillen var där också, fick en puss på kinden, pratade lite.. diverse är han ibland.
Träffade en alldeles jättekonstog människa. Hoppas aldrig mer jag träffar honom.. han skrämde mig! OCH han messade igår.. typiskt mig att ge ut mitt nummer.. STUPID!

Tröttnade på att skriva om helgen. Vill berätta om.. Olle. Smsade honom i fredags. Frågade vad han gjorde. Han var i gbg. Jag skrev nåt snuskig som jag inte riktigt minns, men nåt i stilen med att det var synd för jag hade velat suga lite på honom.. gaaah. Jag borde inte få ha mobiltelefon!
Sen idag.. så blinkade det till på msn. Och det var ingen mindre än.. OLLE! Vi pratade lite om ingenting, bad om ursäkt för mitt vulgära sms (som han säkert gillade). Han var angelägen igen. Frågade om jag hört av mig till någon jag inte borde skrivit till. Detta pga att det stod något liknande på min msn... Hmmm. Han förbryllar mig ytterligare.
Dessutom frågade jag "när ska vi.. (om du vill) igen.. :D". Han svarade att hn lite att ta tag i med en tjej först. Hoppas på ett avslut. Jag vill vill vill ha, men han fattar inte att det är honom jag vill ha!!

Pratade på msn igår. Pratade först med en kille som jag gillar. En kille som läser min blogg och har en egen som jag gillar. Det var trevligt att äntligen kunna sätta lite personlighet på den anonyme. Han verkar vara en känslosam, sympatisk människa som grubblar på allt i livet. Du är en trevlig prick ;)

Pratade med fler. Börjar bli några som addar mig nu. Pratade mycket med Herr. Han är intressant och spännande på ett sexuellt plan. Han har vart med om mycket. Han är nyfiken och säker i sin sexualitet. Sånt som får en att tända på alla cylindrar. Du är het!! Och jag vill öva..;) En liten sak bara. Minns detta: Att ge oralsex i all ära, men lika som män gillar att höra heta och sexiga saker om sitt kön så vill vi det också... Nästa gång onanerar jag!

Jag har lite utav skrivtorka faktiskt och jag vet när jag inte är bra.. detta inlägg är inte bra, men jag ska försöka kompensera upp det med nästa inlägg ;)

-:Over and Out:-

Bonusbild:


En Singels Ensamma Tankar

09.02.11 - 17.53

Känner mig ensam.. Den värsta känslan av dem alla. Men perfekt är att jag ska träffa en kompis ikväll, vi ska träna och bara ha det gött. Känns helt perfekt. Hade velat ha sex idag, men jag väntar otåligt ut den jag vill ligga med. Är så sjukt irriterad då jag inte kommer in på KalsonLinus blogg, som jag annars läser varje dag. Nu var det jättelängesen jag läste.. Vill göra något drastiskt i mitt liv som ex dra till ett soligt land eller träffa någon av de män som faktiskt vill dejta men blivit bortsorterade av någon anledning..


Jag är en "ödet person" om jag inte får en minsta vibb av en människa vid första kontakt ointresserar det mig. Kanske man bara ska kasta sig in i flocken av hungriga lejon och se vad det ger. Eller så fortsätter jag såhär..
Är bara så uttråkad. Jag stör mig på A, jag är arg på Olle, jag undrar hur Sundsvall tänkte, jag funderar på V men är inte allt för intresserad och jag tänker på R som gav mig en orgasm, men som i övrigt är ett as..
Olle har loggat in och ut hela dagen och jag bara vääntar på att han ska höra av sig. Men jag vet ju av gammal vana att det inte kommer ske förrän jag tröttnat helt. Det är alltid så med honom. Jag vill hålla allt uppe när det är som hetast, han hör av sig när det är som svalast. Han vet inte hur jag känner, men om han gjorde det skulle han också veta att han hela tiden väcker känslor till liv när han efter någon vecka hör av sig igen. Han håller mig ständigt intresserad. Detta är inget som de andra stjärnorna kan briljera med! Det värsta är att när känslan som är i närheten till "kär" dyker upp blir allt annat för en stund ointressant. Jag vill ju ligga och killtokig som jag är tänker jag självklart på män, men jag är inte tillräckligt intresserad för att höra av mig till ett säkert kort.. om det nu finns något kvar...Och Du anonyme bloggare som rör om i min hjärna.. varför är Du aldrig inne på msn? Jag skulle så gärna vilja prata med Dig. Trots att jag känner mig mindre intelligent när jag läser dina fyndiga inlägg.. Kan vi inte bestämma ett datum och en tid? Jag är inte heller inne alltför ofta..

Pratade med en vän idag (fler egentligen, men en som jag tyvärr inte hörs med alltför ofta). Vi pratade om Olle och hur jag betett mig genom hela vårt "förhållande". Jag är inte riktigt jag. Jag har "spelat" en självständig, ointresserad och kåt tjej som inte har mycket till övers för kärlek. Jag är en tjej som är lagom självständig (mer än många), men intresserad och förvisso kåt, men inte okänslig. Jag älskar kärlek och jag vill bara omfamna honom och viska att mitt hjärta längtar efter honom.

Kanske skriver mer ikväll. Nu är det städning och träning på schemat. Gött!
Pussar o Kramar

-:Over and Out:-

Onani

09.02.10 / 11 - 01.39

Onani. Vad skulle männsikan göra utan onani?
Jag har kommit på att jag har en "rutin" jag kör när jag onanerar. Ungefär som "rutinmässigt sex" i ett längre förhållande. Det är skönt, men skulle säkert kunna vara 10 resor bättre om man varierade sig lite. Varje gång jag ska onanera för första gången på en dag tänker jag att jag ska testa något nytt. Men någonstans är man alltid orolig att det ska misslyckas. När man onanerar vet man vad man får.
Jag börjar alltid med att välja ett klipp på internet eller sätta i en sexig rulle i dvdn. Sen hämtar jag min "kompis" medan det laddar igång. Sätter/lägger mig bekvämt med bra sikt till det som ska hjälpa lusten på traven. Kollar lite innan jag för in min "vän" och aktiverar vibratorn. När jag väl gjort det tänker jag alltid att jag ska dra ut på det lite, men klarar inte av det eftersom jag så ivrigt vill komma. Med mig själv kan det ta 1-2 minuter om jag så önskar. Jag kommer alltid fort första gången och vilar medan jag väljer ut ett nytt klipp. Och sen kommer omgång 2 inom samma onanisession. Nummer 2 är oftast bättre än nummer 1 eftersom det blir en kraftigare orgasm. Det kan hända att jag tillochmed kör en tredje (om tiden tillåter) och den är nästan att jämföra med 1a i känsla fast ändå på två olika vis. Nummer 1 är skön eftersom man då är kåt, säkert inte kommit på ett tag och eftersom det oftast är brottom. Nummer 3 är lika skön eftersom den är kraftig, men kan också göra att det ömmar lite. Jag vet inte vad som är normalt för en kvinna i min ålder egentligen. Men jag onanerar ca 1-2 ggr om dagen med 2-3 orgasm i varje omgång.När jag sitter här och skriver om det som är mest privat i mitt liv och kanske det som är skönast blir jag sugen. Inte på att onanera, för det har jag nyss gjort. Utan på Karl! En hårig karl med praktigt stånd. Någon som vet vart fingrarna ska vara och någon som kysser mig mjukt med sina sexiga läppar. Någon som suger på mina bröstvårtor och smeker sidan av min kropp. Någon som lägger sig över mig medan jag kysser hans hals. Jag vill ha sex.
MEN jag vill ju även ha kärlek. Som det känns nu kommer jag få vänta all evighet på kärlek. Jag vill älska och bli älskad.

 Jag är fortfarande irriterad på A. För att han träffat någon. Jag får bita ihop hela tiden och tänka på att det bara är bra för honom. Varför vill människan bli älskad ibland utan att älska tillbaka? För visst är det så. Jag är annars väldigt osjälvisk men i denhär frågan är jag egoistisk. Bara för att han suktat efter mig så länge och plötsligt träffat någon som kan göra honom lycklig blir jag sur. Det är INTE rätt. Han var aldrig intressant för mig. Inte i det långa loppet. Jag suktade i hemlighet efter Rockkillen medan jag var med honom. Ändå..

Ska jag tråka ur er med Olle? Tjat, tjat och tjat tänker ni. Och ja, det tycker jag med nu. Det trista i det hela är att om inte jag får uppmärksamheten hos honom tappar jag intresset. Häromdagen var det som om jag var kär i karln och nu känns han långt borta. Kanske för att jag ännu en gång är besviken på honom. Han var ju inne på msn igår och jag har gjort nåt dumt. Något jag inte borde, men jag glömde helt bort att jag lovade mig själv att inte höra av mig. Jag skrev: "Hej Olle, hur är det?". Tror ni jag fick något svar? NEJ. Han var inne idag när jag loggade in, men han gick ganska snabbt som "upptagen". Diverse Olle!!!! Aja, han kommer vara ett minne blott om han inte lägger ner lite energi nu.

Nu ska jag försöka lägga mig i bättre tid än vanligt.. men kl är ju redan 01.32 så det lär bli svårt ;)
Godnatt alla!
Läs: Tisdags Sagor (som jag snart bli lite kär i..) och Thoughts Of A Handsome Ranger. Sjukt grymma bloggar. You go guy's ;)

-:Over and Out:-

Virus, sextorka och nyheter..

09.02.09 / 09.02.10 - 01.08

Jävla skit, piss och fan! Så har jag mått de senaste dagarna. Jag har haft ett otrevligt virus på min dator.. Därför jag inte uppdaterat ett enda skit på några dagar. Jag vet.. jag är en riktigt bitterfitta.
Men nuuuuu är den ju frisk, så nu kan jag blogga hur mycet jag vill.

Stod i lugn och ro på jobbet häromdagen. Gjorde det jag gör bäst. Helt plötsligt från ingenstans står Sundsvall mitt framför ögonen på mig. Jag hoppade till, började svettas och stammade hysteriskt. Jag var röd som en tomat och kände mig fulare än någonsin. Det borde vara olagligt för ens ligg att desöka ens jobb. Jag gjorde så gott jag kunde för att ta hand om honom trots situationen. Det gick bra, men jag är inte säker på att jag hade berättat vad jag jobbade med och om han räknat med att se mig, eller om han var lika chockad som jag..

Pratade med A idag över msn. Det var som vanligt. Han frågade om jag legat. Jag pallar inte undvika ämnet som jag alltid gör och sa att jag hade haft sex nyligen. Med en kille som jag inte dejtar. Och att han sagt det han sa.. Olle alltså. Hans tolkning var att han är intresserad.. min tolkning är att jag är ignorerad! Skrev till Olle idag och fick inte svar som vanligt..
Men A har tydligen träffat en ny tjej. Inget som egentligen stör mig känslomässigt. Det är bara så svårt att veta att man inte längre är allt för någon. Inte längre är den han tänker på och vill vara nära. Men jag vet att jag måste låta honom släppa taget och gå vidare. Jag hoppas verkligen att han blir lycklig. Jag hade aldrig den mängden kärlek att ge honom. Jag har svårt för att bli kär. Och det han är klart värd mer än så.

Men det finns någon, som mitt hjärta vill möta. Någon som min hjäna vill tänka på. Någon jag drömmer om och vill lära känna. Men trots detta känns Olle så långt borta.. Hade önskat mig honom lite närmare. Önska kan man ju alltid :)
Men det är nog bara att gå vidare och glömma det som plågar en.
Önskar att det kom någon och bankade skiten ur mig verbalt och sa att jag får skärpa till mig lite. Någon som istället kan komma in i mitt liv med ett hjärta av guld som är beredd att ge lika mycket som mig. Någon som får mig att glömma och älska igen. För jag är inte längre rädd!

51. V
Jag var så full när jag träffade V "på riktigt". Vi hamnade i samma taxi, vi hamnade i samma säng och uppenbarligen hamnade han i mig. Jag minns det inte dock, men jag vet att jag ville. Jag vet att jag tidigare på kvällen kände att jag ville så det killade i hela underlivet. Han var het, lång och sexigare än jag någonsin sett honom. På morgonen dagen efter var jag kåt som ett djur och började smeka honom överallt. Det var då han frågade mig om jag aldrig fick nog, eftersom vi ju legat 2 ggr innan. OJ, om han visste att jag inte mindes kanske han skulle förstå varför jag plötsligt var kåtare än någonsin.
Vi har legat fler gånger. Om ni hängt med från början så vet Ni ju ;)
Jag vet att jag inte borde, men jag skulle garanterat göra det igen. Kan inte motstå hans sköna kuk, hans härliga bringa, hans mjuka kyssar och hans fantastiska tunga. Jag har gjort saker med honom som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har aldrig sett en karl njuta så otroligt fysiskt och hett. Jag är tagen av denna figur och jag tror att jag kommer få uppleva det snart igen..

Massa godnatt kramar til Er alla därute.
-:Over and Out:-

Vågen. Inget sex..

09.02.05 - 15.51

Vågens Egenskaper:

Sorglös - Det finns ingenting som inte går att lösa enligt mitt tycke. Klart man kan vara ledsen om man blir dumpad. Klart det gör ont att tatuera sig. Klart att man kan råka ut för en olycka. Men det är ingenting ingen annan klarat innan. Så ser jag det. Jag är väldigt orädd av mig.
Glad - För det mesta. Morgonarg är jag dock, men såfort morgonen är över och ingen är alltför egoistisk fungerar det prima.
Charmerande - Ja, säg det?! Kan inte uttala mig själv i den saken, men jag skulle anta att jag är det. Eftersom folk återkommer till mig och jag binder alltid starka band till mina kontakter (män eller vänner).
Vänlig - Det har jag fått höra mycket och det stämmer nog riktigt bra. Jag placerar hellre någon annan i första rummet så det inte ska uppstå tjaffs av något slag.
Rättvis - Alltid! Lotteri är det bästa utvägen på allt. Oddsen är lika och sålänge ingen fuskar är det det rättvisaste jag kan komma på. Funkar till nästan allt.
Intelligent - Haha. Jag är sexuellt intelligent. Och förbannat intelligent när det kommer till andra. Mitt senaste inlägg var lite väl "punshigt" för att vara jag...
"Medlande" - Bäst är väl om alla gillar varandra? Detta kan göra mig lite falsk. Jag håller hellre en god fasad än att erkänna att jag egentligen ogillar någon (vilket jag sällan gör).
Social och enkel - Många bekanta och vill sällan vara ensam. Jag är duktig på att vara singel när jag behöver det, men jag måste lära mig att vara utan vänner ibland (åtminstone nattetid).
Harmonisk - Ofta lugn med båga fötterna stadigt på jorden. Svävar iväg ibland, men faller alltid ner tillbaka med insikt att jag borde jordas igen.
Kärleksfull - Lite väl kanske. Många har blivit skrämda. Jag sitter fortfranade i mammas knä. Jag älskar pussar och kramar. Att sova tätt med någon är lite av ett klimax.
Envis - Haha.. mmmm extremt. Jag har rätt!
Obeslutsam - Att bestämma saker är mitt värsta. Jag har alltid två saker det står mellan. Jag väljer i sista stund och ångrar mig bittert när valet är gjort. Jag kan även ge valmöjligheten till någon annan. Tex säga att jag vill nåt av de här två sakerna, du får bestämma. Vad de än väljer så är jag övertygad om att de valde fel..
Problemlösare - Inget matematiskt snille. Men jag kan bygga ikea-möbler, jysk-möbler och jag "planerar" alltid innan något krångligt ska utföras. Jag har oftast den smidigaste vägen.
Generös - För generös för mitt eget bästa.
Fantasifull - Ja det är inte många som kan driva ett skämt så långt som jag bara på heeeelt galen fantasi.
Livsnjutare - Kan övergå i ren lättja. Jag får aldrig nog av något jag gillar. Att matcha kläder, Läsk, Sex you name it!
Manipulativ - Kan jag vara. Jag är ju envis och har enligt mig själv alltid rätt. Jag kan konsten att manipulera någon att tycka som jag. Vet inte hur jag gör, men har lykats flera gånger på mindre begåvade personer.
Krävande - Jag blir ju lätt det eftersom jag är så översocial. Alla pallar inte med mitt intensiva liv. Som pojkvän kan det nog bli lite mycket Smojo. Jag vill ha kärlek, stöd och närhet lite för ofta. När jag inte får mina mått av kärlek blir jag lätt ledsen. Kärleken är viktig för mig!

Jag har ännu inte hört något mer från underbara Olle. Samtidigt som jag skriver det där blir jag förbannad på mig själv. Jag låter honom leka med mina känslor. Visserligen kan jag inte skylla på honom, eftersom jag sagt att jag inte har några känslor för honom och att jag inte har någon avsikt med honom. FAN att allt blev så invecklat. Och fan att jag blir så intresserad för minsta lilla. Fan att han är så Het! Fan för mig :)

Ska ta och möta en vän, få lite mat i magen och piggna till lite ur min "koma".

-:Over and Out:-

Fjärilar i Magen efter S E X ;)

09.02.04 - 23.29

Åh nu tror jag att jag vet. Vet att jag är svag för en viss person. Eller vem som helst hade kunnat lista ut det, men man är ju lätt naiv när det kommer till en själv. Jag tror jag är förälskad.. i, ingen mindre än OLLE!

Han var inne på msn igår och jag skrev till honom. Jag frpgade om han var hemma igen. Han svarade inte.. Jag somnade, smått besviken på den icke befintliga konversationen.
Idag loggade jag in igen. Olle var online och efter bara några minuter blinkade det till. Han skrev att han var tillbaka och frågade hur det var. Jag svarade att det var fint. Vi pratade länge om allt möjligt. Bla frågade han mig om jag träffade någon för tillfället. Jag svarade att jag inte träffade någon fast som kk, utan mer lite då och då. Frågade honom detsamma. Han sa att han hade träffat någon ett tag, men att det blev komplicerat. Han frågade även om jag dejtade någon, mitt svar även där nej. Vi började prata om sex och han ville komma förbi någon gång. Jag frågade om han ville imorgon men han var upptagen och på fredag var han även då upptagen. Vi bestämde att han skulle höra av sig när han kunde. Det blev så snabbt som i eftermiddags som jag fick ett sms där det stod: "ses om en kvart?". Jag skulle ju träffa en kompis typ då så jag avböjde vänligt med bestämt. I ca 5 sms tjatade han och i det sista skrev han "Fan , e utabför nu. Säker?". Jag kunde inte stå emot och svarade "Ok kom då, men det ska gå sjukt fort". Han kom in. Han sa "Du är ju alldeles påklädd också" och log. Vi hånglade galet härligt som vanligt. Han stack ner sin hand i mina trosor och smekte mig upphetsat mellan benen. Jag slet upp hans gylf och drog ner både byxor och kalsonger i ett naffs. Men söta, rara Olle gillar nakenhet. Han slet av sig sin tröja. Slet av mig min och knäppte upp min bh. Han böjde sig ner för att få av sig byxorna som satt nere vid fötterna och jag tog av mig kjolen och strumporna samtidigt. Han la sig över mig i sängen och kysste mig hela tiden. Han tog sin stora, fina kuk och trängde in i mig. Det var lika skönt som alltid och den är fortfarande lika förvånansvärt stor. Skulle kanske kalla den maffig och mumsig. Han knullade mig medan vi kysste varandra passionerat. Han kom. Över min nakna kropp. Det sprutade ut kaskader över min mage, mina bröst och tillochmed på min haka. Så sexigt att se honom njuta. Efteråt gick han på toaletten och tvättade av sig. Naken, men öppen dörr. Inte alls som det brukar vara. Han frågade igen om jag dejtar någon. Jag svarade nej. Han frågade om jag hade sex med någon, eftersom jag som oftast är så kåt. Jag svarade "Njae, det finns väl någon som jag bara ligger med, men han är gift". Vart det kom ifrån har jag ingen aning. Jag brukat aldrig ljuga, men det bara blev så. Han frågade sen om jag ville dejta (?!) Vart kom denna fråga ifrån????? Jag är chockad! Jag svarade: "Ja, om jag träffar någon som jag vill dejta med, men jag letar inte". Egentligen ville jag säga: "Jag har träffat någon som jag vill dejta, men jag vet inte om han vill. Han är du by the way". Men nej, det är dumt. OM han nu inte vill så skulle det skrämma honom all världens väg. JAG VILL! Men frågan är, hur ska jag tolka hans angelägenhet? Vill han dejta mig? Eller vill han bara veta att jag är fri att liggas med när det behagar honom? Jag hoppas på det förstnämnda. Men det får vi nog aldrig riktigt veta.
Sjönk i mina egna ögen sen.. Skrev på msn till honom (totalt förbjudet vad det gäller Olle). Jag skrev: "Tack för snabbisen!". Han svarade: "Tack själv". Jag frågade vad han gjorde, han svarade: "Kollar på tv". Här brukar samtalet ta slut, men han frågade faktiskt: "Du?". Efter mitt svar blev det inget mer..
JAG VILL HA!!

Annars är det rätt lugnt. Fast jag skulle aldrig kalla det lugnt när känslorna flyger runt i min kropp och jag är hög av förälskelse. Jag är pirrig i magen och oroad i skallen. Vad menar han? Jag grubblar och grubblar och undrar om jag någonsin kommer få veta vad han egentligen menade idag! Jag kommer sitta spänd framför msn och hoppas att han tar kontakt. Jag kommer locka honom att ta en chans att dejta mig. Men jag är rädd att jag kommer misslyckas. Imorgon börjar mission "Fånga firren". Jag vill så det värker i fingerspetsarna. Känslan av ömhet där hans stora kuk varit mellan mina ben påminner mig om vilken heting han är. Rusningen i blodet kommer ständigt ligga och väcka ännu mer kärlek i min kropp. Viljan att träffa honom utan nödvändigtvis ha sex kommer förfölja mig! Jag kommer vara disträ i några dagar..
Typiskt

Nu ska jag sova lite tror jag. Kan inget annat än att tro att jag behöver hoppa in och jobba imorgon..

-:Over and Out:-

Bloggtips!

Sitter här och surfar runt. Och jag snubblar plötsligt över en blogg som jag helt klart gillar! Känner att jag måste tipsa Er om Thoughts Of A Handsome Ranger Helt klart läsvärt för alla sorter ;)

-:Over and Out:-

smojo@live.se

09.02.02 - 18.08

Fler har lagt till mig på msn med min e-mail: smojo@live.se Jag är inte inne alltför ofta, men ju fler som addar, ju oftare blir det! Så VÄLKOMMEN alla som vill adda. Ni får gärna maila annat om Ni vill. Jag publicerar gärna gästutvik eller sexnoveller om så önskas. Ett kul moment som nära favvobloggare använder sig av:

KalsongLinus

KlumpeSnusk

OrmeniParadiset


Så om du är kille, tjej, bi eller gay. Skicka gärna härligt material till bloggen. Och ni är som sagt välkomna att adda på msn. Puss o Kram alla ;)
-:Over and Out:-

En helg i all ära..

09.02.02 - 17.19

Fredagen var trevlig. Vi hade tjejmys hos mig. Kollade på film, snackade skit och framförallt sex. Finns inget bättre att snacka om med sina damer. Somnade i hyffsad tid då jag skulle upp och jobba på lördagen.
En berusad vän ringde och jag fick sen ett sms. Jag orkade inte kolla det så jag sov vidare. När jag sen vaknade var det Sundsvall som hört av sig!! Trodde jag inte efter det som hände i veckan.. Något jag inte tror jag har tagit här, men det ska jag minsann göra. Jo, jag började smsa med Sundsvall i veckan. Skrev att jag var sugen. Frågade hur det var å så. Typ 5 sms gick fram och tillbaka, men han var lite "off" kändes det som, så jag frågade om han inte ville att jag hörde av mig. Svaret blev att han var lite stressad bara. Jag skrev: "Det tolkar jag som att du fortfarande vill? ;)" då svarade han kort och gott ":)". Här satt jag på chefens kontor och sex-sms blir ju gärna lite udda i den sitsen. Men jag skrev ändå "Det var väldigt trevligt i lördags" och skickade iväg. Medan det skickades kom jag på att det visst var på fredagen jag träffade honom!! Jag var tvungen att skicka en förklaring: "Haha menar såklart fredagnatt/lördagmorgon..". Hmmm, gissa om svar uteblev?! Hur kunde jag vara så dum? Nu tror ju han att jag hade någon med mig på lördagen som jag blandat ihop honom med.
Därför var detta sms chockande för mig. Det stod: "Ute ikväll?". Han skickade ett 02.22 och ett 02.36 så jag gissar på att han var rätt packad! Hade jag vart ensam hade han vart hjärtligt välkommen.

På lördagen var vi ut en sväng damerna! Jag messade Sundsvall och fick svar, men det var rätt svalt. Synd. Jag var kåt som fan! Jag ville ligga. Fick även en smärre chock när jag sprang på han Erik igen. Verkligen sprang på. Jag skulle upp för en trapp och där står han och pratar i telefonen. Jag vart förvånad och klämde ur mig ett "hej" medan jag gick vidare. Han log och sa "hej". Han ser lömsk ut men är så OTROLIGT fin. Det tog ett tag att smälta. Ännu värre att smälta var att jag tror han pratade med en dam. Han skrattade och log sådär som man inte gör när man pratar med en vän.
Senare såg vi honom igen. Även då pratandes i telefon, men mer upprörd. Som att han bråkade med någon. Min teori har blivit som följer: Han har tjej. Vi kysstes i ett hörn där ingen kunde se oss. Han fick mitt nummer, men har inte hört av sig eftersom han inte är ledig. Han pratade med henne i telefonen båda gångerna och gick sen hem eftersom de var osams. Detta har jag pusslat ihop för jag kan bara inte tro att när man fått den känslan som jag fick kan det bara inte gå förlorat! Det var så rätt. Sen vore det synd om man själv utan fakta trycker ner sig själv så pass att man nedvärderar sig! Big No No! Tänk ALLTID på dig själv! Familj och vänner är viktiga som bara den, men du Måste placera dig själv ovanför! Låter knepigt, men jag har svårt för det. Jag skulle lätt dö för någon jag älskade. Men man måste lära sig att älska sig själv mest (Utan att bli högfärdig!!!!!!)

Kärlek - Det går inte att klaga! Dejta ska vi, det är så det är. Sant som du säger, kanske inte varandra (även om ett anonymt intresse sakta växer sig fram). Jag hoppas mina läsare stannar sålänge jag skriver ärligt och öppet om vad som sker i mitt liv. Jag skriver om sex.. oavsett om det är löst, seriöst eller dig ;)

Hur kan det vara så att om man har lite sex inte alls är lika sugen. Men har man däremot mycket sex finns det ingen hejd. Den senaste veckan har jag haft sex 4 gånger typ och nu kan jag bara inte hålla mig från att onanera tills jag ska ha sex igen. Jag fantiserar, tänker och kåtar upp mig själv i mitt sexuella sinne! Förrförra veckan var det stillastående. Klart jag ville ha sex, men det blev liksom inte så bara.

Ikväll blir det bio! Ska på sergel och se Changeling 21.10. Den blir nog grym. Hade hellre sett Gomorra, men det får i såfall bli en annan gång. Så om du vill se mitt anonyma nylle borde du dyka upp ;) 91 platser och 85 kvar, borde inte vara alltför svårt att lista ut vem jag är ;)

50. Spanjoren.
Var på stället vi alltid går till. Det var höstigt, vi var fulla, glada och framförallt kåta. Det bar av på efterfest. Det blev inte mycket til efterfest. Det blev sex. Jag hade sett honom tidigare på kvällen. Bestämt att han var min. Sagt att jag skulla ha honom om det så var det sista jag gjorde. Jag fick honom. Han kunde inte prata svenska.. inte heller engelska så kommunikationen var inte den bästa. Han var rätt dålig i sängen, hade liten kuk, blev slak och kunde inte kyssas speciellt bra. Jag föredrar att en av dessa saker åtminstone är ok. Eller är det för mycket begärt?

Nu är det dags att laga lite käk.
Ha det fint alla därute ;)
Puss o Kram

-:Over and Out:-

RSS 2.0