Jag vill ha...

09.01.07 / 08 - 00.38

Hur dålig får man bli på att uppdatera?
Jag har haft så mycket i mitt lilla huvud på slutet..

Julhelgen spenderades hemma på lillorten jag kommer från och nyår firades lugnt och stillsamt i en kompis sommarhus.
Dagen före nyår var dagen på Smålänningen skulle komma till Stockholm och hälsa på mig. Det var ganska stelt, men denna gång gick jag in med inställningen att inte vara alltför blyg. Jag tog ett listigt initiativ genom att spela totalt självsäker och frågade om han ville sova ytterst eller innerst utan att ge honom minsta möjlighet att välja soffa eller madrass. Och mina vänner, det är ett stort steg för blyga mig.
När vi väl låg där i sängen, kollade på film och småsnackade stannade tiden likadant som sist när vi låg i timmar och bara tittade på varandra och fnittrade. Jag bestämde att denna gång skulle bli annorlunda, så jag sträckte mig mot honom och kysste honom.
Det blev ett jädra hånglade och tillslut tog han (!) initiativet till att klä av oss nakna... innan jag ens hann tänka att jag skulle göra det.
Det blev väldigt mysigt och tillslut var vi väldigt nakna och väldigt överallt på varandra. Skriver mysigt för det blev aldrig riktigt hett.. Inte för min del iallafall, men uppenbarligen för honom. Han kom... väldigt för tidigt och innan han ens hann komma in i mig. Det var en besvikelse som jag vid den tidpunkten absolut inte kunde visa honom.
Jag fick spela på det gamla vanliga: "Det gör inget", "jag tycket det är mysigt ändå".. ja ni vet.
Hans snopp är inte vacker som Olles. Den är sned och smal med ett jätteollon...
Nästa natt var vi i stugan med våra vänner så då blev det inget sex, men det blev hångel och smek. Jag tyckte det var sådär tills han (till min STORA förvåning) bara dyker under täcket och kysser mig mellan benen (!) Den händelsen gjorde mig tänd och lite hetare än innan!
Han visste nog inte riktigt vad han skulle göra där, men han pussade min mage, mina blygdläppar, mina lår och min klitoris och det kittlade i hela kroppen av att inte få DEN slickningen, det var som han bara retades..
Nästa natt upprepade ungefär samma händelse och det blev genast tråkigt igen.
Är det bara jag eller är alla kvinnor så komplicerade som jag? Jag behöver spänning, lite "krydda" för att behålla den kåta känslan. Att retas fungerar till en viss gräns, men sen måste man gå över den och ge mig det jag suktat efter under hela det där retandet..
Han hör av sig hela tiden och jag tror, eller jag är helt övertygad om att han känner starka känslor för mig. Jag känner mig dum som inte ens känner lite.. Det är så synd, för det är en så bra kille. Men det måste finnas eld och passion för att jag ska hänga med..

En annan kul sak hände i lördags. Jag och en kompis skulle ut och ta en öl eller två och medan jag gjorde mig iordning ser jag hur det blinkar en msn-konversation på datorn.
Jag lunkar till datorn och ser till min stora förvåning att det är ingen mindre än Olle som skriver!!!!
Jag satte mig ner, tog ett djupt andetag och klickade upp fönstret.
Där stog det: 

Olle säger:
Hej, va gör du?

Smojo säger:
Gör mig iordning för en öl på stan, du?

Olle säger:
Inget, ska iväg till en kompis sen..

Olle säger:
När ska du åka?

Smojo säger:
Om en kvart, tjugo min..

Smojo säger:
Får man fråga varför du undrar?

Olle säger:
Va sugen

Som ni alla vet så gör detta mig varm i kroppen :)
Vi bestämde att jag skulle skicka ett sms när jag skulle hem eftersom jag inte skulle vara ute speciellt länge.. Vilket blev ett fiasko som vanligt.. Jag smsade i 5-snåret och det betyder ju att Olle sover såklart.
Sen dess har vi inte hörts och tankarna virvlar runt i huvudet på mig. Är han singel igen? Borde jag ens ge mig in i detta igen? Men tanke på att jag inte var långt ifrån känslor sist..
HJÄLP! Varför Olle, är du så snygg? Varför är du så skön? Varför kysser du så bra? Varför är tillochmed din penis det vackraste jag sett? Varför smakar du så gott? Varför klär du dig så bra? VARFÖR???

En annan stjärna är tillbaka.. R! Det som kunde blivit så bra med R. Helt okomplicerat, helt obundet och mest bara skönt. Vad gick snett?
För tredje gången skulle han kommit hit, men misslyckades med att höra av sig. Så idag när jag får ett sms där det står: "Kommer till dig vid 6 ikväll" Blev jag sjukt sur och skrev tillbaka att jag inte kommer vara hemma då och att det börjar bli otroligt irriterande med hans inkompitens vad det gäller att höra av sig och säga att man inte kommer..
Visst att han har tjej, men vill han nu ha någon på sidan är det på våra villkor och INTE på bara hans. Han vill komma hit imorgon och jag skrev tillbaka att det tror jag när jag ser det. Skrev även att jag aldrig mer kommer vänta på honom utan att han har en jäkla tur om jag skulle kunna ses samtidigt som han kan!

Förövrigt tänker jag på sex hela tiden nu. Jag är ständigt kåt. Har onanerat två gånger på 10 minuter. Kollade på en amatörrulle på Youporn var nice, men tänk så mycket skönare det hade vart med någon annan än mig sjä'lv istället..

40. SvenskNorsken
Det här ett av de äventyr som minnet inte riktigt hänger med igen.
Vi var i hemstaden och festade röven av oss. Jag bodde ensam nere på stan i en liten etta.
Vi hade vart ute hela kvällen och jag hade hittat mig ett ragg i form av en svensk kille boende i Norge med sin flickvän.
Han var dock från ett samhälle några mil från min stad.
Han var blond, het och jag tyckte då att jag fått med mig värsta kapet hem. Vi hade sex hela natten lång i min lilla etta. På morgonen var han tvungen att åka tidigt för att ta sig hem till sin familj.
I all denna hets lyckades han självklart glömma sitt norska visakort. Ni som sett ett norskt visakort vet också att det är kombinerat även som leg så det var ju verkligen något han behövde. Vi hade bytt nummer på kvällen så ungefär en halvtimme efter att han gått ringde han och frågade om han glömt kortet. Jag svarade som det var och han kom tillbaka och hämtade det. Det kändes konstigt när han kom tillbaka och vi var väldigt korta mot varandra. Jag ringde honom en gång efter detta, men han var helt enkelt inte intresserad av det. Och vad trodde jag? Han hade sambo i Norge!

Nu är det dags att sova :)
Tack för inläggen tjejer :D

-:Over and Out:-

Kommentarer
Postat av: Tisdag

Som kille är det ganska häftigt att få inblick i din värld!



Helt rätt drag att sätta R på plats. Du vill väl vara lekkamrat, inte leksak...

2009-01-08 @ 10:33:15
URL: http://tisdagssagor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0