Fjärilar i Magen efter S E X ;)

09.02.04 - 23.29

Åh nu tror jag att jag vet. Vet att jag är svag för en viss person. Eller vem som helst hade kunnat lista ut det, men man är ju lätt naiv när det kommer till en själv. Jag tror jag är förälskad.. i, ingen mindre än OLLE!

Han var inne på msn igår och jag skrev till honom. Jag frpgade om han var hemma igen. Han svarade inte.. Jag somnade, smått besviken på den icke befintliga konversationen.
Idag loggade jag in igen. Olle var online och efter bara några minuter blinkade det till. Han skrev att han var tillbaka och frågade hur det var. Jag svarade att det var fint. Vi pratade länge om allt möjligt. Bla frågade han mig om jag träffade någon för tillfället. Jag svarade att jag inte träffade någon fast som kk, utan mer lite då och då. Frågade honom detsamma. Han sa att han hade träffat någon ett tag, men att det blev komplicerat. Han frågade även om jag dejtade någon, mitt svar även där nej. Vi började prata om sex och han ville komma förbi någon gång. Jag frågade om han ville imorgon men han var upptagen och på fredag var han även då upptagen. Vi bestämde att han skulle höra av sig när han kunde. Det blev så snabbt som i eftermiddags som jag fick ett sms där det stod: "ses om en kvart?". Jag skulle ju träffa en kompis typ då så jag avböjde vänligt med bestämt. I ca 5 sms tjatade han och i det sista skrev han "Fan , e utabför nu. Säker?". Jag kunde inte stå emot och svarade "Ok kom då, men det ska gå sjukt fort". Han kom in. Han sa "Du är ju alldeles påklädd också" och log. Vi hånglade galet härligt som vanligt. Han stack ner sin hand i mina trosor och smekte mig upphetsat mellan benen. Jag slet upp hans gylf och drog ner både byxor och kalsonger i ett naffs. Men söta, rara Olle gillar nakenhet. Han slet av sig sin tröja. Slet av mig min och knäppte upp min bh. Han böjde sig ner för att få av sig byxorna som satt nere vid fötterna och jag tog av mig kjolen och strumporna samtidigt. Han la sig över mig i sängen och kysste mig hela tiden. Han tog sin stora, fina kuk och trängde in i mig. Det var lika skönt som alltid och den är fortfarande lika förvånansvärt stor. Skulle kanske kalla den maffig och mumsig. Han knullade mig medan vi kysste varandra passionerat. Han kom. Över min nakna kropp. Det sprutade ut kaskader över min mage, mina bröst och tillochmed på min haka. Så sexigt att se honom njuta. Efteråt gick han på toaletten och tvättade av sig. Naken, men öppen dörr. Inte alls som det brukar vara. Han frågade igen om jag dejtar någon. Jag svarade nej. Han frågade om jag hade sex med någon, eftersom jag som oftast är så kåt. Jag svarade "Njae, det finns väl någon som jag bara ligger med, men han är gift". Vart det kom ifrån har jag ingen aning. Jag brukat aldrig ljuga, men det bara blev så. Han frågade sen om jag ville dejta (?!) Vart kom denna fråga ifrån????? Jag är chockad! Jag svarade: "Ja, om jag träffar någon som jag vill dejta med, men jag letar inte". Egentligen ville jag säga: "Jag har träffat någon som jag vill dejta, men jag vet inte om han vill. Han är du by the way". Men nej, det är dumt. OM han nu inte vill så skulle det skrämma honom all världens väg. JAG VILL! Men frågan är, hur ska jag tolka hans angelägenhet? Vill han dejta mig? Eller vill han bara veta att jag är fri att liggas med när det behagar honom? Jag hoppas på det förstnämnda. Men det får vi nog aldrig riktigt veta.
Sjönk i mina egna ögen sen.. Skrev på msn till honom (totalt förbjudet vad det gäller Olle). Jag skrev: "Tack för snabbisen!". Han svarade: "Tack själv". Jag frågade vad han gjorde, han svarade: "Kollar på tv". Här brukar samtalet ta slut, men han frågade faktiskt: "Du?". Efter mitt svar blev det inget mer..
JAG VILL HA!!

Annars är det rätt lugnt. Fast jag skulle aldrig kalla det lugnt när känslorna flyger runt i min kropp och jag är hög av förälskelse. Jag är pirrig i magen och oroad i skallen. Vad menar han? Jag grubblar och grubblar och undrar om jag någonsin kommer få veta vad han egentligen menade idag! Jag kommer sitta spänd framför msn och hoppas att han tar kontakt. Jag kommer locka honom att ta en chans att dejta mig. Men jag är rädd att jag kommer misslyckas. Imorgon börjar mission "Fånga firren". Jag vill så det värker i fingerspetsarna. Känslan av ömhet där hans stora kuk varit mellan mina ben påminner mig om vilken heting han är. Rusningen i blodet kommer ständigt ligga och väcka ännu mer kärlek i min kropp. Viljan att träffa honom utan nödvändigtvis ha sex kommer förfölja mig! Jag kommer vara disträ i några dagar..
Typiskt

Nu ska jag sova lite tror jag. Kan inget annat än att tro att jag behöver hoppa in och jobba imorgon..

-:Over and Out:-

Kommentarer
Postat av: Tisdag

Fjärilar är fina :)



Att han tänker på dig är ju en bra början. Att vägen till mannens hjärta går genom magen, är en sanning för pryda flickor. Ett fast grepp om kuken funkar minst lika bra!



Kom bara ihåg att du är en stark tjej som förtjänar att behandlas väl. Då kommer nog han också att fatta...

2009-02-05 @ 00:10:58
URL: http://tisdagssagor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0