Den Piercade Modellen ;)

08.11.21 - 23.25

Nej! Det blev inget morgonsex... Olle hörde inte av sig, antar att han var på tok för trött för att palla ett morgonligg, skulle vara så typiskt honom! Jag tror inte jag heller skulle palla. Sov sjuukt länge idag innan jag drog till jobbet och slog ihjäl några timmar. Nu har jag en ENORM huvudvärk och bara längtar till sängen.
Men jag ska ju ändå jobba imorgon så varför inte lägga sig i tid för en gångs skull?

Allt har vart slött idag. Jag orkar ingenting, tror det är vädret. FAN för väder! Det stjäl min sexlust ifrån mig! Bara lite snö skulle göra saken så mycket bättre! Idag kom det iof lite, men inget som ligger kvar...

Drömde inatt att jag hade analsex med Olle. Det var sjukt skönt trots hans enorma kuk. Jag drömde att vi var några som satt i ett rum (däribland Olle) och vi började helt plötsligt ha sex mitt framför alla dessa människor som diggade det stenhårt. Vad betyder denna dröm? Men den slutade som den alltid gör... att jag och Olle blir kära i varandra. Antingen är jag rädd för att jag ska bli kär eller så håller min hjärna på att bygga fram en vision om någon perfekt karl som jag tror är han. Men det vore konstigt. Jag får hela tiden intala mig om att jag inte känner honom! Jag vet INGET om hans privatliv! Men han är ju så SJUKT het!! Hot, hot, hot!

Jag längtar efter snö och allt vintermys/snusk!


En snökuk till alla snöförälskade människor!

Nu ska jag stupa i säng och läsa lite. Kanske onanera lite! Det brukar vara en hit för huvudvärken... en riktigt avslappnad omgång med sig själv och kanske en lite snutt på pornhub.com.

23. Modellen
Ute och härjade på småställerna i grannstaden där jag är uppvuxen. Vi vallfärdade till grannstaden för bus många gånger och den här kvällen stötte jag på en sockersöt varelse med blondt, spretande hår. Han sa att han tagit några bilder för Mikas modellagentur i Stockholm (vilket jag inte har en aning om det stämmer). Men av utseendet att döma kunde jag mycket väl tro honom.
Vi styrde in siktet på hans lägenhet som låg relativt centralt. Han bodde i en liten etta i ganska nybyggda hus. Jag minns att jag tyckte det var väldigt fint hos honom. Modernt och mysigt.
Vi hånglade loss i hans säng och började ta av varandra kläderna när han plötsligt stannade upp, kollade mig i ögonen och sa att han måste berätta en sak... jag blev förvånad och sa att han skulle berätta.
Han drog ner byxorna och sa "Jag är piercad här nere".
Jag kollade nyfiken och han visade piercingen som satt vid roten av kuken ner mot pungen på undersidan kan man säga. Det var en stav som satt i skinnet liksom. Han tog ur den och berättade att man inte kunde ha sex med den i.
Vi hade sex. Det var snabbt, fumligt och ett typiskt "efter krogen ligg".
Efteråt gick han och duschade, tvättade håret, torkade det med hårfön och kammade det (!) Han sa att han måste det för att det ska vara perfekt.
Jag gick in efter honom och skulle duscha när jag till min förvåning upptäckte att karln är värre än någon tjej jag känner. Där stod dyra schampon, balsam och duschkrämer i storleks och färgordning. Han hade säkert tre-fyra st av varje.
Jag fick lov att fråga vilka jag kunde använda. Och såhär såg hela badrummet ut inkl kök!!
Jag trodde jag hade hittat mig en homosexuell karl (inget ont, men homosexuella män brukar ha en utsökt smak för ordning och reda).
Svaret fick jag senare dagen efter då jag ringde en vän som bor i just den här staden och tydligen bara ett stenkast från Modellen. Inte nog med det... hennes kille kände karln och sa att han var udda men definitivt hetero!!
Vi bytte nummer och jag ringde nån gång, men inget mer...


Nu -----> Sova!

-:Over and Out:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0