Sex.

09.08.17 - 18.48Mitt bloggande har tunnats ut. Iallafall här. Det har tillochmed märkts av läsare. Det finns tydligt en och annan trogen. Ni gör mina dagar, det vet Ni va?

Det har hänt en del. Jag har vart på dejt, jag har träffat A, jag har träffat Sundsvall och Huliganen har gjorts sig hörd ännu en gång. Tänk att det plötsligt bara smäller till så är jag där igen.

Dejten:
Jag hade skjutit på den. Ganska länge om jag ska vara ärlig. Jag känner honom inte, men han är bekant. Vi har setts en gång men pratat i telefon otaliga gånger. Detta pga att det är en kollega. På annan ort. Han brukar hjälpa mig när det uppstår problem. Han har en grym telefonröst, gör sig inte bra på kort, är mycket fin i verkligheten och pratar mycket. FÖR mycket.

Vi träffades i stan. Vi fikade. Eller skulle fika. Vi tog en öl istället. Vi var i stan sent så det var ingen lång dejt. Han var städad, vilket imponerade mig. Jag hade förväntat mig annorlunda. När stället stängde gick vi till t-banan tillsammans. Vi kramades. Länge. Han kramade mig igen och jag tror att han ville ge mig en kyss. Jag fintade. Detta pga att jag känner att kemin inte kommer funka i längden. Jag orkar inte ta det där "det är inte du, det är jag"-samtalet. För oftast är det så. Lika bra att inte ge sig in i det från början helt enkelt.

A:
Han ringde och bad om ursökt för sist. Det var en HEMSK helg jag hade hos honom för månader sen. Han är en stolt person så det imponerar mig att han bad om ursäkt.

Han var ute med några vänner i stan. Jag var hemma. Trött var jag också eftersom detta var samma natt som dejten. Mycket nya intryck på en och samma kväll. Han frågade om han fick sova med mig. Jag sa att han fick det, men bara sova. Men så kom han hit och luktade gott. Jag gillar lukten av honom. Han luktar alkohol och parfym i en perfekt balans. Det gjorde mig kåt. Vilket ledde till sex som ledde till orgasm.. för hans del. Ego som han är.

Sundsvall:
Skulle jag inte heller träffa. Det var ju sagt så sen sist. Men så blev det. Han var ute och festade. Vi bestämde innan han gick ut att han skulle komma hit. Han kom hit vid 02.00.

Han hade tagit viagra. Hans kuk var hårdare än sten. Jag har aldrig sett honom så hård. Det kan ha att göra med att jag gruffat innan pga att han alltid är full och slak. Det var grymt. Samspelet och känslan var på topp. Jag har aldrig sett honom såhär innan. Men som vanligt var han mer intresserad av att jag skulle njuta än han själv. Med en hård kuk, lite klitoris stimulans och en inte alltför full Sundsvall gick det prima. Jag kom. Och FAN vad jag kom. Det var så förbannat skönt. Igår var jag öm och svullen. Men det var det värt.

Han sov kvar.. trots sambo. Undrar hur det blev. Hur det ser ut nu. Jag hoppas inte något gick i kras pga detta. Nog för att otrohet är (i de flesta fall) fel är jag en GRYM älskarinna. Jag vill inte ha något i utbyte mer än kanske någon komplimang eller så. Känslorna lämnas utanför.

Huliganen:
Ringde i lördags. Natt. Han var full som ett as och kunde knappt prata. Men när jag lyckades tyda hans sluddriga Manchester dialekt förstod jag att jag var på väg att lyckas. Något i denna stil: "I know you're pissed. And I know why. But I want you to know that I really like you and I really wanna meet you again and I love Stockholm. I'm an arse and I fuck everything up. I want to change my habits, move to Sweden and just be happy. I'm not happy here". Jag sa mest bara ok. Sen sa han att han inte ville störa mer och vi la på. Jag med stoltheten i behåll. Han lyckades inte få mig mjukna. Att jag lyckats menar jag för att han blir mer intresserad om jag visar ointresse. Jag ljuger om jag säger att jag inte vill att han ska höra av sig, men jag är dock inte lika intresserad som då. Han har gjort bort sig och det krävs en del för att allt ska bli som innan.

-:Over and Out:-

Kommentarer
Postat av: mammatezzan

mycket trevligt det där med hans hårda kuk. jag finns iaf kvar :))

2009-08-17 @ 22:39:24
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: hejhejhej

otrohet är alltid fel och att hjälpa någon att vara otrogen är också fel. stackars den han sårar och den du hjälper till att såra. du är inte positivt grym. du hjälper han att vara en person som ingen vill va.

2009-08-18 @ 16:35:39
Postat av: Smojo

mammatezzan - Det var det ;) För omväxlings skull. Skönt att höra att du finns här :) Gör mig oerhört glad!hejhejhej - Negativa kommentarer är ett måste i vissa fall. Och jag tackar för att du ger en annan sida på situationen än jag gett här. Självklart är otrohet ett negativt begrepp. Jag har själv blivit bedragen. Men det finns oftast en bidragande faktor (som även i Sundsvalls fallet). Jag vet att jag är ett verktyg i denna otrohetsaffär och det är inte rätt på många vis. Även om jag inte håller med 100% med dig. Detta är hans och mitt val. Och otrohet startar oftast pga att det saknas något i förhållandet. Han kommer vara otrogen även om det inte är med mig. Så ett avslut på förhållandet vore på sin plats och hur det sker är upp till honom eller henne.

2009-08-18 @ 23:31:27
URL: http://smojo.blogg.se/
Postat av: samborombom

backar, bland inläggen, i tid, i tanke. Följer upp. Otrohet är inte alltid fel. Skulle hellre formulera det: otrohet är inte alltid lätt. eller otrohet är inte alltid passande. eller otrohet är inte alltid långt bort. Allt efter situation, möjlighet och passion. Saker och ting är aldrig för alltid, inte ens definitioner.

2009-09-01 @ 22:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0