Dumma, dumma Ex!

09.08.27 - 22.47


Arg som ett as... blev jag när jag kom hem från jobbet idag! Exet hade vart här och flyttat med sin mor, mormor, far, sin nya tjej och hennes pappa... va!?

Det såg ut som en svinstia här! Allt som jag hade städat på min lediga onsdag var omrört och min bäddade säng var uppbäddad. Sånt kan göra mig så förbannar ARG! Jag är lite av en pedant och vill gärna att det som är mitt är rent och obefläckat. Och att sen få höra att exets nya tjej packat alla mina heminspelade filmer och tagit med sig rinner bägaren över.

Så sjukt privata filmer! Nu överdrev jag ett steg när jag sa henne, men någon (och inte exet) har packat ner dem "av misstag"... Morr!


Nu har jag lugnat ner mig, lagat lite mat, ätit, kopplat in min nya tv och onanerat till någon heminspelad p-rulle på youporn.com.

Så skönt att bli av med alla spänningar!


Jag undrar vad som hände på karlfronten!? Alla har legat på latsidan idag... inte ett enda sms, jag som brukar få åtminstone ett!! Skrev till Olle på msn nyss men ingen reaktion, fast jag får ha tålamod och inse att "inte vid datorn" kan betyda just det. Det där med tålamod är inte riktigt min grej, börjat inse det.


Lammköttet messade inatt förresten, men av en helt annan anledning än jag hoppats... det var nice att bara skriva ingenting som inte har något med sex att göra. Jag kan inte i hela världen förstå vad som är så speciellt med honom, men spänningen mellan oss är TOTAL. Det blir aldrig pinsamt eller generande men den är... ja jag vet inte. Något rejält speciellt är det mellan oss trots att han är en skit och jag aldrig skulle ens tänka på honom i ett annat syfte än sex, sex och sex.


Rockkillen är inte i Sverige för tillfället och det suger... men nästa helg är det så sjuuukt mycket utgånbg och då bara SKA jag se honom... han har fortfarande inte svarat på mitt sms, tror inte han tänkt göra det heller. Önskar bara att han SER mig... snyft.


5.  (Crille)

När jag var i Spanien, då när Johan hade gjort slut var jag ju där med min kompis och hennes familj. Efter några dagar kom en annan familj ner som de umgås mycket med och de har en jämngammal son, Crille som bara var såå snygg på den tiden. Jag, Crille och min kompis hade jätteskoj tillsammans en kväll när vi spelade biljard (dit jag och kompisen hängde varje kväll) vi drack Hooters Hooch, spelade biljard och fnissade. Jag hade så skoj att jag nästa kväll ville dit igen, men det ville inte min kompis, så jag och Crille åkte dit själva och hade väldigt roligt tills hans pappa kom och hämtade oss för vi vart ute så länge(?!), vilket man också kan förstå med tanke på vår låga ålder.

Några veckor senare hemma i Sverige igen hade en annan kompis en sjudundrande fest hemma hos sig då hennes föräldrar var bortresta. Den spårade ur totalt, men trots det hade hennes småsystrar fest dagen efter, vilket resulterade i att jag och Crille var på samma fest.

Vi pratade, flirtade mycket och hånglade lite. Jag blev betuttad i honom direkt! Några dagar senare hördes vi på telefon och bestämde att vi skulle träffas. Han kom till mig på sin moppe och vi pratade knappt något innan vi hånglade vilt. Efter ett tag var vi nakna och hade sex i mitt flickrum hemma hos mina föräldrar... det var överväldigande och hett och jag var i himlen IGEN. På den tiden blev jag väldigt lätt förälskad och även här slog det till. Men som tidigare ligg var han inte längre intresserad efter att han fått vad han ville och jag var fortfarande singel.
-:Over and Out:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0