När man trodde att alla gett upp...

080929 - 23.23


När jag trodde allt stod stilla fick jag helt oväntat ett sms från ingenstans av ingen mindre än... OLLE!

"vad gör du? Ses?"

jag svarade att det var pissig timing... jag jobbade och skulle sen möta en kompis som jag skulle sova hos. Svaret blev:

"typiskt... Vi får ta d en annan dag tjejen. Snart..."

jag föreslog ikväll, han skulle kolla på det vad det gällde bil mm, men han har inte hört av sig.

Han är ju mest kåt på söndagar... ha ha ha.


R hör av sig som bara den igen... vill träffas! Det vill ju jag med, men jag vill inte att det ska vara så komplicerat! Jag ser ju helst att vi kan träffas när vi vill och inte bara när han kan. Men det där kan man se ur så många synvinklar. Jag är ju fullt medveten om hans civilstatus, men är man kåt så är man :)


Imorgon har jag garanterad sexdejt! Jag ska sova hos A imorgon. Vi har pratat om det ett tag och egentligen skulle jag dit ikväll men kände att jag bara inte pallar...


Hände mig en så tyyyyiskt mig sak idag. Skulle gå förbi coop i slussen och handla lite. Gjorde det och satt mig på tåget hemåt när jag upptäcker att något saknas... jag hade glömt min fula påse på bussen med två par av mina raffigaste trosor, smink och en kudde. Låter som strunt, men jag såg kvittot på nytt smink framför mig... ingen härlig känsla! Jag hoppar av tåget, ringer nummerupplysningen och blir kopplad till coop. Inget svar... FAN. Jag ringer SL kundtjänst ifall jag glömt den på nåt slags färdmedel, men de verkade ju inte speciellt hjälpsamma så jag fortsätter tillbaka mot slussen och springer in på coop, och där... i ett litet hörn står min kära påse. Blev så glad! Jag är allt en riktig "bag-lady".


6. (Per)

På en klassresa till ett annat land:

Jag var så kär... igen, i en kille i min paralellklass, svensklärarens son Anton. Han var lite rund, hade stort lockigt hår och var kusin med Per. Jag ägnade hela resan ner och hela tiden där med att tråna efter honom. På vägen hem vart vi (trots vår unga ålder) fulla på båten och härjade runt. Jag och min kompis Anna kom på idén att vi skulle bada i poolen de hade under baren. Antons kusin Per hängde med och efter ett tag  lekte vi sanning och konsekvens där i bastun. Per erkände att han hade känslor för mig och jag blev helt chockad. Jag hade inte ens sett honom innan på det sättet. Han var smal, lång, gänglig men söt.

Kvällen slutade med en massa kyssar, hångel och mys. Jag hade fått honom att falla mer. Där på båten, i bussen hem kändes allt bra och Anton var som bortblåst. Men när vi återvände hem var jag inte så säker på att det var Per jag ville ha... Men tiden gick och ju mer vi ägnade tid åt varandra växte den naiva tonårskärleken fram. Jag och Per vart ganska snabbt en och samma person, vi gjorde allt tillsammans och alla sa vårt namn ihop som om det var ett.

Jag tror att jag försummade mina vänner då. Vi var unga och de behövde säkert mig, lika mycket som jag behövde dem utan att nämna det. Jag var ung, dum och förälskad.

Efter några månader ångrade jag mitt beslut i att vara med honom, jag kommer inte riktigt ihåg anledningen idag men jag gjorde slut med Per och han blev helt förkrossad.

Han hade det inte så lätt på den tiden, så jag var ett enormt stöd för honom och samtidigt som jag var hans älskade var jag nog också hans bäste vän.

Han blev så ledsen och vi blev ganska på-en-gång ett par igen. Den här gången var det annorlunda, mer respekt och mer kärlek. Jag kan ärligt säga att detta är ett av de förhållanden jag haft som innehöll såna otroliga mängder kärlek. Han skrev dikter, jag grät, han grät och vi tog hand om varandra.

Efter ett år av bråk och kärlek (se filmen "dagboken") tog det slut... han orkade inte med mer och det gjorde nog inte jag heller utan att jag erkände det för mig själv. Jag tänker fortfarande på Per, hur han har det, vad han gör osv.

Han var min första stora kärlek och jag har gett ett år av mitt liv till honom och det ångrar jag inte för en enda sekund!

Det var svårt att skiljas från varandra, vi träffades mycket efter och hade kontakt länge. Han träffade en ny tjej direkt, men har alltid haft min speciella plats i sitt hjärta och det kan ingen någonsin ta ifrån oss. Han är fortfarande med den här tjejen och jag hoppas verkligen att de har det bra och är lyckliga tillsammans. Han förtjänar det, även om det kan verka som han inte bryr sig. Han har det svårt och han behöver så otroligt mycket hjälp! Hjälp honom, för jag kan inte göra det mer!


-: Over and Out :-


Dumma, dumma Ex!

09.08.27 - 22.47


Arg som ett as... blev jag när jag kom hem från jobbet idag! Exet hade vart här och flyttat med sin mor, mormor, far, sin nya tjej och hennes pappa... va!?

Det såg ut som en svinstia här! Allt som jag hade städat på min lediga onsdag var omrört och min bäddade säng var uppbäddad. Sånt kan göra mig så förbannar ARG! Jag är lite av en pedant och vill gärna att det som är mitt är rent och obefläckat. Och att sen få höra att exets nya tjej packat alla mina heminspelade filmer och tagit med sig rinner bägaren över.

Så sjukt privata filmer! Nu överdrev jag ett steg när jag sa henne, men någon (och inte exet) har packat ner dem "av misstag"... Morr!


Nu har jag lugnat ner mig, lagat lite mat, ätit, kopplat in min nya tv och onanerat till någon heminspelad p-rulle på youporn.com.

Så skönt att bli av med alla spänningar!


Jag undrar vad som hände på karlfronten!? Alla har legat på latsidan idag... inte ett enda sms, jag som brukar få åtminstone ett!! Skrev till Olle på msn nyss men ingen reaktion, fast jag får ha tålamod och inse att "inte vid datorn" kan betyda just det. Det där med tålamod är inte riktigt min grej, börjat inse det.


Lammköttet messade inatt förresten, men av en helt annan anledning än jag hoppats... det var nice att bara skriva ingenting som inte har något med sex att göra. Jag kan inte i hela världen förstå vad som är så speciellt med honom, men spänningen mellan oss är TOTAL. Det blir aldrig pinsamt eller generande men den är... ja jag vet inte. Något rejält speciellt är det mellan oss trots att han är en skit och jag aldrig skulle ens tänka på honom i ett annat syfte än sex, sex och sex.


Rockkillen är inte i Sverige för tillfället och det suger... men nästa helg är det så sjuuukt mycket utgånbg och då bara SKA jag se honom... han har fortfarande inte svarat på mitt sms, tror inte han tänkt göra det heller. Önskar bara att han SER mig... snyft.


5.  (Crille)

När jag var i Spanien, då när Johan hade gjort slut var jag ju där med min kompis och hennes familj. Efter några dagar kom en annan familj ner som de umgås mycket med och de har en jämngammal son, Crille som bara var såå snygg på den tiden. Jag, Crille och min kompis hade jätteskoj tillsammans en kväll när vi spelade biljard (dit jag och kompisen hängde varje kväll) vi drack Hooters Hooch, spelade biljard och fnissade. Jag hade så skoj att jag nästa kväll ville dit igen, men det ville inte min kompis, så jag och Crille åkte dit själva och hade väldigt roligt tills hans pappa kom och hämtade oss för vi vart ute så länge(?!), vilket man också kan förstå med tanke på vår låga ålder.

Några veckor senare hemma i Sverige igen hade en annan kompis en sjudundrande fest hemma hos sig då hennes föräldrar var bortresta. Den spårade ur totalt, men trots det hade hennes småsystrar fest dagen efter, vilket resulterade i att jag och Crille var på samma fest.

Vi pratade, flirtade mycket och hånglade lite. Jag blev betuttad i honom direkt! Några dagar senare hördes vi på telefon och bestämde att vi skulle träffas. Han kom till mig på sin moppe och vi pratade knappt något innan vi hånglade vilt. Efter ett tag var vi nakna och hade sex i mitt flickrum hemma hos mina föräldrar... det var överväldigande och hett och jag var i himlen IGEN. På den tiden blev jag väldigt lätt förälskad och även här slog det till. Men som tidigare ligg var han inte längre intresserad efter att han fått vad han ville och jag var fortfarande singel.
-:Over and Out:-


Sex!!!

09.08.25 - runt 10.00


Löning! Hääääärliga löning! Detta innebär, pengar som leder till fest, som leder till hångel! Jag känner mig som en 15 åring igen :)


Igår bestämde jag och R (en upptagen kille som jag träffat en gång innan) att han skulle komma hit på morgonen och ha lite skön sex... det blev inte så!

A ringde inatt, full som en kastrull och ville sova här. Först blev jag lite tveksam, men när jag hörde vilket tillstång människan var i kunde jag inte annat än säga ja. Det tog honom ca 2 timmar att ta sig hit efter att ha spytt i två taxibilar och börjat tjafsa med en annan...

Tillslut var han här och jag tog hand om honom så han kunde sova utan att kvävas. Detta innebar att det bara var att skicka ett nöd sms till R och ställa in... SKIT också!


A förvirrar mig... han ringde igår och skickade gulliga sms, som sagt han var kanonfull. Hans kompis tog telefonen en stund och sa:

- A älskar dig! Han tycker att du är en jättemysig tjej!

Sen fick jag prata med honom själv och då lät det såhär:

- Du är min flickvän...

- Men du ska ju flytta till Norge...

- Skit i det!

När han kom hit tjatade han om hur otroligt vacker jag var... JAG SOV!


Imorse vaknade jag i alla fall med en kuk mot baken, det var inte mer än rätt tycker jag! Han gled in i mig och skedade mig. Ahhh så skönt, vi bytte till analsex... vått, mjukt och skönt analsex. På det sättet är A perfekt. Den är kort och grov. Jag red honom och han njöt av att ta mig i baken. Slutade med ett skönt avsug tills han kom över mina bröst!


08.09.26/27 - 00.15


Jag får massa härliga mail från R nuförtiden... det är bara perfekt!

Smsade Rockkillen igår (en kille jag träffade ute för några helger sen... het som bara den), men jag fick inget svar. Han är så jäkla svår! Träffade honom ute, pratade lite, kände honom på kuken (?) och fick en puss. Hittade honom på facebook och mailade lite fram och tillbaka tills han plötsligt slutade... :(

Träffade honom sen ute igen. Han var på väg ifrån stället som vi skulle på.

Min kompis skulle vara lite "fyllesmidig" och prata lite med honom...

(kompis) - Tjeeeena, min kompis där borta är skitkåt på dig...

Han pekar på mig och jag vinkar fånigt i ovetskap av vad min vän just sagt...

(han) - Det är hon eller hur? (då han kände igen mig från facebook)

(kompis) - Ja.

(han) - Hon kan få mitt nummer...

Så gav han det till min kompis och just då var jag på väg dit men fick vända då min vän sa att vi skulle gå. Jag som redan hade hans nummer (hitta.se) låtsades lägga in det på min mobil (smidig som man är på fyllan...)

Jag smsade senare under kvällen att han skulle komma tillbaka och fick svaret att de hade gått vidare. Jag skrev "favorit i repris", han svarade "Alltid" sen dog det liksom.

Dagen efter bestämde jag mig för att smsa igen och frågade om han hade haft kul ute å så. Vad gör han?! Jo han ringer upp... oh my GOD, jag som är så blyg! Jag svarade och vi småpratade lite... GAH jag svävade på små moln :)

Sen blev det tyst på en heeel vecka och tillslut fick jag mig ett trevligt mail på facebook och diskutionen gick het...


Han:

den 20 september kl. 10:00

Full då, nu bakis!
URGH!
Är på jobbet......


Jag:

den 20 september kl. 10:01

Åhhh. Kul att va full, mindre skoj att vara bakis..


Han:

den 20 september kl. 10:04

Säljare! Kommer vara kul, luktar som ett bryggeri.
Men men ! Kåt som ett jävla djur är jag också.


Jag:

den 20 september kl. 10:05
Ha ha ha ha bakfylle sälj är alltid härliga!
Kåt!? jasså.. Man kan ju lätt bli det dagen efter :)
Eller så kan man iof alltid vara det ;)


Han:

den 20 september kl. 10:07
Satan, vet inte om man ska in på muggen och ta en tralla eller vad.
Dagen efter kåt är värst!


Jag:

den 20 september kl. 10:10

ja verkligen! tycker du ska göra det, allt kommer nog bli så mycket lättare :)


Han:

den 20 september kl. 10:11

Lättare i vilken bemärkelse???


Jag:

den 20 september kl. 10:17

"lätta på trycket" liksom.. du kommer ha en sak mindre att tänka på!


Efter ett tag...


Han:

den 20 september kl. 10:44

Hmmmm... Skönt var det!


Jag:

den 20 september kl. 10:46

hääärligt!!!


Han:

den 20 september kl. 10:47

Faktiskt! Need more....


Jag:

den 20 september kl. 10:48

haha.. du får görat igen snart då! jag skulle gääärna hjälp dig om jag varit där;)


Han:

den 20 september kl. 10:49

that's what I want to hear!
Hjälpande händer eller mun! ;)


Jag:

den 20 september kl. 10:50

mmmm det hade vart nice ;)


Han:

den 20 september kl. 10:51

Det hade det! När du kommer hem???


Jag:

den 20 september kl. 10:52

söndag eller måndag..


Han:

den 20 september kl. 10:52

Vad vill du göra då?


Jag:

den 20 september kl. 10:55

träffa dig osv.. vad vill du?


Han:

den 20 september kl. 10:55

Va blygsam du är! ;)


Jag:

den 20 september kl. 10:57

ja såhär kanske, men annars.. inte direkt!
Har ju knappt träffat dig, du lägger ribban!
Btw.. jag är inte ett dugg pryd...


Han:

den 20 september kl. 10:59

Jag lägger ribban???
Pryd! Vem är det? Inte jag!!!!!!!


Jag:

den 20 september kl. 11:00

hahaha.. härligt härligt!!
dumt att vara det :)


Han:

den 20 september kl. 11:04

Inte när man kan låta sin tunga leka mellan dina läppar, känna din klitta mot den. ;)


Jag:

den 20 september kl. 11:06

mmmmmmmm underbart! skulle vara grymt skönt!
och sen?


Han:

den 20 september kl. 11:27

Skulle vijla känna min kuk växa i din mun medans jag låter min tunga slicka dig till orgasm. Du då?


Jag:

den 20 september kl. 11:46

mmmm mums, skulle ta din kuk så djupt in i munnen som möjligt och smeka roten och pungen försiktigt..


Han:

den 20 september kl. 11:56

Försiktig! Vill inte komma i din mun, i alla fall inte på en gång! ;)
Vill känna min kuk sakta glida in i dig. Höra dig stöna!


Jag:

den 20 september kl. 12:10

aaahh, låter underbart! vill känna hela din kuk i mig, djupt, hårt o skönt!


Han:

den 20 september kl. 12:42

Berätta vad du vill jag ska göra!


Jag:

den 20 september kl. 15:22

Jag vill att du hånglar upp mig hett.. jag vill att du smeker mina bröst och hela mig.. jag vill att du slickar mina bröst.. Jag vill att du slickar mig samtidigt som du har dina fingrar i mig.. jag vill att du ställer dig framför mig och låter mig suga din kuk.. jag vill att du kommer in mjukt i mig och sen hårdare.. jag vill att du knullar mig hååårt och länge.. Jag vill suga din kuk och slicka din pung.. Jag vill att du kommer över mina bröst.. eller i min mun när jag suger dig.. vad vill du? ;)


Jag:

den 21 september kl. 13:53

??


Han:

den 22 september kl. 08:13

Sorry att jag inte svarade!
Har mått som en jävla alkohol indränkt amöba.


Jag:

den 22 september kl. 18:26

hmmm.. oki!
Haft en hård helg?
Ska vi ta upp tråden? :)


Sen har det liksom vart dött... Booring!


4. (Lars)

Det var utomhusfest på stranden där vi alltid hade våra fjortisfester och vi var fulla. Underbara, härliga tonår! Det var ganska sent och festen började dö ut och jag stod med skolan heting och pratade strunt, när han plötsligt frågar om vi ska gå iväg och ha lite sex. Jag som kollat in honom i mer än två år sa naturligtvis JA!

Vi gick till en mindre strand bakom själva stora stranden som kantandes med träd mellan platserna och vi hade sex... det var taffligt, snabbt men totalt överväldigande och jag kunde knappt vänta tills jag skulle berätta för mina vänner att jag hade sex med skolans snyggging!!

Det hände sen inget mer mellan oss, jag var intresserad men inte han.

Däremot skrattade vi åt denna händelse i efterhand och på min klasströja från högstadiet skrev han "Ha ett bra liv på stranden :)", påhittigt och gulligt.

-:Over an Out:-


Fyra orgasm på mindre än 10 minuter!!

08.09.24 - 16.32

Är det möjligt? Fyra orgasm på mindre än 10 minuter? Ja jag vet ju att det är möjligt eftersom det hände mig igår, men det känns som det inte borde vara ett vanligt fenomen. Ingen och jag menar INGEN känner sin kropp som sig själv. Jag har otroligt lätt att komma, men har de senaste one-night-stands inte ens vart i närheten. Det är ju inte så konstigt vad det gäller ett stående ligg på mc donald's toan full som en kastrull med Sundsvall, men mysigt hemma-sex med A borde väl funka?? Jag är totalt avslappnad, men människan tänker för mycket på sig själv och faktiskt struntar i min orgasm... så varför ligger vi med varandra? Jo, jag har upptäckt hur underbart och upphetsande det kan vara att suga kuk!

Aja, jag tog saken i egna händer igår och onanerade gärnet till en p-rulle med Jenna Jamesson. Det är bra ligg i den, men otroligt dålig i övrigt. Den heter "Jennas Hämnd", det som är bra är att den är väldigt varierande och det finns något för alla smaker! Lite vanlig skön sex, lite oralsex, lite analsex, lite trekant och slutar med gruppsex.


Dagen har varit vääldigt seg, har mest slappat då det är min lediga dag. Pratade i telefon med exet och kom överrens om allt som måste ordnas för separationen.

Olle loggade in på msn, men som jag nämnde igår... han är så off! But Boooring!


3. (Anders)

Efter några veckors återhämtande av Johan och hela den historien var det logdans på logen utanför stan. Det här var nog nästan de bästa lördagarna på den tiden. Att hänga utanför logen och bli full som en kastrull och prata med allt folk.

Allt var som vanligt och vi blev odrägliga. Efter ett tag stötte jag på en kille som då var 2 år äldre än mig. Anders var "skejtare" det enda i mansväg som fanns i min skalle. Han var så söt i sitt axellånga, lockiga, lusbruna hår och med byxor hängandes i knävecken.

Vi var jättefulla och hånglade loss rejält. Efter ett tag bestämde vi oss för att ligga lite, så vi kilade ut i skogen bakom en trave med stockar. Där hade vi sex, lääänge och hårt. Det här var första gången jag tyckte det var skönt, trots hans stora lem. Vi avbröts efter en lång stund av att våra vänner ropade på oss och vi klädde på oss kläderna som vi taffligt slitigt av varandra en halvtimma tidigare.


Anders var inte ett dugg intresserad av mig även om jag hoppades att det skulle vara så. Jag ringde honom en gång och pratade stelt, jag tänkte att det kanske bara var för att han var blyg. Så var inte fallet.

Jag tänkte på honom länge efter och än idag som mitt första sköna ligg!


Appropå ingenting måste jag flika in något som hände mig idag. Jag är medlem i ett kommunity på Internet och idag hade jag fått ett skrämmande mail.

Jag förstår att vi alla tänder på olika saker, men det oroar mig när någon har en e-mail adress som börjar med "feeder"... Jag har kopierat mailet som jag lägger in här nedan, men jag har tagit bort i e-mail adressen.


Hej... Skulle du vilja låta mig guida dig för att gå upp i vikt? Du skulle se bra ut med 20-40 kg extra eller så. (Jag skojar inte.)

Om du är intresserad så kan du lägga till [email protected] (låter denna e-mali adress förbli hemlig) på MSN. Skriv inte till mig här, tack. Om du inte är intresserad så kan du bara ignorera detta.


HJÄLP!

-:Over and Out:-


Inte ett ligg i sikte...

08.09.23 - 22.59

Det står still på sexfronten just idag... trots att jag faktiskt har några potentiella ligg!


•-          Först har vi Olle som svalnat otroligt sen jag nyss blivit "en på marknaden" igen.


•-          Sen har vi "Sundsvall" som faktiskt är så upptagen som man bara kan bli, fick FETDISSEN av honom igår... men vad kan man begära av en av de mest upptagna? Hade så tokig sex med honom på en Mc Donald's toa förra fredagen. Han verkligen knullade mig behövligt!


•-          En av kandidaterna är ju även A (av skäl kan jag inte skriva ut namnen på vissa män), men han är inte det minsta sval! För ca 2 minuter sen blev jag erbjuden en skön natt... enda problemet är ju att jag är så sjukt trött efter jobbet idag så jag orkar inte ta t-banan till söder för att tillfredsställa honom och sen hela natten fundera på om jag ska "ta min del" när han somnat!


•-          Sen har vi Lammköttet och han är så sjukt upptagen och så sjukt långt bort en kväll som denna... Honom har jag ett oavslutat äventyr med. Vi har bara träffats för oralsex en gång och en munbehandling på honom sist förrförra torsdagen (jag hade ju den roooligaste veckan i månaden såklart). Han är skyldig mig en, det vet han! Vi har dock aldrig haft det där heta och galna ligget ännu! Men det kommer, det kommer.


Ikväll blir det "ta hand om sig själv" afton med massa sköööönt... mmm


2. (Johan)

När jag och Martin hade vart tillsammans ett tag märkte jag att jag småförälskat mig i hans bästa vän Johan som då var tillsammans med en av mina bästa vänner. Detta höll mig från att erkänna min naiva "kärlek".

Efter ett tag åkte min kära vän till England på språkresa ett längre tag (vad det kändes som då). Jag och Johan lärde känna varandra bättre och jag erkände för honom att jag inte längre hade rätt känslor för Martin och han hjälpte mig som en väldigt bra vän att fånga mod att göra slut på den lilla "romansen".

Martin blev förkrossad av nyheten, jag var nog den första tjej han varit sådär mysigt fjortiskär i...


En vecka gick och jag fick ett brev från min vän i England där hon förklarade hur hon förlorat oskulden och hur mycket heta killar hon träffat. Hon skrev även i brevet att jag inte skulle hälsa Johan. Detta fick mig att fundera på om det fortfarande var hon och Johan... En fest i mitt hem var på tapeten och vi träffades hela "gänget" hos mig för att dricka oss fulla på folköl och röka Prince cigg.

Jag gick till Johan (som vid den här tiden TOKflörtade med mig) och frågade rakt ut samtidigt som jag erkände mina egna känslor... han svarade med en djup kyss (kanske den djupaste och mysigaste till det tillfället i livet) och sa att han och min vän inte var ett par längre och att mina känslor var besvarade.


En festival låg planerad på agendan och vi var alla där och festade rejält. Vi sov hos mina föräldrar i deras husvagn alla tjejer i "kretsen" (som far min kallar den). Den här kvällen följde Johan med och i den husvagnen med en "black jack" kondom hade jag mitt 2a samlag. Den var inte alls lika stor som Martins och jag minns ärligt talat inte mycket av händelsen förutom att jag inte kände smärta.


Efter ett tag var det dags för min vän att återkomma hem från England i samma veva som jag och en kompis åkte till Spanien. Detta resulterade naturligtvis i att min vän var flyförbaskad (eftersom de inte hade gjort slut) och att de blev tillsammans igen. Jag var så ledsen och jag grät så mycket, men mest av allt var jag förbannad på honom och på mig själv för att jag trodde honom... för att jag gjorde så mot min vän och mot mig själv!


Väl hemma hämnades min vän på mig (rätt åt mig), jag hade ett lååångt samtal med Johan som senare gick ut i skogen med min vän hängandes på armen. Det kändes som hon hånlog mot mig, men det tror jag bara hon gjorde inombords.

Efter ett tag kom vi båda på vilken skithög Johan var och blev vänner igen och det är vi än idag :)

-:Over and Out:-


Smojo i korthet...

08.09.23 - 00.50

Nu ska jag på ett lite smart, smidigt och intressant vis presentera en singeltjej från en småstad som nu sedan 3,5 år sen levt i Stockholms vimlet.
Jag är (om några dagar faktiskt) 26 år...
På 26 år har jag hunnit med mycket av det jag tänkt blogga om...

Sex!

Jag växte upp i en liten by där alla känner alla och vid 13 kysste jag en kille för första gången.. det var.. inte som jag hade tänkt mig. Det var vått, slaskigt och smakade rött extra (a.k.a "hångeltuggummi").. Men jag var kär! Sådär härligt kär som man bara kan vara när man är 13 år.
Jag o E var tillsammans i ett år efter det. Det närmaste sexet vi kom var när jag var hemma hos honom och vi maratonhånglade i timmar. Låg omslingrade om varandra och jag kände hur han var hård i byxan mot mitt lår.
Vid 13 är man (enligt min mening) inte redo för sexuella förbindelser, så jag är glad att det stannade där.

1. (Martin)
Sommaren mellan 7an och 8an gjorde E slut och jag var så förkrossad över att "mitt livs kärlek" lämnade mig..
Den kvällen slutade med att jag träffade en annan kille, han var lite äldre än mig och körde moppe. Hur ball var inte det??
Vi var ute i skogen hos en skolkompis på fest och vi skulle åka hem med mopederna när Martins moppe plötsligt får motorstopp.. Vi blev lämnade ensamma mitt i skogen och började kyssas hett och eftersom han var äldre än mig var han också mycket mer erfaren än vad jag varit van vid med E.
Efter ett tag kom våra kompisar tillbaka med bränsle som vi slangade över mellan mopparna.
Vi skulle sova hos min kompis då hon var ensam hemma heeela helgen.

Vi skulle sova tillsammans i hennes brors säng och en sak ledde till en annan... Vi la oss i sängen och hånglade sådär galet som man gjorde då och rätt var det var hade han sina händer innanför mina trosor och i mig. Han var försiktig och jag var jätte nervös. Han tryckte sig sakta in i mig och det gjorde så ont att jag tappade andan för en liten stund och bad honom att sluta. Vad jag minns var han inte av den mindre storleken direkt... men med den lilla erfarenhet jag hade av erigerade kukar kan den lika gärna ha vart ganska lagom.

Efter ett tag började han kyssa mig mer intensivt än innan och smeka mig försiktigt och jag kände hur jag slappnade av i hela kroppen när han kom in i mig igen och ett halvtaffligt, ömt och spännande ligg var snabbt över.

Det var historien om hur det gick när oskulden och kille nr 1 äntrade mig 14 år långa liv.


Idag är jag en erfaren ung kvinna med hela världen framför mina fötter. Jag har levt ett liv som singel, ett som trogen flickvän och ett som otrogen flickvän (vilket inte gör mig stolt, men har lärt mig massor om vad livet har att erbjuda).


-:Over and out:-


RSS 2.0