Ligg Med Mig ;)

08.11.25/26 - 00.02

Skulle kunna ge min högra hand för ett V-ligg ikväll! Eller ett skönt Olle-skjut! Eller varför inte ett vått A-slick? Jag är så sjukt kåt och kramsugen!
Jag har blivit bortskämd med all singelsex jag belönats med på sistone. Det är heelt otroligt vad det blir tråkigt när det sköna ligger på vänt..
Olle har fortfrarande inga vinterdäck och dessutom kommer han inte ens ut med bilen pga all vackra snö... Det är nästan så jag bara skulle kunna tänka mig att suga lite kuk bara för att få vara nära en. När jag kom från jobbet hade Olle skrivit på msn, sånt gillar jag! När jag inte är den som är kåt hela tiden. Men som sagt, hans bil är oanvändbar...

Har smsat med söta Smålänningen konstant nu i några veckor. Han kommer till storstan i mellandagarna och sover här. Ska bli mysigt och kanske lite hett(?) Det som kommer vara ett minus med oss är att vi båga är sjuukt blyga och vi kommer antagligen sitta och mmmma med varandra innan något verkligen händer. Och om/när det händer, vad händer då efterår? Jag vet ärligt talat inte om jag skulle vara redo för något seriöst. Jag är ju i mitt esse nu!
Jag är singel och jag njuuter i fulla drag av det ombytliga livet. Jag skulle inte för allt i världen ändra på det just nu.
Aja, det som händer händer och man får ta det som det kommer antar jag.

Kom 5 ggr på raken igår. Efter att jag bloggat surfade jag in på pornhub och kollade på någon het rulle med penetrering i alla möjliga hål. Detta resulterade först i 4 orgasm. Efter ett tag började jag tänka att jag hade trekant med Olle och V och då satt det igång igen så.. ja det blev en 5e innan jag släckte lampan för en god natts sömn!

Nu är det jobb, jobb, jobb men i helgen ska det liggas! Det ska jag se till ;)

Min nya favorit efter äkta vara ;)


26. G
Jag hade vart hemligt förälskad ett tag och dessutom förälskad i vetskap när vi tillslut hamnade i samma säng jag och G. Han var 2 år yngre än mig, men hade allt det jag ville ha... trodde jag ja, innan vi hade sex.
Det var efter krogen en sen kväll som vi bestämde att vi skulle åka hem till mig på natten. Jag bodde för tillfället hemma hos föräldrarna fortfarande.
Vi kom hem, la oss i sängen och hånglade upp varandra totalt. Det blev lite spänt innan då vi båda är väldigt blyga. Men efter ett lååångt, skönt och galet hångel till musikgruppen "Kent" var nervositeten som bortblåst!
Vi klättrade över varandra, tog på varandra, stönade och kysstes mycket! Efter ett tag låg han på mig, i mig och vi hade sex. Jag red, vi körde missionären och doggystyle innan vi tillslut var klara och somnade till "Kent's" album "Isola".
På morgonen gick han tidigt och jag var sjukt nöjd över att efter en längre "förälskelse" äntligen fått honom i säng!
Han var nog lite av en rookie. Det var inte direkt en van man jag hade sex med, men det var absolut inga större fel på G.
Vi hade sex några gånger efter det på fyllan och hånglade vilt på uteställen utan att någonsin bli ett par. Jag gillade honom, men de där "kärleks" känslorna övergick snabbt till ett "bra kompis" förhållande.
Det slutade med att vi blev goda vänner och han bodde även hos mig nån vecka ibland utan att ha sex igen.
Vi pratar fortfarande genom att skicka sms eller på msn. Bor i samma stad även idag och sagt att vi ska träffas flera gånger, men det har liksom aldrig blibit av... Kanske ska ta tag i det.


Nu är det sängen som gäller, ska upp tidigt imorgon :( Ha det fint i bloggvärlden!

-:Over and Out:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0