Sex med Partnerbyte..

08.11.28 / 29 - 01.44

Torka igen...
Det var en vecka sen jag hade hejdlöst dåligt sex med Lammköttet. Det var 6 dagar sen jag hade GRYM sex med V och mellan det har det bara vart onani!

Sist skrev jag om Olle (igen) att jag nog sabbat det för några dagar. Men jag sänkte mig ännu lägre genom att skriva till honom på msn att han gjorde mig kåt och att jag ville ligga..
Jag fick respons, men ej den jag hoppats på :( Han skrev att han var SJUKT kåt och gärna hade kommit på ett nattligt äventyr om det inte var så att han druckit öl. Jaja, that's life - tänkte jag, men han kom med en briliant idé (ännu en gång) att vi skulle ha grym morgonsex dagen efter istället! Men om ni hängt med från början här vet ni ju att så blev inte fallet! Han var antagligen för trött och jag var definitivt för trött då jag försov mig... lagom kul!

Jag har köpt en ny klänning, sexig som bara den. Den ska jag ut med i morgon och ragga gärnet :D

Blev så sjukt desperat idag (med tanke på att V är "förbjuden frukt" i helgen) så jag skickade iväg ett sms til Sundsvall som jag inte hört något av på otroligt länge. Jag frågade om hur det var och om han skulle ut i helgen. Svaret blev: "Ja, I Thailand :)"... hmmm kul för honom. Kärlekssemester med sin älskade sambo i Thailand! (Ja ä inte bitter ja ällä).

Idag såg jag filmen "Twilight". Den var helt ok, men ingen skräckis som jag hade förväntat mig. Mer kärleksfilm. Förbjuden kärlek med en sjukt het karl i huvudrollen... det var det som var grymt. Något som gjorde mig lite besviken var att de inte hade sex... va?! vad hände där? Man kan ju inte ta bort det hetaste i ett kärleksdrama!!



28 / 29. Ante / Fred
Det var en sen kväll på stammis stället i småstaden. En gammal klasskompis; Ante som jag en gång vart kär i kom fram till mig och småpratade.
Plötsligt kollar han mig rakt in i ögonen och frågar "Bangar du?" Jag fattade direkt vad detta handlade om och jag tänkte: Äh, bangar inte han så bangar inte jag. Utan att säga ett ord till hade vi med denna fras och intensiva bestämt att det var sex som gällde inatt. Efter ett tag kom en annan gammal klasskompis; Fred fram och småpratade lite. Ante kollade på mig en gång till och frågade samma fråga. Jag sa att jag aldrig bangar. Sen kollade han på Fred och frågade om han bangar. Fred frågade vad det handlade om och jag flikade in: "Men bangar du?". Han svarade såklart nej och började nog sakta förstå vad detta handlade om. Efter att gett varandra heta blickar i någon halvtimme och skoja kom min kompis B fram och frågade vad vi pratade om. Ante vände sig mot henne och sa: "Smojo bangar inte, Fred bangar inte, bangar du?". Hon såg förvirrad ut och kollade på mig. Min blick sa mer än 1000 ord. Hon var på.
Det här började bli liiite jobbigt och vi kände att detta är inget vi kan dra oss ur (även om ingen av oss egentligen ville det).
Vi gick hem till B. Där lämnade vi pojkarna ensamma i vardagsrummet medan vi i PANIK länsade hennes kyl på alkoholhaltiga drycker. Det låter som om hon hade hur mycket som helst, men faktum är att det enda vi hittade var en skvätt sprit och julmust. Men herregud, det fick duga!
Vi gick in till grabbarna och jag satte mig bredvid Ante och B bredvid Fred. Efter ett tag smekte Ante mitt lår, det var här det bar av! Vi planerade att vi inte skulle ha gruppsex, utan vara med varandra i omgångar.
Jag och Ante hånglade loss och vad jag antar gjorde de andra två detsamma.. Eftersom B bodde med en tjejkompis fanns där två sängar. Detta gjorde att jag och Ante gick in i ena sängen och hade sex och de andra i hennes sambos rum.
Ante slickade mig, jag red honom, vi hade sex i missionären och knullade i doggy! Han var ok. Han hade liten kuk, men det var trevligt. Efteråt bestämde sig B för att duscha, hon försökte få med sig Fred, men han la sig bredvid oss med mig i mitten medan B duschade.. Det var här jag hade kunnat stoppa tiden. Men Ante i mig och Fred smekandes bakifrån blev jag bara kåtare och kåtare. Men jag var inte beredd på att ha sex med en tjej och speciellt inte med en tjejkompis!
B kom ut från badrummet och jag tog med mig Fred dit in istället. Vi duschade tillsammans och gjorde oss rena för varandra. Han lyfte upp mig på tvättmaskinen och trädde på en kondom. Jag tvekade lite inför sexet med Fred, just för att jag TRODDE att Ante skulle vara mycket bättre, men där hade jag fel.
Fred var lagom stor, hade skön takt och tog mig som man vill bli tagen på en tvättmaskin!
Det var skönt, behagligt och upphetsande. I efterhand insåg jag att jag hade haft fördommar, och i och med denna händelse försvann dem!
Det enda som störde mig vad det gällde Fred var att han praktiskt taget BAD om att få bli avsugen... detta gjorde det otroligt avtändande för mig... tror ni han fick en avsugning? NEJ!

En bonusbild från filmen ;)



Nu ska jag sova gott folk! Imorgon är det party party!
Puss o Smek ;)

-:Over and Out:-

Klumpigast i VÄRLDEN!

08.11.26 - 23.17

Det gick så bra men jag sumpade det - OMEDVETET!
Så typiskt... igår när jag kom från jobbet hade Olle skrivit på msn och frågade om jag jobbade. Eftersom jag jobbade (!) kunde jag naturligtvis inte svara. När jag kom hem var det inte riktigt läge att svara på något han skrivit 11.36.
Och idag när jag provar kläder får jag ett sms och tänker "det är väl ingen speciell" så jag fortsatte med mitt innan jag tillslut läste. Ingen mindre än Olle! Han smsar otroligt sällan och därför blev jag lite varm i kroppen och pirrig mellan benen. Han frågade när jag skulle komma hem... jag spelade iskall och svarade att jag var och shoppade och kanske är hemma om 1,5 timme eller nåt. Han skrev att det var synd då han ville träffas, men inte kunde så sent. Jag tänkte "YES, bollen är MIN"!! Vi kom överens om att jag skulle höra av mig när jag kom hem så fick vi se läget! Sista smset jag skickade löd: "Check!". Kände att jag avslutade så härligt kaxigt. Plötsligt dimper det ner ett svar på det (vad jag tror...) där det står: "Jag sitter i kvällsmöte på jobbet". Ok?? Mer info än jag behövde men men.
Senare när jag ska ringa en kär vän upptäcker jag att jag på uppringda nummer har... OLLE! VA?! Jag har ju inte ringt honom... Men det har jag tydligen gjort... i fickan! SUCK, det var ju därför han skickade smset om kvälls-mötet! FAN FAN FAN där gav jag honom övertaget utan att ens välja det själv!
Nu är han på msn... tror ni han kommer höra av sig? Nej, det tror inte jag heller... Nu tar det ung 2-3 dagar i tystnad tills vi hörs igen. SÅ TYPISKT MIG!
Jag var inte ens sugen på sex när Olle hörde av sig, men nu.. ja nu är jag ju det såklart!
Att jag gör bort mig hör till vanligheten, att skämmas är onödigt, men att missa ett skönt, hett och sexigt ligg... det är fan att gå för långt!

Idag har vart en sån där trist dag med inget att berätta igen... Bara sovit och sen jobbat... Ok jag köpte ett par stövlar som jag bara ÄLSKAR!
Jag läängtar tills lördag, då är det festkväll igen! Men ingen V till helgen skulle jag tro.. ABSOLUT inget med Lammköttet! Någon ny förmåga kanske? Det vore ju lite nice att träffa någon ny, någon lite mer som jag och någon som inte är rädd för mig.. ha ha.

27. Cykelkillen
Vi hängde ju som sagt mycket i grannstaden och förhållandet med Stefan hade tagit slut för några månader sen. Vi hade festat med ett killgäng från vår hemstad några helger i rad och en av dem diggade mig stenhårt.
De var träning/tävlings cyklister och väldigt roliga faktiskt. Cykelkillen som flörtade gärnet med mig fick mig på fall efter några kvällars flörtande från båda hållen. Det här är en tid i mitt liv som jag tyvärr inte minns mycket av...
Vi var hos honom och jag minns hans Enorma kuk! Den var i Olle-ligan. Grov, lång och det kändes nästan som att bli av med oskulden en gång till fast på otroligt mycket mer behagligt vis!
Minns inte vad som hände därefter, men vi hördes inte på länge förrän jag för några veckor sen fick ett mail på
Facebook från honom där han frågade vart jag varit de senaste åren och att han letat efter mig.
Han var söt och skrev att han väntat varje år på ett speciellt ställe samma datum, men ingen Smojo dykigt upp. Det var cheesigt som bara den, men rätt sött också!
Han skev att han ville träffas igen och det gör vi nog alldeles säkert så småningom...

Nu ska lilla jag hoppa i säng och få mig lite nattsömn!
Puss alla som läser min blogg! det gör mig väldigt varm i hjärtat ;)

-:Over and Out:-

PS. Snälla Bloggläsare, kan ni inte lämna lite roliga avtryck? Eller maila nåt kul om det är något Ni vill att jag ska skriva om :) [email protected]

Ligg Med Mig ;)

08.11.25/26 - 00.02

Skulle kunna ge min högra hand för ett V-ligg ikväll! Eller ett skönt Olle-skjut! Eller varför inte ett vått A-slick? Jag är så sjukt kåt och kramsugen!
Jag har blivit bortskämd med all singelsex jag belönats med på sistone. Det är heelt otroligt vad det blir tråkigt när det sköna ligger på vänt..
Olle har fortfrarande inga vinterdäck och dessutom kommer han inte ens ut med bilen pga all vackra snö... Det är nästan så jag bara skulle kunna tänka mig att suga lite kuk bara för att få vara nära en. När jag kom från jobbet hade Olle skrivit på msn, sånt gillar jag! När jag inte är den som är kåt hela tiden. Men som sagt, hans bil är oanvändbar...

Har smsat med söta Smålänningen konstant nu i några veckor. Han kommer till storstan i mellandagarna och sover här. Ska bli mysigt och kanske lite hett(?) Det som kommer vara ett minus med oss är att vi båga är sjuukt blyga och vi kommer antagligen sitta och mmmma med varandra innan något verkligen händer. Och om/när det händer, vad händer då efterår? Jag vet ärligt talat inte om jag skulle vara redo för något seriöst. Jag är ju i mitt esse nu!
Jag är singel och jag njuuter i fulla drag av det ombytliga livet. Jag skulle inte för allt i världen ändra på det just nu.
Aja, det som händer händer och man får ta det som det kommer antar jag.

Kom 5 ggr på raken igår. Efter att jag bloggat surfade jag in på pornhub och kollade på någon het rulle med penetrering i alla möjliga hål. Detta resulterade först i 4 orgasm. Efter ett tag började jag tänka att jag hade trekant med Olle och V och då satt det igång igen så.. ja det blev en 5e innan jag släckte lampan för en god natts sömn!

Nu är det jobb, jobb, jobb men i helgen ska det liggas! Det ska jag se till ;)

Min nya favorit efter äkta vara ;)


26. G
Jag hade vart hemligt förälskad ett tag och dessutom förälskad i vetskap när vi tillslut hamnade i samma säng jag och G. Han var 2 år yngre än mig, men hade allt det jag ville ha... trodde jag ja, innan vi hade sex.
Det var efter krogen en sen kväll som vi bestämde att vi skulle åka hem till mig på natten. Jag bodde för tillfället hemma hos föräldrarna fortfarande.
Vi kom hem, la oss i sängen och hånglade upp varandra totalt. Det blev lite spänt innan då vi båda är väldigt blyga. Men efter ett lååångt, skönt och galet hångel till musikgruppen "Kent" var nervositeten som bortblåst!
Vi klättrade över varandra, tog på varandra, stönade och kysstes mycket! Efter ett tag låg han på mig, i mig och vi hade sex. Jag red, vi körde missionären och doggystyle innan vi tillslut var klara och somnade till "Kent's" album "Isola".
På morgonen gick han tidigt och jag var sjukt nöjd över att efter en längre "förälskelse" äntligen fått honom i säng!
Han var nog lite av en rookie. Det var inte direkt en van man jag hade sex med, men det var absolut inga större fel på G.
Vi hade sex några gånger efter det på fyllan och hånglade vilt på uteställen utan att någonsin bli ett par. Jag gillade honom, men de där "kärleks" känslorna övergick snabbt till ett "bra kompis" förhållande.
Det slutade med att vi blev goda vänner och han bodde även hos mig nån vecka ibland utan att ha sex igen.
Vi pratar fortfarande genom att skicka sms eller på msn. Bor i samma stad även idag och sagt att vi ska träffas flera gånger, men det har liksom aldrig blibit av... Kanske ska ta tag i det.


Nu är det sängen som gäller, ska upp tidigt imorgon :( Ha det fint i bloggvärlden!

-:Over and Out:-

10 Sanningar om mig..

08.11.24 - 23.02

En månad till jul. Härligt ska det bli att åka hem till lillstan och hälsa på alla kära vänner och familj :)

En av mina favoritbloggare (Edens Lustgård) har lagt ut 6 sex-sanningar om sig själv, jag tänkte kopiera idén och lägga till 4 extra...

1. Jag onanerar nästan alltid till porrfilm
2. Jag suger sällan killar som inte slickar mig först
3. Jag sväljer hellre sperman än tar den någon annanstans (då det bara blir onödigt kladd)
4. Jag har haft sex med fler än 1 inom loppet av 12 timmar
5. Jag är otroligt sugen på att ha trekant med både 2 killar och en av varje
6. Storleken spelar roll (i de fall att mannen ej vet vart knapparna sitter)
7. Jag har onanerat på ungdomsmottagningen toalett
8. Jag har haft sex med flera TOTALA främlingar som jag träffat på internet
9. Rockkillen gör mig fantastiskt kåt
10. Jag är ett kvinnligt "Svin" (med det innebär att jag har lekt med mäns känslor mer än en gång och kommer säkert göra det igen)

Inte mycket till hemligheter när jag har en anonym blogg, men det är 10 sanningar om mig.

Jag har en otroligt tråkig dag idag. Jag har frågat Olle om han vill komma hit, men han har inga vinterdäck och det är ofantligt halt ute just idag... Efter ett tag skrev han  att han var irriterad för han verkligen ville komma och ha skönt. Jag vill bli knullad och han vill bli sugen så vi kom överrens om att vi kunde kombinera det jäkligt fint, men vädret är ju som sagt emot oss som bara den.

V är det ingen idé att höra av sig till, trots att jag gärna gjort det om jag visste att han skulle komma. Bara lite sex, några kyssar, lite kramar för att slutligen sova ihop. Would be lovely.
Mycket vill ha mer!

Har smakat ännu en sperma som är besk precis som de jag nämnde i tidigare inlägg, undrar om det beror på produktionen av sperma eller om det är så att A bara helt enkelt smakar bra? Jag har ju hört att vad man äter spelar stor roll... A äter ju väldigt bra mat medan jag kan tänka mig att resterande ej gör det... en gåta det där! kanske ska skriva till någon sexrådgivare och fråga.

"Tjej på 26 jordsnurr med 11 års sug-erfarenhet undrar varför vissa mäns sperma smakar beskt och är tunnflytande, medan andra män smakar ingenting eller mer gott än äckligt".

Det skulle se ut det. Kanske en fråga man skulle ställt för en himla massa år sen.. inte komma nu 11 år senare och undra. Jag tror faktiskt inte att jag tänkt på det i tidigare åler. Ganska konstigt för då kan ju resterande män inte smaka så illa? Eller så har jag bara förträngt det...

25. Emil
Detta är ett av de misstag man gör i livet. Inte själva ligget, inte Emil utan mer tidpunkten. Emil är ett otrohets äventyr...
Vi är barndomsvänner och har varit kära i varandra som barn. Vi har känt varandra sen vi gick på lekis.
En kväll sprang vi åter på varandra i vuxen ålder. Vi skrattade och hade skoj tillsammans och det slutade med att jag följde med honom hem till hans stoora lägenhet. Där hade vi skön och rolig sex i hans säng. Minnerna av den här tiden var att jag hade så kul. Vi var extremt lika fast ändå så olika. Men huvudsaken var att vi had kul och jag kände mig sexigast på planeten. Han var livrädd för min kille och jag skojhotade att jag skulle berätta att det var Emil som knullade hans tjej. Efter detta gjorde vi slut jag och min kille på jämnställda grunder helt överrenskommet.
Nu var det fritt fram och vi låg med varandra några helger på raken. Helt perfkt kk. Inga känslor, kul sex och framförallt skön sex. Det var bara att ringa om man ville ligga och hade den andra någon att ligga med var det inget konstigt.
Sen tog det bara slut, tror det var när jag blev kär i en annan kille... men jag minns ärligt talat inte varför. Kanske var det han som blev kär i någon.

En vacker profilbild på en slakis ;)


Nu ska jag duscha, onanera och sen sova lite.

-:Over and Out:-


VM i Sexhelg..

08.11.24 - 13.10

Nu har det varit en händelserik helg på både gott och ont :)
För att sortera upp allt så inget glöms bort ska jag ta det dag för dag:

FREDAG:
Slutar sent och tog det bara lugnt. Hoppades på att Olle skulle höra av sig. Men så blev det inte.
Gick och la mig i tolv/ett tiden och kunde inte somna. Jag läste, vred och vände på mig men icke.
Vi halv tre somnar jag till och väcks vid tretiden av ett sms från Lammköttet. Han ville busa och jag kände väl att jag ändå inte kunde somna om, så det är väl lika bra att görat!
Han kom hit och vi låg och pratade massor tills jag kände att om jag skulle få någon sömn innan jobbet var det nu eller aldrig, Så jag la mig på hans arm och kysste hans läppar. Det är helt underbart att kyssa honom. Han är mjuk, god och öm. Öm är han tills vi ska ha sex och han blir mer vild än tam. Han har nog många snuskiga fantasier som involverar dominans. Dominans är ok vid en väldigt mild och jämnställd nivå. När han tar överhanden blir allt osexigt och man känner sig billig. Men den här gången skulle han baske mig inte få den njutningen.
Jag gav tillbaka med samma medicin och det funkade. Vi hade för första gången sex. Annars har det varit oralt eller "handarbeten". Det var en besvikelse. Det hade ju snackats så mycket om det innan oss emellan och det här var en katastrof! Det som var bra, var kyssarna, oralsexet och "handarbetet". Han höll på att ge mig en fontän orgasm med fingrar och mun, men med kuken? Nej!
Han sov här och jag slängde ut honom på morgonen när jag skulle till jobbet.
Drömmen jag hade om att ha sex med Lammköttet är över, jag kommer nog aldrig mer ha sex med honom...

LÖRDAG:
Fest! Jag skulle jobba dagen efter, men jag kunde bara inte hålla mig från att gå ut!
Först var jag på en förfest och sen hamnade vi på ett ställe på söder. Där var det mysigt och en av karlarna i sällskapet var rätt söt så vi satt och pratade länge. Han la sin arm om mig och tog min hand.
Vid den här tidpunkten var jag mitt i en sms konversation med Rockkillen och kände mig rätt taskig.
Efter ett tag kröp det fram vilken ålder den här rara pojken var. Han var fyra år yngre än mig!!! Barnarov. Då var beslutet inte svårt.
Smsande med Rockkillen höll i sig och han ville att jag skulle komma dit han var. Jag pratade med de andra och vi gick dit! På vägen dit fick jag ett sms... av V! Det trodde jag inte, men det gjorde absolut ingenting! Min kompis sa att jag i första hand skulle sikta på Rockkillen annars ta V.
När vi kom in var det lika mycket drag som vanligt! Jag ringde Rockkillen och han svarade stramt. Jag kände inte att mer krut på honom var nödvändligt så jag smsade tillbaka till V att jag var ute. Han frågade vad det blir senare på natten. Jag svarade: "Det du gör det till..". Där bestämde vi att han skulle komma i taxi och hämta mig lite senare!
Sprang på Rockkillen, men han var lika asigt stram som vanligt. Ibland undrar jag om han är scitzo eller om han faktiskt inte ens vet att jag är jag. Ni vet internet - verkligheten, kan bli knepigt!
Efter ett tag ringde V att han var utanför och jag gick ut. Där stod han i sin toppluva med taxichaffisen och rökte. Lika förbannat het som jag minns honom! Den här gången var jag lååångt ifrån sådär full som jag var sist. Det var grymt positivt för jag fick ju vara med på allt utan att undra hur det var.
Väl hemma snackade vi lite och skojades. Sen la vi oss i sängen och han kysste mig. Han kysste mina läppar, min hals, mitt nyckelben, mina bröst, sidan av min mage, mina lår och tillsist min fitta. Han är helt underbart skön och sexigaste av allt är att han hela tiden pratar med mig när han gör detta. Alla kan inte göra det, men han kommer lätt undan med det!
Han slickade mig länge och skönt! Sen kysste han mina läppar medan han kom in i mig med sin härliga kuk. Han började mjukt och skönt. Det var här jag kände att jag vill suga honom. Han gled ur mig och jag kysste honom tills han låg på rygg och gick ner mot hans hårda kuk och tog den i munnen. Jag sög honom, medan min tunga masserade runt ollonet i munnen. Han njöt och stönade. Sen red jag honom! Låg ner mot hans kropp och kysste honom medan han gled in och ut ur mig.
Efter ett tag rullade vi över i missionären och efter ett tag kom jag, trots alkoholpåverkan. Det var grymt! Han nafsade och nästan bet runt mig hals och mina bröst. Det var sexigt, hett och skönt som bara den. Nu är jag fast! Jag skulle nog kunna ligga med honom resten av mitt liv! På en skala mellan 1-10 får engångsligg skulle han garanterat vara en 10a. Så härligt när man möter sin jämnlike!
Efter vårt otroligt sköna sex somnade vi omslingrade i varandra. Han ville att jag skulle sjuka mig dagen efter, men det är inte min stil att göra det för lite baksmälla.. Nej, han fick gott ta och åka när jag gjorde det. Men jag hoppas han återvänder en annan dag!

24. Stefan
Stefan hade jag känt ett längre tag. Jag kände även hans syster ganska väl. Han är en otroligt bra och snäll kille med en stooooooor portion satirisk humor (vilket inte alla riktigt kan ta... som jag tex).
Vi hade haft en väldigt kort historia tidigare i livet i form av ett hångel på en fest och ett ofullständigt och enormt kort förhållande (om jag minns rätt).
Det var student och som vanligt var vi unga, vackra och fulla! Det var självaste studentdagen och vi skulle festa gärnet alla klasser! Vi befann oss hos en klasskompis pappa i stan och hade förfest. Den sista tillsammans allihopa :(
Vi var så lyckliga och humöret var på topp! I Studentpresent hade jag och min bästa vän fått hultsfredsbiljetter och vi var i sjunde himlen!
Jag hade ett längre tag varit intresserad av en yngre kille som inte visade det minsta intresse för mig.
Stefan träffade jag på stan, han var lite nere då han just gjort slut med en tjej han vart med ett längre tag, frågan om år faktiskt! Vi satt och snackade på torget i småstaden vi kommer från. Efter ett tag bestämde vi oss för att traska hemmåt, hem till honom. Han bodde ensam i en mysig etta en bit från stan. Vi hade extremt kul den kvällen minns jag och vi skrattade hela tiden. Väl hemma hade vi sex, skön sex. Stefan visste vart knapparna satt. Det var alltid skönt, behagligt och tryggt att vara med honom.
Dagen efter åkte jag och min kompis hem till mina föräldrar där vi skulle fixa oss inför balen! Mamma var galen då vi skulle ha studenthatten på och den var jättelortig så hon dkrubbade och skrubbade.
Balen var ok, jag minns att jag fick en puss av min älskade vän David som jag bara älskade mer än det mesta. Det var det som betydde mest för mig på balen. Han var min kavaljer och vi hängde tills han gick hem.
Där var såklart Stefan också och vi hängde resten av kvällen. Och efter balen gick vi hem till honom igen. Hos honom spelade han en låt han gillade. Det var en lugn låt med
Anastacia och vi kom på att vi aldrig dansade på balen så vi dansade i underkläder i hans lilla etta till Anastacia!!
Någon vecka efter var det Hultsfred och vi hade bestämt att ta sällskap med Stefan och hans vänner. Väl på Hultan erkände Stefan för mig att han var kär i mig. Jag hade nog inte dessa känslor för honom så vi bestämde att ta det när vi kom hem och att vi än sålänge är singlar på Hultsfred. Kanske ett taskigt beslut av mig, men jag ville inte heller lura honom.
Hemma igen, blev vi ett par jag och Stefan. Vi åkte till Arvika Festivalen tillsammans och umgicks hela sommaren. Vi hade mycket skoj tillsammans och jag var nog ärligt talat inte så kul att vara med. Jag hängde i grannstan hela tiden och han var ute ensam på sitt håll när hösten kom.
En dag, sju månader efter att vi blivit ett par ringde Stefan mig när jag satt i lugn och ro och la harpan på min dator.
Dagen innan hade jag vart ute med mina vänner och gjort mindre bra saker...
Han sa: "Jag måste berätta en sak för dig..." Jag sa att jag också hade saker att ta upp, men att han skulle börja. Han erkände att han hade kysst en annan tjej kvällen innan och jag erkände att jag hade vart otrogen. Vi bestämde att vi kanske inte borde vara tillsammans och att vi ändå var vänner! Vi trodde att vi var kära, men insåg att det nog var ett försvar mot ensamheten!

Nu har jag annat att pyssla med! Puss o kram

-:Over and Out:-


Den Piercade Modellen ;)

08.11.21 - 23.25

Nej! Det blev inget morgonsex... Olle hörde inte av sig, antar att han var på tok för trött för att palla ett morgonligg, skulle vara så typiskt honom! Jag tror inte jag heller skulle palla. Sov sjuukt länge idag innan jag drog till jobbet och slog ihjäl några timmar. Nu har jag en ENORM huvudvärk och bara längtar till sängen.
Men jag ska ju ändå jobba imorgon så varför inte lägga sig i tid för en gångs skull?

Allt har vart slött idag. Jag orkar ingenting, tror det är vädret. FAN för väder! Det stjäl min sexlust ifrån mig! Bara lite snö skulle göra saken så mycket bättre! Idag kom det iof lite, men inget som ligger kvar...

Drömde inatt att jag hade analsex med Olle. Det var sjukt skönt trots hans enorma kuk. Jag drömde att vi var några som satt i ett rum (däribland Olle) och vi började helt plötsligt ha sex mitt framför alla dessa människor som diggade det stenhårt. Vad betyder denna dröm? Men den slutade som den alltid gör... att jag och Olle blir kära i varandra. Antingen är jag rädd för att jag ska bli kär eller så håller min hjärna på att bygga fram en vision om någon perfekt karl som jag tror är han. Men det vore konstigt. Jag får hela tiden intala mig om att jag inte känner honom! Jag vet INGET om hans privatliv! Men han är ju så SJUKT het!! Hot, hot, hot!

Jag längtar efter snö och allt vintermys/snusk!


En snökuk till alla snöförälskade människor!

Nu ska jag stupa i säng och läsa lite. Kanske onanera lite! Det brukar vara en hit för huvudvärken... en riktigt avslappnad omgång med sig själv och kanske en lite snutt på pornhub.com.

23. Modellen
Ute och härjade på småställerna i grannstaden där jag är uppvuxen. Vi vallfärdade till grannstaden för bus många gånger och den här kvällen stötte jag på en sockersöt varelse med blondt, spretande hår. Han sa att han tagit några bilder för Mikas modellagentur i Stockholm (vilket jag inte har en aning om det stämmer). Men av utseendet att döma kunde jag mycket väl tro honom.
Vi styrde in siktet på hans lägenhet som låg relativt centralt. Han bodde i en liten etta i ganska nybyggda hus. Jag minns att jag tyckte det var väldigt fint hos honom. Modernt och mysigt.
Vi hånglade loss i hans säng och började ta av varandra kläderna när han plötsligt stannade upp, kollade mig i ögonen och sa att han måste berätta en sak... jag blev förvånad och sa att han skulle berätta.
Han drog ner byxorna och sa "Jag är piercad här nere".
Jag kollade nyfiken och han visade piercingen som satt vid roten av kuken ner mot pungen på undersidan kan man säga. Det var en stav som satt i skinnet liksom. Han tog ur den och berättade att man inte kunde ha sex med den i.
Vi hade sex. Det var snabbt, fumligt och ett typiskt "efter krogen ligg".
Efteråt gick han och duschade, tvättade håret, torkade det med hårfön och kammade det (!) Han sa att han måste det för att det ska vara perfekt.
Jag gick in efter honom och skulle duscha när jag till min förvåning upptäckte att karln är värre än någon tjej jag känner. Där stod dyra schampon, balsam och duschkrämer i storleks och färgordning. Han hade säkert tre-fyra st av varje.
Jag fick lov att fråga vilka jag kunde använda. Och såhär såg hela badrummet ut inkl kök!!
Jag trodde jag hade hittat mig en homosexuell karl (inget ont, men homosexuella män brukar ha en utsökt smak för ordning och reda).
Svaret fick jag senare dagen efter då jag ringde en vän som bor i just den här staden och tydligen bara ett stenkast från Modellen. Inte nog med det... hennes kille kände karln och sa att han var udda men definitivt hetero!!
Vi bytte nummer och jag ringde nån gång, men inget mer...


Nu -----> Sova!

-:Over and Out:-

The X-Files och kanske lite Morgonsex?

08.11.20 / 21 - 00.30

Torka, torka och torka. Jag känner inget större behov av sex för tillfället. Eller iallafall inte sex med bara nån het utan nu har jag blivit djup igen. Trassliga perioder detta. Nu duger bara Olle helt enkelt och kanske V men honom hör jag aldrig av mer...
Satt på msn och häckade idag när Olle loggade in. Jag kunde bara inte hålla mig, hade tänkt det ända sedan igår kväll att jag ville knulla honom ikväll. Jag skrev och frågade om han ville sexa ikväll. Fick svaret att han jobbar och hör av sig sen. "Yeah Right", tänkte jag.
Vid typ 21 tiden fick jag ett nytt totalt ONÖDIGT infall och messade honom:
"Med risk för att verka tjatig... Ska vi sexa? Jag är sjukt sugen"!
Nu fick jag svar. Han hade jobbade till då och var påväg hem. Väl hemma loggade han in på msn och skrev och frågade Hur kåt jag egentligen var? Jag svarade "Som FAN, det vet du". Han skrev att även han, när han kom hem kände att han var kåt som bara den. Problemet var att han inte orkar åka ikväll men frågade om det gick bra imorgonbitti!
Jag sa självklart ja! Så tiden får utvisa om herr Olle dyker upp här imorgonbitti och ger mig det skjut jag för tillfället förtjänar!
Så tråkigt att vara i en torr zon. Hoppas att lite rajtan tajtan med Olle sätter fart på hormoner och kåthet!

De senaste dagarna har jag spenderat hemma, med en dildo. Inte bara, men mycket av tiden har gått åt till onani. Jag kan ju som sagt görat många gånger om dagen och jag är ju den som gör det bäst!

Sen finns det ju en annan man i mitt liv (bland mååånga). Smålänningen, vi smsar många gånger - varje dag! Det är söta sms med massa pussar, flirttecken och kramar. Det är nog värsta guldkillen det där. Men det som skrämmer mig är att jag inte tror att jag är kapabel att bli kär i en kille som faktiskt skulle vara bra för mig. Skulle inte annat locka? Skulle jag verkligen känna mig hel? Skulle jag inte hellre ha Olle som kan vara värsta skiten i ett förhållande?
VARFÖR är det alltid killar man inte kan få som man Vill få? Jag känner mig förvirrad.

Av mina ex har vi
Per - en söt kille, med ett redan brustet hjärta. Behövde omsorg och kärlek.
Svinet - ett svin som låg med en annan tjej och hånglade med Gud vet hur många. 
Förortskillen - en kille som skulle göra vad som helst för mig. En kille som var nöjd bara det var vi. Hade liiite sned kvinnosyn bara...
Stefan - Härlig kille, men vi var tyvärr inte kära i varandra.
Exet - Usch, fy och blä! Elak människa med ett "fast handslag" (Kommer en historia om denne i ett senare skede).
Och ändå... vem har jag inte kommit över? Jo.. Svinet. Han som bedrog mig!

Nej, nu bli det nog sängen och en god bok!

22. Förortskillen
Jag och några kompisar hade festat i Stockholm. Vi hade träffat 2 roliga killar. Förortskillen och hans vän Håkan var gamla lumparpolare och var inte speciellt snygga, men som sagt sjukt roliga.
Håkan jobbade på en av vaxholmsbåtarna som låg i hamnen, vilket gjorde att vi hade en egen liten efterfest där vi fick sprit och hade skoj! Hela kvällen hade förortskillen spanat in mig, men jag som precis hade en jobbig period i mitt liv där jag fortfarande var djupt förälskad i Svinet hade inte gett något gensvar. När vi skulle hem kom han fram till mig och frågade om han kunde få mitt nummer. Äh, det är ju bara ett nummer tänkte jag som och någonstans kände att det var den perfekta hämnden mot Svinet.
Förortskillen hörde av sig och tillslut inledde vi ett förhållande. Som vanligt lurade jag mig själv att tro att jag faktiskt var kär i honom och jag hängde i Stockholm nästan varje helg. Det var en jäkligt kul tid då jag och mina vänner ofta var där och festade, men jag tror jag utnyttjade honom lite väl mycket på det viset.
Nej, han var inget för mig och efter 7 månader smällde jag bomben. Jag ville göra slut och det var bara punkt där.
Han ville ju att vi skulle fortsätta, men det var dött lopp. De senaste 2 månaderna hade jag verkligen försökt, men inget gav något.
Där tog den ljuva Stockholmshistorien slut. Nu efter flera år sprang vi faktiskt på varandra när jag jobbade på t-centralen (gör jag inte längre..) och hejade. Han var sig lik.


Nu är det boken, sängen och tillsist drömmen!
Ha det bra alla därute!

-:Over and Out:-

Torka...

08.11.18 / 19- 00.04

Nu var det ett tag sen jag skrev. Detta av flera olika anledningar. Jag har varit sjukt upptagen med allt annat än sex, har därför inte heller haft något om sex att skriva och sen har jag varit bortrest då den enda tiden jag hade till att blogga var på tåget... inte riktigt läge att sitta bredvid Gun 66 och skriva om vad som händer med en fullt sexuell 26 åring.

Som sagt, inget sex. Men tanken är hela tiden full med snuskiga tankar och ideer. Den senaste har etsat sig fast på hjärnhinnan och det är att ha sex med en tjej eller helt enkelt bjuda med en till tjej på en trekant med Olle.
Det skulle både jag och Olle gilla. Han har faktiskt frågat och även delat med sig av sina erfarenheter ang en trekant med en tjej och en killkompis. Skulle sjuukt vara sjuuukt intresserad av en trea med honom och manlig vän med. Men det är nog inget han kommer göra igen vad jag har fattat.
Men i min värld fungerar inte det som argument. Har vi sex med en tjej ska vi baske mig göra det med en extra kille med.
Varför är det så med killar? Det ska nästan alltid vara dem som bestämmer... i min värld bestämmer ingen karl. OM jag gör det så gör jag det för att JAG vill och för att JAG är nyfiken på det!

Pratade med Olle på msn i söndags faktiskt. Han skrev till mig (SOM jag har väntat) och var antagligen kåt. Vi småpratade lite om att ses i veckan. Det skulle vara skönt med lite redig Olle-kuk. Det finns inget som smakar så gött.

Appropå smaka... antar att alla tjejer som läser detta sett "sex and the city" avsnittet när Samantha har sex med en man vars sperma smakar "funky". Jag har lösningen på all illasmakande sperma. Män som får utlösning ofta (som vid runkning eller samlag) har en beskare och surare smak på sperman än män som kommer mer sällan. Detta är helt min egen teori och inget som är allmänt känt (vad jag vet). Kom på detta efter att tagit Lammköttets sats i munnen två gånger. Första gången hade han sparat en mastodont sats till mig och det smakade som vanligt. Den andra gången hade han tunn och lite sperma i satsen och det smakade illa som fan.
A har en toppen sperma! Den smakar ingenting eller mer gott än illa. Sen får man säga vad man vill om smaken av sperma.
Sist jag låg med Olle kom han i min mun och det var då samma konsistens som Lammköttets den andra gången och smakade sådär beskt och satt kvar i munnen lääänge efter. Han hade garanterat runkat lite innan. Han kom inte lika fort som han brukar heller och det brukar ju också vara ett hett tecken.

Ååhh den söta söta Smålänningen smsar varje dag, flera gånger om dagen och det gör mig så glad. För han är så söt. En kille som verkligen är potensiell, gäller bara att bli kära i varandra...

Nu står det inte på... förrän det första advent! Så här kommer en liten hälsning från mig:

En ljus till alla i vintermörkret!


Inte så upphetsande kanske, men en liten uppmaning till Er :)

21. Johan
Många Johan finns i mitt förflutna på ett eller annat vis. Och det här är berättelsen om en av dem.
Fortfarande Kos, andra omgången. Vi hade vart ute och alla mina vänner hade gått hem. Ute på maestros träffade jag en väldigt trevlig karl, han var tre år äldre och heter Johan.
Han var sjukt het, sjukt gullig och sjukt rolig. Vi började gå hem på morgonkvisten genom stranden när jag föreslog att vi skulle bada lite. Han hade inte badat på hela resan då han var rädd för några konstiga alger i vattnet som man tydligen kunde dö av. Jag sa att han skulle sluta larva sig och tillslut fick jag av karl kläderna och fick med honom ner i medelhavet i mörkret. Där i vattnet kom han emot mig, tryckte sig mot min nakna kropp och kysste mig. Det var romantiskt trots att det var Kos, vi var fulla och kände inte varandra. Jag visste bara att han hette Johan, var 21 år och kom från Stockholm.
Vi hade lite sex i vattnet innan vi gick upp och insåg att vi fick dropptorka då vi inte hade några handdukar...
Men man kan ju göra så mycket annat kul när man torkar så vi hade mer sex där på en solstol i gryningen.
Efter att vi torkat satte vi på oss kläderna och traskade hem till mig.
Där tog vi en dusch och hade ännu mer sex (det här var härliga tiden). Efter det skulle vi sova, men då var min säng ockuperad av en kompis som blivit rädd på natten av en kackerlacka och lagt sig i min säng i stället för sin egen i andra rummet (där kackerlackan befann sig).
Vi tog hennes säng istället. På morgonen vaknade jag tidigt som vanligt och gick upp för att ta en morgoncigg och skvallra med den av mina vänner som alltid är vaken i ottan.
Ut ur rummet kommer en annan kompis och säger:
Det ligger en hårig karl i min säng, vems är det?
Hahaha stackars Johan måste ha blivit livrädd. Han rörde inte en fena innan jag kom in och sa godmorgon.
Jag minns att jag tyckte att han skulle gå, men han blev ganska långdragen innan han faktiskt gick.
Det var en trevlig kille, så det hade inte med det att göra. Det var mest så att jag ville gå till stranden och sola...

Sara: Man måste ju inte vara över 18 för att läsa detta... bara det att jag har så mycket att berätta och vill inte att någon följer mitt exempel på fel grunder. Alla tjejer klarar inte av att ligga runt som jag... trots att det nog antagligen finns de som är värre, men vi är alla enskillda individer som följer sitt eget hjärta ;)
Gör det ni vill så tror jag livet blir som man förväntar sig! Ha det fint tjej :)

-:Over and Out:-

En Kärleksförklaring och En Hunk.

08.11.12 /13- 00.11

Nu har jag surfat runt som attans för att hitta bra bilder att använda till bloggen.
Jag stannade upp på denna och insåg att jag är så tvungen, för mina kvinnliga läsare (även homosexuella män såklart) att bjuda på detta vackra.
En otroligt vacker man med en otroligt vacker "hemlighet" där nere. Tanken har dock slagit mig om denne verkligen är äkta... Vad tror ni?

Nu har jag bestämt att jag lite titt som tätt ska lägga ut dagens snuskis och först ut är den heta killen med den stora


Idag fick jag en kärleksförklaring. Den var lite luddig, men jag förtod budskapet... det var A som lättade sitt hjärta. Jag hade på min msn skrivit "nä nä" efter mitt namn. Det störde honom tror jag för han frågade varför jag skrivit så. Svaret var att jag frågade en kompis om denne ville leka, men inte kunde. Han skrev "Leka"? Jag svarade att det faktiskt var en tjejkompis som inte ville umgås ikväll. Han reaktion blev att han erkände att han blivit svartsjuk på detta. Jag känner att man inte bör fråga frågor som man inte vill ha svar på. Han sa tillsist att han kanske skulle bryta helt med mig. Jag vill ju inte det eftersom jag trivs med honom och med att prata med honom. Men han är rädd att jag ska träffa någon ny och det skulle göra honom otroligt ledsen och svartsjuk. Jag svarade att det är helt upp till honom om han vill bryta. Han skulle fundera på saken och sen höra av sig ang sitt beslut.
Jag stör mig lite på hela situationen. Just för att han en gång var en kille jag kunde tänka mig att ha en framtid med. Jag gav upp allt vad singellivet hette för hans skull. Han bad mig att vara med bara honom eller inget alls och jag sa att jag gärna är med honom.
Efter ett tag började jag bygga upp känslor för honom, men det besvarade han genom att berätta att han minsann skulle sälja lägenheten och flytta till ett annat land och att allt var i princip klart. Det fick mig att backa och tycka att det var lika bra att släppa känslorna och gå vidare. Det som hände var ju att han inte släppte sina känslor... men detta var ingenting jag fick veta. Han gav inte ens oss en chans att hitta varandra och ev flytta tillsammans i framtiden.
Han förvirrar mig och idag har jag inga kärlekskänslor för honom, eftersom jag släppte det.

Olle har varit inne på msn 2 gånger ikväll och jag håller mig verkligen från att skriva. Jag vill inte att han ska tro att jag är mer intresserad än jag är. Men lite sex hade setat fint. Som alltid, men en bit Olle skulle inte sitta fel.

Nu när jag sitter här och skriver fick jag plötsligt dåligt samvete över att jag gärna ligger med Olle efter det som just hänt med A. Men jag tycker även att det lite är hans fel att det är som det är. Jag tänker ju inte bli nunna för att han är sotis.

Kärleken är ett knepigt mysterium och därför ska jag hålla mig borta från det ett tag. OM inte mr right skulle dyka upp runt hörnet.
Vad kräver man i en karl? Jag kräver tillit, samspel, rättvisa, förstående och kärlek. Säkert massa mer, men det var vad som dök upp. Svartsjuka kan jag vara utan! Låter hemskt, men jag har själv förstört så mycket på grund av min egen svartsjuka som jag lärt mig tygla. Vi är bara människor och vi måste lita på varandra tills motsatsen är bevisad. Vi måste låta varandra vara vi. Vi kan inte förändra eller bestämma att någon ska vara på ett visst sätt. Vill du ha mig får du ta hela paketet!

Jag är en sucker för kärlek, jag blir kär i pussar och kramar, jag blir kär av sex. Det är mitt mission nu! Att inte låta någon stjäla mitt hjärta ännu en gång utan att jag själv hänger med. Tänka igenom saken och ge mig själv en andra åsikt eller ta hjälp av mina underbara vänner. Olle är ett tvättäkta exempel på hur jag kan bli. I början ville jag ha honom, men nu när jag tänker ännu en gång inser jag att jag inte känner honom ett dugg. Jag känner hans kropp, jag vet vad han tycker är skönt, jag vet hur han fungerar med tjejer han inte vill ha förhållande med och jag tror inte ens han vill ha ett förhållande. Jag vet inte vem Olle är privat, jag har ingen aning om vad han har för vänner, jag vet inte något om hans föräldrar och jag kommer knappt ihåg hur hans lägenhet ser ut. Han är bara en kropp och ett begär.

Nu är det nog dags att sova snart... klockan tickar iväg igen! Typiskt mig :)

20. Simon
Året har gått med bara två ligg sen senast. Sjukt bra jobbat för att vara mig.
Vi är nämligen tillbaka på Kos, exakt ett år sen sist. Jag var ett år äldre, minst lika snygg och liite mer erfaren om vad livet, vänner och Kos kan ge mig.
Vi hängde på ett annat hak det här året. Vi befann oss högst upp på bargatan på ett ställe som hette Maestros/Upstairs. Där jobbade det heeta karlar från skandinaviska och engelska länder. Nere på Maestros gick det hett till på bardisken. Vi dansade där varje kväll, kysstes villt och tyckte vi var hetast på stället.
Där träffade min kompis en söt kille som skulle följa med henne till stranden. Han hade en kompis med mörkt, krulligt hår som hette Simon.
Vi gick till stranden och plötsligt var jag och lilla Simon ensamma. Lilla för att han var yngre än mig.
Vi lade oss på en solstol för att hångla loss lite. En sak ledde till en annan (ännu en gång) och vi hade strandsex på en skabbig solstol. Mitt i allt, med mig på toppen hör jag att det är någon i närheten och jag kollar upp. Till min STORA förvåning står där en kille och runkar medan vi har sex. Både jag och Simon får panik och hoppar upp från solstolen och klär på oss medan Simon skriker på knackig engelska att han ska sluta, att runkaren är ett äckel och att han kan dra. Inte nog med den runkande killen, strandpolisen hade dykt upp och skrek upprörande: "No sex on the beach". Ännu mer kul och efter det dracks det drinken sex on the beach resten av resan!
Efter detta skrattade vi, fast det egentligen var sjukt äckligt. Men det var en så bisarr situation.
Den runkande killens historia slutar inte där min och Simons slutade. Några kvällar senare dök han upp framför mig och en tjejkompis som var påväg hem och runkade igen... samma tid, samma strand. Usch.

-:Over and Out:-

Sara: Måste säga att du gjorde min dag! Så fina inlägg. Du förtjänar en stoor kram! Det finns mer läsning så håll ut och följ gärna med mig på mig "resa" ;)

Onanist - Javisst ;)

08.11.11 - 23.55

Mitt ex Svinets födelsedag.. ha ha komiskt!

Var inne på ett community och hängde idag där jag fick mail av en kille. Vi kan kalla honom Jocke. Han verkar trevlig, frågade vad jag var ute efter mm. Jag svarade att jag var ute efter att träffa någon att dela saker med, men ingen att ha ett förhållande med. Han var på samma plan.
Vi pratade mycket om att ses, men med tanke på att jag blivit sjuk idag var väl inte det ett alternativ... Vi pratade istället på msn. En sak ledde till en annan och rätt var det var hade vi msn-sex. Det har jag haft många gånger förr och det är himla sexigt! Jag blir så våt av att läsa saker killar vill göra med mig och tanken på att inte veta vem som sitter bakom knapparna gör det hela ännu sexigare. Man kan fantisera ihop det till vem som helst!
Jag hämtade min dildo och han frågade mig om jag hade den i mig... det var som vi synkade varandra, som om han låg bredvid mig och runkade när jag kände vibratorn mot klitoris.
Jag funderar på OM jag ska träffa honom... han verkar vara en bra kille, med samma sexuella fantasi som jag. Inte för mycket och inte för lite. Älskar att slicka... jag behöver någon som kan! De senaste har bara vart phffffffffffff...

Jag har även fått mail idag, helt chockerande av ett gammalt ligg från förr. Han skrev att han letat efter mig, velat träffa mig i flera år och ääntligen hittat mig. Detta gjorde mig glad eftersom Johan har en sjukt rolig humor, en sjukt skön kuk (och stor) och en sjukt snäll personlighet. Jag gillar detta.. att prata med honom!

Nu ringde Skåningen (Nr 13), han tackade för det fina handskrivna brevet jag skickade till honom igår.. Han är verkligen mannen i mitt liv! Ska jag leva med någon så är det honom. Om ingen motbevisar det...

A ville sexa över msn... ha ha ha om han bara visste att jag precis gjort det med någon annan! Han skulle säkert kunna låtsas vara någon annan för att se om jag nappar. Han är så svartsjuk. Men jag har lovt att komma till utlandet och hälsa på.

19.  Bror
Det låter nasty med det namnet. Men faktum är att nr 19 är bror till en av mina dåvarande bästa vänner.
Vi festade mycket tillsammans och hennes bror var i smyg intresserad av mig. Jag var fortfarande kär i Svinet och ville hämnas mer än något annat för att han slet ut mitt hjärta, knycklade ihop det för att slutligen hoppa på det.
Vi skulle därför åka hem till hennes familj som bodde i Dalarna. Där festade vi lite med hennes mamma, moster, far, bror mfl. Det var sjukt mycket familj när man hängde med henne. Men det kan ju också vara roligt.
Det slutade med att jag och Bror hånglade och tillsist åkte tillsammans hem till honom. Vi hade sex och jag trodde inte det var sant när jag upptäckte hur sjukt dålig karlstackarn var. Det var katastrofalt då han hade noll taktkänsla (musiker...) och inte någon som helst koll på kvinnans kropp och funktioner. Jag hade varit med om dålig, men detta var något av en annan värld!
Han var gosig och väldigt snäll och blev otroligt ledsen när jag berättade att jag ännu inte kommit över Svinet och att jag fortfarande hoppades att det skulle bli han och jag igen. Under den här tiden hade jag regelbunden sex med Svinet trots att det var slut.
Jag träffade Bror igen, flera år senare och hamnade i säng igen. Och även denna gång chockade han mig genom att ge mig en orgasm när jag var full! Han hade förbättrat sig något kopiöst och han är värd en fanfaar!

Nu ska jag nog krypa till kojs! Ha det fint alla...

-:Over and Out:-


Åh fick just veta att en av mina bästa vänners - bästa vänner har gått bort tragiskt endast 26 år gammal!
Skänker en tanke till Dig, Din familj och givetvis min älskade Vän som är på andra sidan jordklotet och är ledsen... Älskar dig T! Puss


Olle, så sjukt skön!

08.11.09 - 00.00

Och plötsligt tog allt en sådär trevlig söndagskvälls-vändning! Loggade in på msn och såg att Olle var online. Ignorerade det ett tag i hopp om att han skulle ta kontakt... men det hände ju aldrig. Jag tog saken i egna händer och skrev hej. Han svarade. Igår pratade vi också på msn då jag sa att han skulle komma hit efter den festen han skulle på.
Han hörde aldrig av sig... men jag var inte bitter över det. Jag skrev att jag hade velat att han kom igår och han svarade att han faktiskt tänkte det, men hade tappat sin mobil och med det ej hade mitt nummer (yeah right tänkte jag). Antar att det var sanningens ord för ju mer vi pratade sa han att han gillar hur härligt kåt jag alltid är och att han gillar det med mig.
Jag sa att han minsann var välkommen ikväll om han ville. Han skulle parkera om bilen i vilket fall och bestämde att det var en bra idee.
Som alltid i ett möte med Olle är det OTROLIGT hett och härligt. Han kom hit, kysste mig och klämde överallt där det uppskattas! Vi slet i varandras kläder för att hamna på sängen med honom över mig. Vi klädde av varandra medan vi hånglade villt! Han är så sjuukt het och när hans fingrar glider in i mig samtidigt som han slickar och suger på mina bröst spricker jag nästan av kåthet!
Vi smekte varandra och han tog fram sin vackra kuk som var hård och härlig. Jag tog den i min mun och sög honom djupt och vått så han stönade. Smekte hans pung när jag lekte med tungan mot ollonet. Karlar uppskattar ett skönt avsug när man ser dem djupt i ögonen samtidigt och jag känner hur han blir hårdare och pungen fast. Han stönade när han tog tag i mitt huvud för att hindra utlösningen som var på väg. Han tog tag runt min nacke försiktigt och kysste mig på munnen, på halsen på brösten innan han kom in i mig. Han är så stor och fyller mig mycket med sin skööna kuk.
Han knullade mig hårt och länge. Vilken karl! Men som vanligt har jag svårt att komma i stundens hetta, men han blir bara bättre och bättre!
Efter några minuter kunde han inte hålla inne mer och kom i min mun medan jag sög av honom. Han ville se mig svälja hans varma sats och det gjorde jag gärna. Det rann nedför kuken och jag skickade upp det medan jag sög det sista!
Efteråt pratade vi (kors i taket), jag hade tvn på och han sa att han gillade filmen som var. Han sa att jag snart skulle vilja ligga igen och pratade om typ allt och inget. Han nämnde även ännu en gång hur han gillade att jag alltid är så sugen.
Han frågade om jag hade fler än honom som jag träffar och jag sa att jag inte hade nåt fast som jag träffar, mest random. Han sa att han inte riktigt tror på kk-relationer då oftast tjejerna vill mer än honom när han blir sådär kall. Jag vet hur han är när han är kall. Han sa att det funkade bra med mig, då det inte är så med oss. Jag försäkrade honom om att det inte var mer känslor inblandade än sexuellt. Vi är överens!!

Fredagens ligg V ligger fortfarande som en ångest laddad bomb och tickar. Inte för att det var han, utan för att situationen var bajs och att jag faktiskt var så full att jag i efterhand skäms. Men jag skulle aldrig banga på en repris...

Pratade med A idag på msn... det var trevligt. Vi kom underfund med att vi aldrig skulle passat som par, då vi alltid bråkar och tjaffsar. Där vi är nu "Vänner som gillar varandra nakna" är perfekt. Då kan gnabbet vara lite charmigt!

Nu tror jag det är dags för lilla mig att sova lite.. men först dagen mums:

18. Svinet
Jag och min kompis åkte ut på landet för att hälsa på hennes kompis Svinet. Han var enligt mitt tycke en riktig tönt. Han hade töntiga kläder och var en "pappa betalar pojk".
Men ju senare kvällen blev, ju mer intresserad blev jag. Han stötte gärnet på mig och jag var obrydd till en början.
Vi skulle sova hos honom i en dubbelsäng jag och min tjejkompis. Det slutade med att hon gick hem innan oss och vi hade skitkul! När vi kom hem och skulle gå och lägga oss smet han upp bakom mig i trappen och smekte mig runt midjan. Jag stannade till då jag blev lite chockad, men jag vände mig sen bakåt och kysste honom. Jag gick förbi dörren där min kompis låg och följde istället med Svinet in i hans rum. Där på den lilla 90 cm breda sängen hade vi sex. Jag sög honom och hans kuk var alldeles lagom stor och god. Nog den godaste, finaste och härligaste kuk jag sett. Jag kan än idag minnas den perfekta kuken och önska att jag kunde få smaka igen.
Han slickade mig innan han kom in i mig.
Efter detta hörde han av sig konstant och rätt var det var så var det vi. Vi var tillsammans i 7 månader innan han knullade en annan tjej! Han var på muckresa med lumpengänget så han låg med hon blondinen. Jag förstod att något var fel när han nekade och tillslut sög jag ur honom sanningen. Det värsta var inte att han var otrogen. Det värsta var att han var obrydd. Jag var så otroligt kär i honom. Men han sa bara: "Tyvärr, jag är nog intresserad av henne. Du vet ju att jag inte kan vara utan sex en helg..." det är det här som gör honom till ett svin. Vi hade sex länge efter det och vi hade det även då han träffat sin nya tjej. Den tjejen han idag ska ha barn med. Ibland kan jag undra varför jag fick lov att komma in i hans liv på så dålig tajming. Jag vill vara tjejen han vill ha familj med. Jag vill fortfarande ibland ha honom. Jag kommer aldrig glömma honom. Men så är det väl... svinen är de vi helst vill ha. Förjäkligt helt enkelt!!


God natt alla söta!

-:Over and Out:-

I kissed a girl - And I liked it ;)

08.11.08 - 21.45

Ute och svängde igår igen, vi har så otroligt kul jag och kompis!
Inte fullt så mycket alkohol som annars, men det räckte för att jag ska ha blåmärken på min kropp efter olika fall från trappor mm.

Värsta häftiga grejen hände när vi står och dansar på dansgolvet och plötsligt kommer en jättesöt tjej och hånglar upp mig. Jag blir helt tagen, men är inte sen att hångla tillbaka. Hon var blond, het och hade så sköna läppar.
Hon viskade (så gott det går med dj musik på högsta volym): "Du är så jäkla het och om jag inte var hetero skulle jag lägga in värsta stöten på dig". Jag tackade och sa detsamma till henne.
Hade hon vart mer på hade jag följt med henne hem, hon hade extrem sexappeal!
Det gjorde mig även nyfiken på det okända... sex med samma kön. Jag tror jag skulle kunna fullfölja projektet utan konstighet och jag tror det skulle göra mig så kåt. Det som jag tycker verkar värst är ju om hon blir väldigt våt eller liknande, det är så främmande att slicka någon. Det man kan hoppas är ju att man blir minst lika kåt av att hon är kåt.
Men jag är klart öppen för förslag vad det gäller tjejsex. Är nog vått, hett och mjukt.

R skulle komma hit i tordags, det jäkla aset hörde av sig hela kvällen och sa att han jobbade, jobbade och jobbade för att sen inte komma och inte heller höra av sig. Män gör mig så otroligt irriterad ibland. Jag vet ju att han har familj och om det har med dem att göra förstår ju jag det, inte så att jag blir sotis och tror att han är bara min!

Smsade men Lammköttet igen.. han var ute och partade. Men vi hördes inget mer senare under kvällen så det var väl inte aktuellt kan jag tro :)

Igår fick jag sällskap av ingen mindre än ett nyförvärv. En man som jag måste hålla låg profil med... han kallar vi V Han är sjuuukt het, het, het, het, het och het. Vi kom hem till mig i taxi och ramlade in i sängen ganska direkt. Mitt minne sviker mig tyvärr lite här (för att variera...) och det jag kommer ihåg är att vi hånglar galet, han kysser mina bröst och slickar mig. Om det var skönt kan jag tyvärr inte referera till...
Morgonen efter hade vi sex igen (den här gången - MYCKET bättre och mycket mer minnen). Den var stor och otroligt skön. Vi kysstes, hade hård, mjuk och het sex i missionären och skeden. Alltid perfekt dagen efter.
Något som jag kanske borde funderat över är nog hur jag kunde vara så dum att jag bara lät honom komma i mig... tre gånger. Galet! Imorgon är det dags att ta ett "dagen efter" piller :(

17. Greken..
Det säger väl allt? Jo, fortfarande Kos.
Jag hade sett Greken utanför Saloon Tex på bargatan där han jobbade som inkastare. Jag tyckte han var så otroligt het. Varje dag när jag gick förbi flirtade han med mig. Gav mig komplimanger, drinkar och pussar (precis som han troligen gör med alla tjejer). En kväll kände jag att det måste hända något, så jag gick fram till honom och viskade: "Wanna fuck?" han svarade ja och vi bestämde träff efter hans jobb. Jag gick aldrig dit... jag vågade inte. Han verkade mer vild än tam.
Dagen efter gick jag dit igen och Greken frågade varför jag inte kom och jag erkände att jag inte hade vågat. Då skrattade han och sa att han inte var ett dugg farlig.
Den natten slutade med taxiresa långt ut till ingenstans på Kos landsorter, sex med Greken i hans lya som han delade med någon annan och en taxi hem för inga pengar... det var diverse och jag är så glad att det gick så bra som det gjorde. På den grekiska landsbygden finns det inte så många engelsktalande personer och jag var tvungen att vänta på en gubbe på moppe som var den enda som kunde engelska och den enda som kunde ringa taxi.
Nästa år återvände vi till Kos och jag träffade Greken igen, men det hände inget...

Nu ska jag slappa på sofflocket. Ha det bra alla...

-:Over and Out:-

PS till Sara: Tack så mycket!! Så roligt att få veta att folk faktiskt läser den :) Ha det så bra tjejen... Kram

Just nu...

08.11.05 - 15.08

Vad hände nu?
Idag fick jag ett lustigt sms från Lammköttet! Jag bara älskar att få sådana snuskiga överrasknings sms. Han vill leka någon dag, vilket är heeelt ok för min del :)
Han sa att det bara var att hojta till, men där känner jag att det är hans uppgift, med tanke på att jag är singel och inte han. Känner mig som ett as vad det gäller alla dessa upptagna killar, men vad har egentligen jag för orsak till det? Det är ju faktiskt inte jag som är otrogen!

Smsar friskt med R igen... det är ju egentligen dumt eftersom han bara avbröt det sist. Fast å andra sidan har jag gjort detsamma förut, så vi kanske är "kvitt" nu.

Händer inte så mycket annat just nu... eller jo, det gör det, men än sålänge är det superhemligt! Jag är iallafall en av de lyckligaste i världen (bland många)!!

Har den roliga veckan i månaden och är kåtare än nånsin... det är ju alltid så! Man bara lääängtar tills det är över och man kan ge sig ut på sexäventyr igen! Har MYCKET att se fram emot.
Finns inget att klaga på egentligen, jag har mer sex än de flesta singlar.

David, toppensöta David som jag träffade i Halmstad för läänge sen har vuxit upp och blivit en MAN! Hmmm, skulle kunna göra mycket för att få känna den kroppen mot min igen!

16. Trond
Fortfarande Kos och ännu mer slampa en tidig morgon tillsammans med norrmannen Trond. Han: Lång, bodybuilder, blond, het och kåt. Jag: Ung, snygg, full och minst lika kåt.
Vi gick upp på en trapp och hade het och otroligt skön sex. Morgonen nalkades och gatustädare var i full flärd med att städa nedanför. När vi var klara kastade vi ner kondomen mitt framför näsan på en av dem och skrattade högt.
När vi sedan gick ner för trappen sa mannen nedanför med dålig engelska att vi ej skulle ha sex på polishusets trapp... Moahahaha jag har alltså precis haft sex med en Trond (som inte ville nämna sin troligtvis mycket högre ålder än mig) utanför grekiska farbror länsmans dörr!
Vi hade väldigt skoj jag och Trond och när jag skulle hemåt ville han inte att jag skulle gå eller åka taxi ensam så han bar mig hem! Det var det roligaste sexsammanhang jag någonsin varit med om!
Utanför min dörr kysstes vi hej då och skrattade ännu mer åt det vi just gjort, sen såg jag aldrig mer Trond igen...

Nu ska det tvättas, ha det fint alla läsare (som troligtvis inte är så många...)

-:Over and Out:-

Oooooh sitter just och skriver med Olle på msn... han är het han! Bara älskar när han skriver...

Spansk Afton/Morgon...

08.11.03 - 00.46 (Påväg mot den 4e...)

Jag hade gett mig tusan på att det skulle bli sex i lördags... och tro det eller ej, men jag hade rätt! Jag gick med inställningen: Ha skitkul och ligg om det är intressant! Skulle ju inte gå så bra om jag tagit vem som helst i vilket tillstång som helst.

Vilket betyder att jag lite halvfull anlände till krogen och som vanligt var jag förvånad över hur "nykter" jag plötsligt var. Det resulterar oftast i för många drinkar...

Många drinkar, cigg och en shot senare var jag i fantastiskt fin form som jag såg det då, men såhär i efterhand förstår jag ju att jag var totalt tankad!


Vi hände runt lite på stället och plötsligt ser jag mitt offer stående i baren. En otroligt söt, het och tatuerad man med dreads (när gillade jag det?)

Han heter Carlito, från Chile och pratar typ bara spanska. Men full som jag var så kommunicerade vi ändå trots språksvårigheterna.

Han är 27 år och bor med sin far som troligtvis är någon gangster av något slag... (Hjälp)!

Aja, inte nog med att jag våldsflirtade med honom, jag skulle ha med honom hem till min proppfulla lägenhet med flyttkartonger ÖVERALLT!

Språk-kommunikationen var det ju adjöss med, men vi båda kommunicerade rätt bra på andra vis skulle man kunna säga. Vi hånglades runt i sängen och hade massor av sex, väääldigt länge. Han var ju lite i gasen själv så det vart många avbrott då "riddaren" inte riktigt pallade lika mycket sprit som han och mig. Och det som förvånar mig nästan mest med hela händelsen är att jag nästan, nästan, nästan kom! Jag var så sjuuukt på gång när han bara plötsligt slutade och jag inte kan "fortsätt jag kommer snart" på spanska...

Jag kommer ju aldrig på fyllan och definitivt inte i det tillståndet jag var i då.

Och VARFÖR i hela helvete skulle jag säga: "You're the love of my life"?? Det var väldigt onödigt. Han var iof så mycket min stil, men verkligen inte kärleken i mitt liv!


Det har varit ganska segt på slutet och jag har verkligen hållit Olle på halster... det gav utdelning för en dag förra veckan skrev han på msn att han väntat hela dagen på att jag skulle logga in så han kunde fråga om han fick komma förbi efter jobbet och ligga lite. Bra det tycker jag, betyder bra betyg från sist! Trots att jag var så sjukt full.


A har flyttat utomlands och han har inte hört av sig sen sist. Jättekonstigt tycker jag, men det kanske är så han vill ha det. Vi hade det ju lite irriterande mellan oss innan han stack. Vi hade ju också mycket att göra inför flytt för båda.


Sundsvall fick ett sms i lördags, men det var inte värt det. Var hos sin tjejs föräldrar i en annan stad och hade det trevligt. Skit också, jag vill så gärna ha en repris.


En ny/gammal man har stigit in i mitt liv igen. Den söta, lilla, underbara killen jag träffade i Halmstad för en massa år sen. Han har vuxit upp från att vara en liten pojke till en het karl.

Jag gillade vad jag såg på facebook vill jag lova. Han kommer inte komma undan mig ;)


Har messat lite med Smålänningen också. Han svarar, men kanske inte alls så ofta som jag önskat. Sen fick jag höra (vilket jag iof redan visste) att han har en annan dam på gång också som han messar med samtidigt. Detta gjorde mig sotis trots att det faktiskt var JAG som dissade honom sist... men det ångrar jag!

Jag har blivit som besatt av att jag ska ha honom. Jag har intalat mig själv att den andra tjejen inte har en chans mot mig. Fast när jag sitter här i min bloggvärld inser jag ju att hon ligger flera steg före. Hon bor i Småland vilket väger upp ganska mycket, hon är lik mig, hon är söt och icke svensk...

Hmmm, det kanske lämnar mig tillsammans med min mens om några dagar får man hoppas. Jag är ju en snäll tjej!


15.

Fortfarande kvar på Kos, fortfarande 17 och fortfarande slampa. Jag kom hem till hotellet en kväll och upptäckte att jag var ensam hemma. Det var lagom kul så jag bestämde mig för att gå ut och vara med på festen som våra Holländska hotellgrannar hade vid poolen.

Jag tog av mig skorna och satte mig med fötterna i poolen.

En ganska söt kille kom och pratade med mig och han var där med sin flickvän som jag hälsade på och pratade lite med.

Tillslut gick alla till sitt utom just den där killen och vi bestämde att vi skulle bada på morgonkvisten. Så blev det och vi hånglade snabbt i poolen och han var hård.

Han grabbade mig runt rumpan och lyfte upp mig mot honom (tur att vattnet reducerar en del vikt). Han förde min stringtrosa åt siden och kom in i mig. Det var ungefär det, sen avbröt jag allt och gick hem.

Jag skulle inte räkna detta som ett riktigt ligg. Men jag följer min systers oskrivna regel: "Vaddå hade lite sex? Antingen är den väl inne eller inte?"


Nu är det tack och god natt för Smojo ;)

Puss o kram alla!


-:Over and Out:-

Men oj jag höll på att glömma.. det har hänt så mycket på slutet.
R dök upp igen som från ingenstans! Fick ett "Hej hur är det?" sms. Jag blev chockad och han skrev att de hade haft ett dödsfall i familjen... jade jade, han får kämpa lite om han vill ha dethär igen! Mooaahahahaha...


RSS 2.0